VRTAČKA

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám EKOLOGICKOU bezbateriovou ekovrtačku na ruční pohon. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodám10/100 Mbit síťovou kartu PCI
Prodám síťovou kartu 10/100 MBit do PCI slotu. Zn. Repotec. Pozor Bazoš zobrazuje jen okres, kliknete na P... (více v detailu)
50
 Kč
Prodám novy nepoužity USB Joystick.
Prodám novy nepoužity USB Joystick Wasp2. Pozor Bazoš zobrazuje jen okres, kliknete na PSČ aby jst... (více v detailu)
250
 Kč
Ruční vrtačky
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Ruční vrtačky funkční po 150 Kč. I jednotlivě.
Plzeňský kraj
150
 Kč
Wifi router netgear WGR614 - zcela novy
Prodám značkový Wifi router Netgear WGR614. Router je zcela novy, a ani jednou nepoužity. Pozor Bazoš zobrazuje jen okres,... (více v detailu)
120
 Kč
Wifi pcmcia Karta D-Link DWL-650+
Prodám plně funkční pcmcia Wi-Fi kartu D-Link DWL-650+. Rychlost 22Mbit se zařízením D-Link+ jinak 22Mbit... (více v detailu)
150
 Kč
Vše za 5.000,-
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám osm mobilních telefonů zn. Nokia. Všechny funkční s bateriemi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Hilti set - Vrtačka / kladivo / svítilna
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodávám funkční Hilti set - Vrtačka / kladivo / svítilna Vrtačka HILTI SF 22-A ( s bateriíí ) Vrtací kladivo HILTI TE 4-A22 ( s baterií ) Svítilna SFL 22-A Nabíječka Kufřík Mohu vypsat parag... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 999
 Kč
Stolní rozbrušovačka, pila na kov
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám funkční stojanovou rozbrušovačku, včetně stolku na kolečkách a několika kotoučů. Umožňuje řezán... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Přenosné solárko
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím přenosné solárko viz.foto. Vše funkční mám ho 3 rok na auto jsem zabudoval na pevno jiné, tak už pro něj nemám využití... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 300
 Kč
satelitní přijímač zn. DREAMBOX DM500 HD
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám satelitni přijímač zn. Dreambox, model DM500 HD- originál (viz. FOTO). Vše plně funkční !!! ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
RUČNÍ MECHANICKÁ VRTAČKA
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám funkční dvourychlostní mechanickou vrtačku značky Metalis.
Plzeňský kraj
250
 Kč
Ruční vrtačka
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám funkční ruční vrtačku. Možné zaslat přes balikovnu, zásilkovnu.
Středočeský kraj
140
 Kč
MOTOROLA Timeport T250
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Jako nová v perfektním stavu, plně funkční , jen baterie už není nejlepší vzhledem ke staří, baterii lze objednat na internetu novou. Včetně krabice motorola timeport P. (Pro sběratele i na běžné použití, sběratelství) Zasl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 700
 Kč
PS3 Super Slim 12GB, ovladač - ČÍST POPIS / PlayStation 3
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Konzole plně funkční, vizuální stav dobrý, známky používání, škrábance apod. Ovladač bezdrátový, opotřebený, funkční bez problému Včetně potřebných kabelů - USB, napájecí, HDMI + hra FIFA 13 POZOR - ostatní hry přidávám zdarma jako nefunkční, disky jsou hodně poškrábané/pon... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Malotraktor Iseki
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám traktor malotraktor iseki. Vykon 24 koní. 4x4 , redukce , topení s regulací , pluh orig.iseki s posuvem do všech stan, sypač na zimu na sul,šťerk,radio,odpružená sedačka řidiče,svĕtla,blinkry,maják ,posilovač řízení atd... Po zaplacení zákoneho pojištĕní možno provozovat na veřejných komuni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
210 000
 Kč
Wifi USB Karta D-Link DWL-G122
Prodám plně funkční USB Wi-Fi kartu D-Link DWL-G122, která vám umožní připojit váš notebook nebo stolní počítač k bezdrátové síti. Vlastnosti: Standard: IEEE 802.11g Rychlost přenosu dat: až 54 Mb/s Kompaktní a lehký design. Interní anténa . Podpora USB 2.0 (kompatibilní s USB 1.1) . Snadná instalace. Vhodná pro... (více v detailu)
100
 Kč
Kobylkové sedlo - velbloudí kost
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Kobylkové sedlo podle vašich rozměrů. Kvalitní a hlavně dokonale pasující kostěné sedlo zlepší zvuk vaší kytary. Pozor na levná čínská sedla co se v drážce ve směru tahu strun kvrdlají ! Z deklarovaných 3mm tloušťky se při evropské vlhkosti vzduchu takové kostěné sedlo seschne na 2,8mm. Ne jen , že to zvuku nesvědčí ale také vám takové sedlo tlakem na přední stranu drážky může rozštípnout kobylku! Takové č... (více v detailu)
Karlovarský kraj
600
 Kč
PS3 Super Slim 12GB, ovladač, hra - ČÍST POPIS / PlayStation
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Konzole plně funkční, vizuální stav dobrý, známky používání, škrábance apod. Ovladač bezdrátový, opotřebený, funkční bez problému Včetně potřebných kabelů - USB, napájecí, HDMI + hra FIFA 13 POZOR - ostatní hry přidávám zdarma jako nefunkční, disky jsou hodně poškrábané/pon... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
DUAL CS 627 Q (r.1981) Direct-drive, Quartz, automat
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dvourychlostní gramofon s přímým náhonem středovým motorem (direct-drive). Plná automatika - ramínko samo najede na začítek desky a spustí se na desku, na konci desky se zvedna a vrátí do stojánku, přístroj se vypne. Řízení otáček krystalem, možnost vypnutí a ručního doladění pomocí stroboskopu. Možnost nastavení přítlaku na hrot i anti-skatingu. Osazeno MM přenoskou DUAL TKS 55E (Ortofon). Součástí je originální ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990
 Kč
Crash Action Pack (PS2)
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hry jsou plně funkční a včetně manuálu Pozor !!! Action Pack obsahuje pouze dva disky -... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
Wifi router Asus RT-N10E
Prodám značkový Wifi router Asus RT-N10E. Bezdrátový router ASUS RT-N10E. ASUS RT-N10E je energeticky nenáročný Wireless N router s rychlostí až 150 Mb/s a velmi jednoduchou instalací. Pomocí externí antény s vysokým ziskem 2 dBi zajišťuje router dobré pokrytí a vyšší bezdrátový výkon. Proto je vhodný také pro streamování HD videa, VoIP nebo hraní on-line her. Frekvenční rozsah (GHz): 2,4 Počet portů HUB/Switche: 4 Přenosové rychlosti pro WLAN (Wifi) [Mb/s]: 150 Přenosové rychlosti pro HUB/Switch [Mb/s]: 100 Firewall: Ano Specifikace výrobce Konektory Poč... (více v detailu)
150
 Kč
eta mixer 0010.0012, šlehač eta 0041, eta příslušenství
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Eta - mixer a náhradní díly-použité-pozustalost ruční šlehač eta 0041 - funkční - přidám další na díly ! cena 800 kč za oba možno dokoupit ještě třetí-ten bílý v krabici ten jde ale zdá se mi že je hlučný ?? je to vše po prarodičích používané takže ten taky na díly- 400 kč - je nečištěn ! všechny tři - 1100 kč + 150 kč doprava převodovka 2 ks eta 010,012 na díly !!! - 300 kč převodovka funkční - 400 kč mlýnek na kávu eta 0022 - 300 kč mlýnek na mak - 300 kč mixer eta 0010 - oranžový - 500 kč (... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Legendární základní desku MSI KT6V s procesorem a 1GB RAM.
Prodám: Legendární základní desku MSI KT6V s procesorem AMD Athlon 2600XP a 1GB RAM . Nabízím plně funkční legendární základní desku MSI KT6V, která byla na svou dobu vynikající volbou díky spolehlivému výkonu a podpoře moderních technologií. Deska je vybavena procesorem AMD Athlon XP 2600+ a 1GB DDR RAM. Ideální pro stavbu staršího PC nebo retro hraní. Specifikace: Základní deska: MSI KT6V Chipset: VIA KT600 Socket: 462 (podpora procesorů AMD Athlon, Athlon XP a Duron) Paměť: 2 sloty DDR D... (více v detailu)
500
 Kč
DUAL CS 627 Q
Před 6 dny - SBAZAR
Dvourychlostní gramofon s přímým náhonem středovým motorem (direct-drive). Plná automatika - ramínko samo najede na začítek desky a spustí se na desku, na konci desky se zvedna a vrátí do stojánku, přístroj se vypne. Řízení otáček krystalem, možnost vypnutí a ručního doladění pomocí stroboskopu. Možnost nastavení přítlaku na hrot i anti-skatingu. Osazeno MM přenoskou DUAL TKS 55E (Ortofon). Součástí je origináln... (více v detailu)
7 990
 Kč
Drátový VoIP telefon Cisco 8841 MEGA AKCE
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodávám zcela nový - nikdy nepoužitý drátový IP telefon Cisco 8841 Vše zabaleno v originální krabici Bohužel záruka není proto s tak obrovskou slevou !!! Popis IP Phone 8841 kombinuje atraktivní nový ergonomický design s širokopásmovým zvukem pro kvalitní a spolehlivou komunikaci. Tato komunikace je šifrovaná pro zvýšení bezpečnosti a přístup k komplexní sadu sjednocených komunikačních funkcí od společnosti. Cisco IP Phone 8841 nabízí pět programovatelných kláves, které můžete konfigurovat pro podporu čísel, adresářů nebo funkcí volání, jako například rychlé volby. Můžete také zvýšit produktivitu tím, že zpracujete více hovorů pro každé číslo adresáře pomocí funkce multicall-per-line. Pevné funkční klávesy vám umožňují jednoduše přístup k ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty