Apartmán na Kovárně

Apartmán na Kovárně
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem apartmánu v soukromí v Pasekách 46 u Písku.8 lůžek (manželská postel dětská palanda,postel,válenda,rozkládací pohovka),možnost přidat i přistýlky. Vybavená kuchyně,lednice s mrazákem, WIFI, velká televize,koupelna se sprchovým koutem a WC.Prostorná terasa s posezením... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

Chata u Květy
Chata u Květy
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem chaty v soukromí v Pasekách 46 u Písku u RD.3 postele+ 1 přistýlka, vybavená kuchyně, lednice s mrazákem,WiFi, televize s internetem, WC, sprchový kout, prostorná pergola s posezením,krbem, plynovým grilem a udírnou.Na... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Prodej zavedeného penzionu, 1871 m2
Prodej zavedeného penzionu, 1871 m2
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zavedený penzion Pod Lípou, který se nachází v turisticky atraktivní lokalitě v centru obce Dolní Brusnice. Penzion s kapacitou 14 osob je v provozu od roku 2006 a disponuje třemi pokoji, dvěma apartmány, společenskou místností, venkovním posezením s grilem, krytým bazénem, krásnou zahradou, vlastním parkovištěm a velkorysým bytem majitele penzionu. Penzion se pyšní zavedeným renomé a je u hostů vysoce hodnocen – Google recenze 4,6, Booking 8,9 – skvělé. Dispozice objektu: 1.NP – společenská místnost se společnou kuchyní a WC, technické zázemí (kancelář, prádelna, technická místnost, kůlna), dva apartmány (3-lůžkový a 4-lůžkový) se samostatnými vstupy s vlastními koupelnami a kuchyňkami Na pozemku se nachází parkovací stání, dvě zastřešené terasy s grilem pro posezení, udržovaná zahrada a krytý bazén se slanou vodou. 2.NP – tři pokoje s vlastním vstupem a sociálním zázemím (2x 2-lůžkový, 1x 3-lůžkový), velkorysý byt majitele o dispozi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 490 000
 Kč
Chaloupka Dolní Morava - levný pobyt Dolní Morava
Chaloupka Dolní Morava - levný pobyt Dolní Morava
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
CHALOUPKA DOLNÍ MORAVA pod Králickým Sněžníkem Chtěli byste pobýt LEVNĚ na Dolní Moravě, v chaloupce, kterou máte jen pro sebe včetně venkovních prostor, parkování u chalupy, grilu, venkovního posezení? Chaloupka Dolní Morava Vám to umožní. Je kompletně vybavená pro pohodovou rodinnou dovču do 6ti osob - pohodlně, 8 osob na úkor komfortu. Oplocená zahrádka s terasou, posezením a grilem. Půjčujeme ji na týden nebo déle. Vlastníte nemovitost v zajímavé lokalitě a chtěli byste si s námi pobyt vyměnit? Nabídněte nám ji :-) Jste řemeslníci a chtěli byste si pobyt odpracovat? Určitě se domluvíme :-) Nemáte kam jezdit, Dolní Morava by se Vám líbila a jste řemeslně zruční? Je možné se domluvit na sdílení, cca 80% roku je volná (není na prodej).... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem chaty Moravské Budějovice Jackov Kosová Hrachovec
Pronájem chaty Moravské Budějovice Jackov Kosová Hrachovec
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Aktuální obsazenost na druhém obrázku Lze vybrat i víkendy pá-ne. termíny Cena 1500 za chatu (max 4 dospělí +2 děti) a 1 noc bez dalších poplatků, malý pejsek nevadí.. Rekreační oblast Hrachovec - Kosová u obce Jackov cca 5 km jihozápadně od Moravských Budějovic v okrese Třebíč Kosová u Jackova, zděná chata, kamenná spodní část (garáž) 1.patro: zděné, obývák kuchyně, chodba, WC. koupelna, venkovní terasa. 2.patro: zděné podkroví dvě částečně rozdělené místnosti venkovní terasa. Chata se nachází v klidné chatové oblasti v lese u řeky Jevišovka. Parkování až 3 aut přímo u chaty. Příjezd k chatě je z obce Jackov a to následovně: Při jízdě od Mor. Budějovic se projede obcí Jackov a na konci obce se odbočí doprava, přejede se železniční přejezd a asi po 400m je po levé straně silnice transformátor, před ním se odbočí doleva a po cca 300m doprava pak rovně na kraj cesty chata po pravé straně č. 120 Ubytování na chatě Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve 2 ložnicích. L... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
apartmán v Harrachově se zahrádkou
apartmán v Harrachově se zahrádkou
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ubytování pro 4 osoby v apartmánu se zahrádkou Zdarma dvě kola a gril s posezením 2 osoby - 999 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Apartmán na Kovárně
Apartmán na Kovárně
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem apartmánu v soukromí Paseky 46 u Písku.8 lůžek.(Manželská postel,válenda,postel,dětská palanda,rozkládací pohovka)Vybavená kuchyně,lednice s mrazákem velká,televize,wi-fi ,koupelna se sprchovým koutem a WC.Prostorná pergola s posezením a plynovým gril... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Apartman Amerika
Apartman Amerika
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V klidné části Znojma nabízíme suterénní apartmán pro 4 osoby s možností 1 přistýlky. K dispozici infrasauna, krytá terasa, ohniště, úschov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Apartmán s Privátní Vířivkou v Bzenci
Apartmán s Privátní Vířivkou v Bzenci
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, chtěli bychom Vás přivítat v našem zbrusu novém luxusním apartmánu LauMar 1 s privátní vnitřní vířivkou jen pro Vás! Apartmán se nachází v přízemí apartmánového domu LauMar. Dům se nachází v centru města Bzence. Během 5 minut chůze naleznete vše, co potřebujete - potraviny, hospůdky, restaurace, cukrarna, vinné sklepy, kde můžete ochutnat kvalitní vino od místních vinařů, kterými je Bzenec proslaven. Apartmán je určitě perfektním místem, kde si díky vířivce odpočinete a zároveň umístění přímo vybízí ke spoustě výletů, jak pěších, tak se zde určitě najdou i milovníci cykloturistiky. Apartmán je určen pro maximálně 4 osoby - manželská postel + jednolůžko + rozkládací pohovka. Na všech postelích jsou kvalitní a vysoké matrace, abychom Vám zajistili kvalitní spánek. V ložnici s rozkládací pohovkou je samozřejmostí TV. Dále se zde nachází plně vybavená kuchyňská linka (lednice s mr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Chata u Květy
Chata u Květy
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem chaty v soukromí v Pasekách 46 u Písku.3 postele + 1 přistýlka.Vybavená kuchyně,lednice s mrazákem,wi-fi ,televize s internetem,sprchový kout a WC.Pergola s posezením,plynovým grilem a krbem.Na zahradě pískoviště,trampolína,houpačky a kol... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Pronájem bytu s privátní Vířivkou
Pronájem bytu s privátní Vířivkou
Dobrý den, pronajmu byt až pro 4 osoby s privátní vnitřní vířivkou v centru Bzence. Apartmán je určen max pro 4 osoby - 3 pevná (kvalitni) lůžka + rozkládací pohovka. Je vybaven ložnicí s pohovkou + tv. - Dále plně vybavená kuchyňská linka (lednice, mikrovlnka, sporák, veškeré potřebné nadobí) s velkým jídelním stolem. - Koupelna se sprchovym koutem. - A HLAVNĚ VÍŘIVKOU až pro 5 osob ve vnitřních prostorá... (více v detailu)
2 490
 Kč
Pronajmu byt s privátní Vířivkou ve Bzenci
Pronajmu byt s privátní Vířivkou ve Bzenci
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmu apartmán s privátní Vířivkou v centru Bzence. Jedná se o zbrusu nový apartmán s privátní vnitřní vířivkou. Apartmán je určen max pro 4 osoby - 3 pevná (kvalitni) lůžka + rozkládací pohovka. Je vybaven ložnicí s pohovkou + tv. - Dále plně vybavená kuchyňská linka (lednice, mikrovlnka, sporák, veškeré potřebné nadobí) s velkým jídelním stolem. - Koupelna se sprchovym koutem. - A HLAVNĚ VÍŘIVKOU ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 490
 Kč
Pronajmu byt s VÍŘIVKOU ve Bzenci
Pronajmu byt s VÍŘIVKOU ve Bzenci
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, pronajmu byt až pro 4 osoby v centru Bzence s privátní vnitřní vířivkou.1 noc 2490 až 2990kc při delším pobytu jak 6 dnů dohoda o ceně možná. Apartmán je určen max pro 4 osoby - 3 pevná (kvalitni) lůžka + rozkládací pohovka. Je vybaven ložnicí s pohovkou + tv. - Dále plně vybavená kuchyňská linka (lednice, mikrovlnka, sporák, veškeré potřebné nadobí) s velkým jídelním stolem. - Koupelna se sprcho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 490
 Kč
Byt s VÍŘIVKOU ve Bzenci
Byt s VÍŘIVKOU ve Bzenci
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobry den,pronajmu byt v centru Bzence. Jedná se o zbrusu nový apartmán s privátní vnitřní vířivkou. Apartmán je určen max pro 4 osoby - 3 pevná (kvalitni) lůžka + rozkládací pohovka. Je vybaven ložnicí s pohovkou + tv. - Dále plně vybavená kuchyňská linka (lednice, mikrovlnka, sporák, veškeré potřebné nadobí) s velkým jídelním stolem. - Koupelna se sprchovym koutem. - A HLAVNĚ VÍŘIVKOU ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 490
 Kč
Pronajmu byt s vířivkou ve Bzenci
Pronajmu byt s vířivkou ve Bzenci
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájmu byt v centru Bzence. Jedná se o zbrusu nový apartmán s privátní vnitřní vířivkou. Apartmán je určen max pro 4 osoby - 3 pevná (kvalitni) lůžka + rozkládací pohovka. Je vybaven ložnicí s pohovkou + tv. - Dále plně vybavená kuchyňská linka (lednice, mikrovlnka, sporák, veškeré potřebné nadobí) s velkým jídelním stolem. - Koupelna se sprchovym koutem. - A HLAVNĚ VÍŘIVKOU až pro 5... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 490
 Kč
Senecké jezerá Slovensko levné ubytování v apartmánech
Senecké jezerá Slovensko levné ubytování v apartmánech
Před 96 dny - HYPERINZERCE
V termínu od 1.7 do 15.9.2024 1.V menším apartmánu pro 4 osoby o velikosti 40m2 pozustavajíciho z ložnice, koupelny, kuchynského koutka a balkona s posezením od 15 euro za noc na osobu. 2. Nebo ve vetsím apartmanu pro 5 osob 60m2 s 2 ložnicemi, 2 balkóni, koupelny a velké kuchyne za od 15 euro na osobu euro na noc. Sleva 10 % pri ubytování na 7... (více v detailu)
350
 Kč
Dovolená na Slovensku Senecké jezerá ubytování v apartmánech
Dovolená na Slovensku Senecké jezerá ubytování v apartmánech
Před 96 dny - HYPERINZERCE
V termínu od 1.7 do 15.9.2024 1.V menším apartmánu pro 4 osoby o velikosti 40m2 pozustavajíciho z ložnice, koupelny, kuchynského koutka a balkona s posezením od 15 euro za noc na osobu. 2. Nebo ve vetsím apartmanu pro 5 osob 60m2 s 2 ložnicemi, 2 balkóni, koupelny a velké kuchyne za od 15 euro na osobu euro na noc. Sleva 10 % pri ubytování na 7... (více v detailu)
350
 Kč
Dovolená Slovensko Senecké jezera ubytování v apartmánech
Dovolená Slovensko Senecké jezera ubytování v apartmánech
Před 85 dny - HYPERINZERCE
V termínu od 1.7 do 15.9.2024 1.V menším apartmánu pro 4 osoby o velikosti 40m2 pozustavajíciho z ložnice, koupelny, kuchynského koutka a balkona s posezením od 15 euro za noc na osobu. 2. Nebo ve vetsím apartmanu pro 5 osob 60m2 s 2 ložnicemi, 2 balkóni, koupelny a velké kuchyne za od 15 euro na... (více v detailu)
350
 Kč
Apartmán u moře 100 km od Dubrovníku
Apartmán u moře 100 km od Dubrovníku
Před 590 dny - HYPERINZERCE
Uvažujete o změně na rok 2024? Ne Chorvatsku, Ne Bulharsku, Ne Řecku, Ne Itálii. Černá Hora je skvělá volba! Je hned několik důvodů, proč to vyzkoušet: písečné pláže bez ježků a tedy bez nutnosti nosit boty do vody, výhodnější ceny, nová zkušenost... Je dobře, že o nás víte. Pro příští rok nabízíme volné termíny v soukromém apartmánu kategorie ****115m2 pro 2-6 osob v oblasti Petrovac na Moru, Černá Hora(100km pod Dubrovníkem). Skvělá lokalita nejen u moře, ale i jako výchozí bod k cestování a poznávání. Vhodné pro rodiny nebo dva páry s dětmi. Dispozice apartmánu: klidné místo obklopené zelení a napojené na procházkové stezky po panoramatických útesech s úchvatným výhledem na moře a hory a večer západy slunce, písčitá pláž před domem (6 min), centrum města, nákupy, restaurace (15min) v docházkové vzdálenosti, 2 samostatné ložnice s balkónem,man.postel,2 samostatné koupelny s WC, větší obývací pokoj s rozkládací pohovkou a velkou kr... (více v detailu)
Neuvedeno
Pobyt u moře v apartmánu - Montenegro - Černá Hora
Pobyt u moře v apartmánu - Montenegro - Černá Hora
Před 597 dny - HYPERINZERCE
Uvažujete o změně pro rok 2024? Ne Chorvatsko, Ne Bulharsko, Ne Řecko, Ne Itálie . Ani Španělsko. Černá Hora je skvělá volba! Je hned několik důvodů, proč to vyzkoušet: písečné pláže bez ježků a tedy bez nutnosti nosit boty do vody, výhodnější ceny, nová zkušenost... Je dobře, že o nás víte. Pro příští rok nabízíme volné termíny v soukromém apartmánu kategorie ****115m2 pro 2-6 osob v oblasti Petrovac na Moru, Černá Hora(100km pod Dubrovníkem). Dispozice apartmánu: klidné místo obklopené zelení a napojené na procházkové stezky po panoramatických útesech s úchvatným výhledem na moře a hory a večer západy slunce, písčitá pláž před domem (6 min), centrum města, nákupy, restaurace (15min) v docházkové vzdálenosti, 2 samostatné ložnice s balkónem,man.postel,2 samostatné koupelny s WC, větší obývací pokoj s rozkládací pohovkou a velkou krytou terasou s výhledem na moře a hory, kompletně zařízená kuchyně. Wifi, k... (více v detailu)
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty