Pronájem bytu 3+1, 50 m², Pardubice, ul. Luďka Matury

Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu, plně zařízený byt 3+1 o ploše 50 m² v oblíbené části Studánka, Pardubice. Byt se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem. Je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Lokalita nabízí obchody, restaurace, posilovnu, knihovnu, školy a školky. Zastávka MHD je vzdálena pouhých 5 minut chůze. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, menší kuchyni, ložnici a pr... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 3+1, 72 m², Nymburk, ul. Jurije Gagarina
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o velikosti 72 m² v klidné části města Nymburk. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s celkem 8 patry. Svým umístěním zajišťuje příjemné a tiché bydlení. Byt je ve velmi dobrém stavu, má celkem tři místnosti. Ideální pro rodinu nebo jednotlivce hledající dostatek prostoru. K bytu náleží také 1 podzemní podlaží, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 77 m², Karlovy Vary, ul. Sokolovská
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme prostorný, atypický, mezonetový byt o užitné ploše 77 m2 v Karlových Varech – Rybářích u Koníčka. Všechna okna i hlavní vchod do domu jsou směrem k řece. Do bytu se vchází ve 2. patře, kde se nachází kuchyně, koupelna s vanou, samostatné WC a velký pokoj se schodištěm do podkroví, kde jsou další dvě místnosti. Vytápění a ohřev vody je zajištěn centrálním zdrojem. Dům je pečlivě spravován. V okolí se n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 300
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 66 m², Beroun, ul. Plzeňská, balkon
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
K pronájmu byt o dispozici 3+1 s balkonem a celkové výměře 67 m2. Byt je situován ve 3. NP čtyřpodlažního cihlového domu v centru Berouna. Součástí pronájmu je vlastní parkovací místo na oploceném pozemku u domu. K bytu náleží sklepní kóje. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou a sporákem. V chodbě se nachází velké vestavěné skříně a další vestavěná skří... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 60 m², Ústí nad Orlicí
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 3+1 a celkové výměře 60 m² v Ústí nad Orlicí. Byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 3. nadzemním podlaží. K bytu náleží jedno parkovací stání před dom... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Prachovice, ul. Bučina
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v Prachovicích. Byt o celkové ploše 63 m2 se nachází prvním nadzemním podlaží panelového domu v klidné části obce. Je po částečné rekonstrukci, podlahy, koupelna, kuchyň, p... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 2+1 o rozloze 45m² v klidné části města Světlá nad Sázavou. Byt se nachází v 1.NP udržovaného domu s výhledem na okolí. Dispozice bytu zahrnuje dvě neprůchozí místnosti, dále kuchyň s jídelním koutem, koupelnu, samotatné WC a šatnu. V dochozí blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost - obchody, školu, školk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Ostrov, ul. Lipová
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, která se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu bez výtahu, ve velmi klidné lokalitě města Ostrova. I přesto, že se v domě nenachází výtah, stává se tento byt bezbariérovým, kvůli dříve instalované schodišťové plošině pro vozíčkáře. Byt se skládá z prostorné předsíně, tří pokojů, kuchyně s menší zděnou komorou, vyzděné koupelny s rohovou vanou a samostatným WC. Koupelnové jádro prošlo v roce 2019 rekonstrukcí, v letošním roce zde byla provedena bílá výmalba celého bytu a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 121 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 69 m², Liberec, ul. Mánesova
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte vysněné bydlení, které kombinuje pohodlí, moderní design a skvělou lokalitu? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorného bytu 3+1 s balkonem v atraktivní části Liberce – Františkov. Tento byt v OV je ideální volbou pro rodiny i investory. Byt se nachází ve zvýšeném 1NP čtyřpodlažního panelového domu a nabízí užitnou plochu 69 m². Dispozice bytu zahrnuje prostornou chodbu, šatnu, útulný pokoj, světlem zalitý obývací pokoj s balkonem, prostornou kuchyň, elegantní ložnici, samostatné WC a stylovou koupelnu. Kuchyně je vybavena moderní ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 999 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Praha, ul. Pospíchalova
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 se zasklenou lodžii o celkové ploše 70 m², který se nachází v 7.NP zatepleného panelového domu, volný k nastěhování. Dispozice bytu: obývací pokoj se vstupem na lodžii, kuchyň, dětský pokoj, ložnice, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatná toaleta a komora. K dispozici je i sklepní prostor v podzemním podlaží. Vešker... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Ostrava, ul. Zelená
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 o velikosti 50 m2, s balkónem, na ulici Zelená, ve velmi žádané lokalitě blízko centra Ostravy. Byt je kompletně zařízen, včetně kuchyňské linky, pračky, jídelního stolu, sedací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Český Krumlov, ul. Za Nádražím
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt 3+1 v klidné lokalitě Českého Krumlova v osobním vlastnictví. Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 65 m², situovaný v 6. patře sedmipodlažního panelového domu na Nádražním Předměstí v Českém Krumlově. Byt je ve dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Mezi hlavní přednosti této nemovitosti patří pěkný výhled, který si můžete užívat každý den. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností – v těsném sous... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 290 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 53 m², Příbram, ul. Ostravská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 53 m². Nemovitost se nachází ve 3. nadzemním podlaží v lukrativní lokalitě Příbrami - Březové Hory. Byt v dobrém stavu volný ihned. D... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Liberec, ul. Halasova
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s lodžií, o užitné ploše 75 m² v části Liberce VI-Rochlice. Byt se nachází ve 2. patře panelového domu se 7 nadzemními podlažími. Je po částečné rekonstrukci - podlahy, interiérové dveře se zárubněmi, plastová okna, v nich žaluzie na zakázku, tzv. den a noc. Zděná koupelna a WC je rozděleno a také po rekonstrukci. Má čtyři místnosti, ideální pro rodinné bydlení. Na patře, vedle bytu,je společná sušárna pro tři byty. Nemovitost je v dobrém stavu a připravena k ok... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 57 m², Louny, ul. Fűgnerova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nádherný byt 1+1 o užitné ploše 57 m² v cihlovém domě, který se nachází v centru Loun. Byt je umístěný v 1 patře, je moderní a po rekonstrukci, což nabízí ideální kombinaci komfortu a dostupnosti. Byt se skládá z ložnice, prostorného obývacího pokoje s kuchyní a elegantní koupelny s toaletou. Je k dispozici i možnost p... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 72 m², Mukařov, ul. Šípková
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke krátkodobému pronájmu útulný byt 3+kk o celkové ploše 72 m² (podlahová plocha 66 m²), který se nachází ve 2. patře cihlového domu v malebné části Mukařova - Srbín. Z hlavní ložnice je přístup na prostorný balkon s markýzou, kde si můžete užívat klidná rána či večery. V chodbě se nachází praktická komora/šatna. Byt je vybaven zatemňovacími roletetami, plovoucími podlahami, koupelna pak dlažbou a keramickými obkl... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 90 m², Sedlčany, ul. Nademlýnská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 4+kk, ideálně umístěný v centru Sedlčan. Tento cihlový byt o užitné ploše 90 m² se nachází v prvním nadzemním podlaží a prošel kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje moderní a komfortní bydlení. Dispozice bytu je velmi praktická a zahrnuje čtyři prostorné místnosti s kuchyňským koutem. Byt je ideální pro rodinu nebo jednotlivce hledající pohodlné bydlení v centru obce se všemi důležitými služb... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 61 m², Olomouc, ul. Dělnická
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu starší byt 3+1 s vybavením v žádané lokalitě na ulici Dělnická v Olomouci. Bytová jednotka o výměře 61 m2 má k dispozici prostornou lodžii a sklepní kóji. Součástí pronájmu je možné ponechat veškeré vybavení dle fotek. Byt je v původním, ale velmi zachovalém a udržovaném stavu. Skládá se ze vstupní chodby... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 69 m2, Kolín
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v Kolíně na Zálabí naproti 6.ZŠ. Byt 2+1 o užitné ploše cca 69 m2 je umístěn ve 2.patře. V bytě se nachází dvě prostorné neprůchozí obytné místnosti a kuchyně. V koupelně se nachází sedací vana a WC. Byt je vytápěn plynovým kotlem, kter... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 90 m², Sedlčany, ul. Nademlýnská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný prostorný byt 3kk o užitné ploše 90 m² v centru obce Sedlčany. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy a prošel kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje moderní a útulné bydlení. Dispozice zahrnuje tři prostorné místnosti – obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a útulnou koupelnu. Součástí bytu je také nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči. Lokalita v ce... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, ul. Hodolanská, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt o výměře 50 m2 se nachází ve druhém podlaží cihlového domu v praktické části města. Nabízí bydlení pro 1-2 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. V koupelně se nachází sprchový kout. Po dohodě lze některý nábytek dodat. B... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Studénka, ul. A. Dvořáka
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v centru obce Studénka. Byt se nachází na 8. podlaží z celkových 8 v panelovém domě s výtahem. Celková užitná plocha bytu je 63 m². Byt je situován v centru, ale zároveň i klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj, samostatnou kuchyň, koupelnu a toaletu. K bytu náleží také 2 sklepní kóje v podzemním po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Klášterec nad Ohří, ul. Okružní
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 68 m² v žádané lokalitě v Klášterci nad Ohří. Uvnitř bytu se naskýtá pohodlné bydlení s dobře řešenými místnostmi zahrnující obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyni, koupelnu a samostatné WC. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální dodávka, což přináší komfort bez nepříjemné starosti s individuálním ohřevem. Na podlahách je položené PVC a jsou zde plastová okna k bytu také náleží lodžie a sklepní kóje. Tento lákavý byt se nachází v panelovém domě, který j... (více v detailu)
2 058 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Příbram, ul. Školní
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 1+kk a užitné ploše 26 m2 s velkou lodžií v centru Příbrami. Byt se nachází v 10. patře panelového domu s výtahem, částečně zařízený, volný od 1.11.... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 71 m2, Holýšov.
Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji byt 3+1, o celkové ploše 71,28 včetně lodžie. Byt se nachází v 6. NP panelového domu, ve městě Holýšov, ul. Pod Makovým vrchem. Dům je revitalizovaný mimo venkovního zateplení - vnitřní prostory, nový výtah, rozvody vody a odpadu, vchodové dveře a zvonky. Panelový dům je zateplen. Klidný a čistý vchod. Bezproblémové parkování u domu či v okolí. Byt sestává z hlavní chodby, ze které se vchází do všech obytných místností: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, koupelny a Wc. Byt je vyklizen, vymalován. V kuchyni je instalován část nové kuch. li... (více v detailu)
2 790 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 55m2, na ulici Jungmannova, Kuřim
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vstupte do svého nového útulného hnízdečka v Kuřimi, na ulici Jungmannova, v blízkosti Brna! Byt o velikosti 3+1, 55m2, se nachází v 1.NP bez výtahu. Byt je částečně vybavený a náleží k němu sklep. V blízkém okolí najdete Kaufland, restauraci, knihovnu a zastávku MHD. Byt je vhodný pro pár a je k nastěhování od 1.10.2024. Pro více informací a zájem o proh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty