Prodej ocel. konstrukce15x36/5,5m

Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabídka ocelové konstrukce haly o šířce 15m x 36m a okapové výšce 5,5m. Moduly po 6m. Cena 930.000,- Kč bez DPH. Součástí ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
930 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej ocel. konstrukce12x24/5,5m
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabídka ocelové konstrukce haly 12x24/5,5m Stavba nové konstrukce haly 12x24/5,5m. Vyhovuje do 2 sně... (více v detailu)
Kraj Vysočina
580 000
 Kč
Prodej ocel. konstrukce haly12x18m/4,6m
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabídka ocelové konstrukce haly do 4. sněhového pásma. Rozměry 12x18m, výška 4,6m. Cena... (více v detailu)
Kraj Vysočina
450 000
 Kč
montovaná hala
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám demontovanou ocelovou, pozinkovanou halu výška 15m x šíře 30m x délka 30m. Opláštění ze t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 470 000
 Kč
Prodej luxusní novostavby autoservisu, 3000m2 pozemek
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej luxusní autobazar včetně novostavby haly autoservisu. Možné i jiné využití, pozemek se nachází v komerční zóně, určen pro komerci, výrobu a podnikání. Plocha pozemku - bez haly - činí 2807m2 zpevněná částečně zámkovou dlažbou, zbytek štěrkem. Zastavěná plocha haly činí 242m2. Pozemek je viditelný z hlavní silnice, první stavba při příjezdu do Ostrovačic. Pozemek je stavební, možnost další stavby, rozšíření ap. Skvělá dostupnost, pouze 8km od Brna, 1km od sjezdu z D1, exit 182. Rozměry haly 11x22m, výška kolem 4m, novostavba, kolaudace 10/2022, energetická třída B, prémiové materiály a vybavení. Vhodné na autobazar, autosalon, autoservis, zázemí firmy, venkovní prodeje, půjčovny, showroom aj. Hala má 3 garážová vrata 3,2x3,2m, rozměry všech garáží jsou stejné, 60m2. První garážové stání je určeno jako ruční myčka vozidel s odtokovým žlabem, druhé a třetí je pro přípravu vozidel, autoservis. Místnosti jsou vzájemně průchozí. Vstupní místnost je reprezentativní, kance... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti v Petřvaldíku
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Novinka! Hledáte větší sídlo na polosamotě, které si zrekonstruujete pro vlastní bydlení nebo hledáte velmi zajímavý rozsáhlejší objekt k podnikání a zatím jste nenašli to pravé? Pro milovníky historie, venkovského bydlení a investory s komerčním záměrem máme opravdu něco výjimečného. Na prodej je zemědělská usedlost z druhé poloviny 19. století, která je umístěna ve velmi klidně lokalitě na okraji Petřvaldíku, v okrese Nový Jičín. Nejen pro podnikatele je velmi zajímá lokace nemovitosti v blízkosti Ostravy a to jen kousek od ostravského letiště Leoše Janáčka v Mošnově. Vítejte tedy v Petřvaldíku, v malebné krajině Poodří s romantickými zákoutími, loukami i lužními lesy. Zemědělská usedlost se nachází na pozemku o velikosti 2521 m2, skládá se z příjezdové cesty, rodinného domu se sedlovou střechou, halou (chlévem), vedlejší stavbou a zahradou. V obytné části naleznete jídelnu s historicky laděným vybavením a dekoracemi, kuchyni, koupelnu a chodbu s původní podlahou a zadní místnost. D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 900
 Kč
Prodej rodinného domu v Petřvaldíku
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte větší sídlo na polosamotě, které si zrekonstruujete pro vlastní bydlení nebo hledáte velmi zajímavý rozsáhlejší objekt k podnikání a zatím jste nenašli to pravé? Pro milovníky historie, venkovského bydlení a investory s komerčním záměrem máme opravdu něco výjimečného. Na prodej je zemědělská usedlost z druhé poloviny 19. století, která je umístěna ve velmi klidně lokalitě na okraji Petřvaldíku, v okrese Nový Jičín. Nejen pro podnikatele je velmi zajímá lokace nemovitosti v blízkosti Ostravy a to jen kousek od ostravského letiště Leoše Janáčka v Mošnově. Vítejte tedy v Petřvaldíku, v malebné krajině Poodří s romantickými zákoutími, loukami i lužními lesy. Zemědělská usedlost se nachází na pozemku o velikosti 2521 m2, skládá se z příjezdové cesty, rodinného domu se sedlovou střechou, halou (chlévem), vedlejší stavbou a zahradou. V obytné části naleznete jídelnu s historicky laděným vybavením a dekoracemi, kuchyni, koupelnu a chodbu s původní podlahou a zadní místnost. Dva pokoje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty