Wifi teploměr vlhkoměr tuya

Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tento nový WIFI senzor teploty a vlhkosti - plně funkční Po připojení k Vaší domácí wifi síti uvidíte naměřenou teplotu a vlhkost na vašem mobilním zařízení i mimo Váš domov. Zařízení má velmi dlouhou životnost baterií. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč

Podobné inzeráty

Wifi teploměr vlhkoměr tuya
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tento nový WIFI senzor teploty a vlhkosti - plně funkční Po připojení k Vaší domácí wifi síti uvidíte naměřenou teplotu a vlhkost na vašem mobilním zařízení i mimo Váš domov. Zařízení má velmi dlouhou životnost baterií.... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč
Tuya WiFi Smart Plug EU Standard 16A 4ks
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
WiFi chytrá zásuvka s měřením spotřeby. Aplikace Smart Life a TUYA Smart. WiFi připojení : Tuya WiFi Smart Plug se připojuje k vaší domácí WiFi síti a umožňuje vám ovládat vaše zařízení na dálku odkudkoli pomocí aplikace Tuya Smart. Ať už jste doma nebo na cestách, své spotřebiče můžete bez n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Wifi teploměr a vlhkoměr - ovládání android aplikací
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nový WIFI SENZOR TEPLOTY A VLHKOSTI. Stačí vložit 2 kusy AAA baterií, připojit k wifi a můžete kdykoliv sledovat teplotu i vlhkost nejen aktuální, ale i graf s historií. Nic dalšího není potřeba dokupovat, aplikace je dostupná zdarma. Mám více kusů, cena za kus 200kč záznam naměřených hodnot v aplikaci Tuya/Smart Life podpora scén, spínání dalších zařízení dle naměřených hodnot spolupracuje s Go... (více v detailu)
Zlínský kraj
199
 Kč
Hak5 WiFi Pineapple
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rozbalené, ale nové. Hak5 WiFi Pineapple je vysoce pokročilá platforma pro auditování WiFi a MITM. Originální zařízení "RougeAP" - WiFi Pineapple poskytuje end-to-end pracovní postup pro přivedení WiFi uživatelů z jejich důvěryhodné sítě do vaší sítě rouge. Nejnovější generace V7 Hak5 přináší aktualizace ve třech klíčových oblastech: výkon, nás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Skrytá WiFi kamera v meteostanici Secutek WIP-WS1
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Mějte přehled o počasí a kontrolujte i situaci u vás doma díky meteostanici se skrytou Wi-Fi kamerou, vybavenou 5Mpix snímačem umožňujícím nahrávání videa ve Full HD rozlišení na micro SD karty až do kapacity 128GB. Skrytá Wi-Fi kamera v meteostanici vám umožní mít přehled o tom, co se odehrává ve vašem bytě či kanceláři v době vaší nepřítomnosti. Wi-Fi IP kamera umí natáčet nepřetržitě, pouze při detekci pohybu, nebo dokonce dle přednastaveného časového rozvrhu. Vzdálené ovládání kamery je možné pro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Tuya chytrá LED žárovka E27 RGB WiFi/Bluetooth
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový produkt, pouze jsem rozbalil a otestoval. Zájemci prosím psát email nebo SMS, určitě se domluvíme. Klíčové informace: • Ovládání přes WiFi nebo Bluetooth. • Podpora Alexa a Google Assistant. • Barevné osvětlení RGB. • Kompatibilní s aplikací Smart Life. • Napětí: 110V/220V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
WIFI Pineapple Tetra Hak-5
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Rozbalené, ale nové. Hak5 WiFi Pineapple je vysoce pokročilá platforma pro auditování WiFi a MITM. Originální zařízení "RougeAP" - WiFi Pineapple poskytuje end-to-end pracovní postup pro přivedení WiFi uživatelů z jejich důvěryhodné sítě do vaší sítě rouge. Nejnovější generace V7 Hak5 přináší aktualizace ve třech klíčových oblastech: výkon, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA - termostatická hlavice
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA - radiátorová termostatická hlavice - Možnost týdenního programování - Digitální podsvícený displej - Režim Automatický, Manuální - Nastavení teploty 5-60 °C - Speciální funkce Plánování, Dětský zámek - Fungování Přes centrální jednotku / bridge - Podporované OS Android, iOS, Home Assistant, Zigbee2MQ... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Detektory kouře EVOLVEO WiFi SMOKE 7 ks
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stabilní, rychlé a jednoduché připojení probíhá přes WiFi 2,4 GHz. Rozhodně vás potěší, že díky aplikaci budete mít přehled na sledovaným objektem, stačí vlastnit chytrý telefon s OS Android a iOS. Neunikne vám tedy žádná událost, ať už budete v práci nebo na cestách. Aplikaci stáhnete v angličtině, v češtině, v němčině, ve slovenštině a v maďarštině. Pokud bude... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
iQtech SmartLife TH01 WiFi Senzor teploty,vlhkosti
Před 6 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
iQtech SmartLife TH01 Wi-Fi Senzor teploty a vlhkosti s displejem - Napájení: 2× AA Baterie - WiFi dosah: až 40 m - WiFi protokol: IEEE 802.11b / g / n - WiFi vysílací frekvence: 2,4 GHz, 1T1 - Rozměry: 70 mm (L) × 68 mm (W) × 31 mm (H)... (více v detailu)
Pardubický kraj
300
 Kč
Zhiyun CRANE M2 (Kompaktní 3-osý stabilizátor 3v1)
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V kompletnim originalnim baleni. Velmi zridka pouzivany. Ve vynikajicim stavu. uční stabilizátor Zhiyun Smooth M2 disponuje vynikající všestranností a kompaktním designem pro maximální využití vaší kreativity. Unikátní flexibilní konstrukce umožňuje k stabilizátoru snadno připojit více druhů zařízení včetně kompaktních digitálních fotoaparátů, lehkých bezzrcadlovek, chytrých mobilních telefonů a akčních kamer. Zajisté uvítáte vylepšené ovládáním fotoaparátu p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Venkovní WIFI kamera Anksono FULL HD /IP66/+ SD karta 32GB
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SD karta 32GB je součástí balení ????【Automatické sledování a detekce pohybu】 Venkovní bezpečnostní kamera Anksono podporuje horizontální automatické sledování, které dokáže automaticky sledovat a zaznamenávat každý pohyb narušitele a v případě potřeby ho „upozornit“. Mezitím, díky funkci pohybu, může wifi monitorovací kamera upravit citlivost upozornění. To snižuje falešné poplachy způsobené hmyzem, deštěm, hustým sněhem atd. ????【3 režimy nočního vidění a obousměrný zvuk】Domácí bezpečnostní kamera kombinuje 4 bílé LED a 4 infračervené LED. V noci můžete vidět jasný plnobarevný obraz v rozlišení 1080P FHD. Tato venkovní monitorovací wifi kamera nabízí 3 režimy nočního vidění (plnobarevný, infračervený, duální světelný alarm), které lze v noci přepínat. Díky vestavěným reproduktorům a mikrofonu s potlačením hluku je to pohodlnější pro váš messenger nebo varování před vetřelci. ????【4x digitální zoom a rotace PTZ】Tato kopulovitá PTZ kamera má objektiv se 4x digitálním zoomem, který vá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Prodám WIFI teploměr,vlhkoměr
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám WIFI teploměr, měří teplotu i vlhkost. Dáte si jej někam třeba na dvůr v dosahu WIFI sítě a na mobilu v aplikaci kdekoliv jste, třeba v p... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Tv Box T95
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
TV Box T95 Adroid 10.0 6K rozšíří vaši televizi na úroveň Smart TV. Díky tomuto zařízení můžete surfovat po internetu, stahovat oblíbené aplikace z obchodu Google Play, přehrávat filmy a hudbu, sledovat TV online nebo používat aplikace jako: VOD, Facebook, Netfli... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Ubiquiti PowerBeam M5 400mm wifi ubnt pbe
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Použitý, funkční a kompletní kus, rozložený do praktické krabice pro převoz. Bez PoE, můžu dodat. Předání možné Olomouc / Prostějov / Brno Zaslání možné Zásilkovnou (nadrozměr) PowerBeam vychází z dřívější velmi úspěšné řady produktů NanoBridge. Nově obsahuje výkonější hardware a chytřejší konstrukci. Konstrukce byla maximálně zjednodušena a instalace v terénu je nyní rychlejší a pohodlnější, pro zajímavost bych zmínil tlačítko pro uvolnění zářiče což byl problém u starší generace. Uvnitř PowerBeamu se nachází výkonný MIPS procesor Atheros 74KC s frekvencí 560MHz, kterému sekunduje 64MB operační paměti typu DDR2 a 8MB Flash paměť. Síťový port podporuje 10/100/1000 Ethernet a lze jej napájet přes pasivní 24V/0,5A Gigabit PoE, které je součástí balení. Teoretická maximální propustnost jednotky je 300Mbit (MCS15, 802.11n, 2x2MIMO, při šířce kanálu 40MHz). InnerFeed™ technologie integruje rádiovou část do zářiče od antény čímž odpadá potenciální ztráta na RF kabelu. Tvar a velikost Powe... (více v detailu)
Olomoucký kraj
750
 Kč
Autochladnička kompresorová autolednice objem 22l
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou kompresorovou autolednici. Osobní vyzvednuti u Rokycan a v Praze nebo zaslání na Vaši adresu. Klíčové vlastnosti a výbava: Připojení 12V, 24V a 230V (adaptér v balení) Bluetooth aplikace Funkce rychlého chlazení Vnitřní LED osvětlení ECO režim Ochrana baterie USB-A konektor (pro nabíjení telefonů a jiných zařízení) Kapacita: 22l, materiál: plast Rozsah chlaz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999
 Kč
SmartThings Řídící jednotka - Aeotec Smart Home
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou, nerozbalenou řídící jednotku Aeotec s 50% slevou. Nakonec jsem jí nevyužil a zůstala mi tady ležet. Zakoupeno 1. 8. 2023. Osobní předání v Praze. Aeotec Smart Home Hub Works as a SmartThings Hub spojuje všechny vaše inteligentní zařízení navzájem, cloud SmartThings a mobilní aplikaci SmartThings. Inteligentní domácí monitor umožňuje přijímat výstrahy a podniknout kroky, když SmartThings zjistí nechtěné vstupy nebo pohyby, kouř nebo oheň, úniky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Topení -teplovzdušný ventilátor
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Minimálně používáno. Detailní popis Benefity: Pohodlné ovládání Užijte si zimu i s chladnými teplotami spolu s naším ventilátorem, který Vás mrznout nenechá. Zapnout nebo vypnout topení, zvýšit teplotu či zkontrolovat aktuální? Žádný problém. K nastavení ventilátoru stačí pouze chytrý telefon nebo tablet podporující systém Android či iOS s WiFi připojením. Stáhnete si aplikaci a můžete topidlo ovládat odkudkoliv. Přesný jako hodinky Digitální časovač můžete nastavit až na 12 hodin. Po uplynutí nastavené doby ventilátor automaticky přejde do úsporného režimu. Zabráníte tak nechtěnému topení, pokud ventilátor zapomenete vypnout. Teplo domova Ventilátor je vhodný do místnosti o velikosti 40 m2. Můžete si nastavit teplotu od 5°C do 35°C, ale i intenzitu proudění vzduchu, kterou je možné nastavit ze dvou nastavitelných stupňů výkonu. Místnost tak vytopí rychlostí blesku - v prostorech o velikosti 20 m2 zvýší teplotu z 10°C až na 20°C za 30 minut. Designový kousek Skromné rozměry a ne... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč
FLIR ONE PRO LT pro iPhone a iPAD (lightning konektor)
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám FLIR ONE PRO LT iOS - termokamera pro mobilní telefony, -20 do +120 °C. Kompletní balení, použitá jenom dvakrát. Termokamera Flir One Pro LT vám dává možnost odhalit skryté problémy rychleji než kdy předtím. Připojte Flir One Pro LT jednoduše k iPhonu/iPadu s iOS11.0+ a proměňte je ve výkonnou termokameru s rozlišením 4800 px. Se špičkovou technologií MSX přidáte vizuální detaily obrazu do termokamery a zpracování obrazu VividIR vám nabízí více detailů z Flir One Pro LT a viditelnou jistotu, že se vám problém podaří vyřešit hned napoprvé. Pokud prohledáváte domy, auta nebo rozvodné desky, hledáte problémy u vytápěcí techniky, zkoumáte poškození vodou nebo se chcete bavit, nová termokamera Flir One Pro LT je nástroj, na který se můžete spolehnout. Provedení: S výkonnou termokamerou uvidíte i v naprost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
WiFi router TP-link Archer C20
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám WiFi router TP-link Archer C20. Používali jsme chvíli. Je plně funkční, adaptér součástí balení. Zajistí vysokorychlostní internet všude v domácnosti i kanceláři. - podporuje standard 802.11ac další generace Wi-Fi - simultánní 2,4GHz 300Mbps a 5GHz 433Mbps připojení, celková dostupná šířka pásma 733 Mbps - stabilní všesměrový signál a vynikající bezdrátové pokrytí - mobilní aplikace v češtině a slovenštině (citace z Alzy) V kombinaci 3 pe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Čistička vzduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH01
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová čističká vzuduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH011. Původní cena 15´990,-Kč. Záruka do 7. října 2026. Vysoce účinná 3násobná filtrace Unikátní 3stupňová filtrace H-TRIFILTER společnosti Hoover dokáže odstranit veškeré nežádoucí částice i o velikosti 0,1 mikronu. První vnější omyvatelný filtr zachytí větší nečistoty, jako je prach, vlasy a zvířecí chlupy. Druhá složka HEPA filtr H13 zbaví vzduch až 99,97 % neviditelných mikročástic, jako jsou PM 10 a PM 2,5, alergenů a bakterií. Poslední filtr s aktivním uhlím zase absorbuje plyny, výpary, pach vznikající například při vaření a cigaretový kouř. Intuitivní a moderní ovládání odkudkoli Čistička poskytuje ihned několik komfortních způsobů, jak ji ovládat. Mezi ty klasičtější patří dálkové ovládání a také nastavování parametrů přes dotykový Full Touch displej přímo na zařízení. Opravdový komfort představuje řízení prostřednictvím mobilního telefonu skrze aplikaci hOn, odkudkoli budete potřebovat. Produkt je kompatibilní i s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 800
 Kč
WIFI modul EPEVER, WIFI 2.4G RJ45A - nový - záruka
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
EPever WIFI 2.4G RJ45A slouží k připojení EPever zařízení k aplikaci pomocí WIFI. Kompatibilní s produkty série XTRA, série BN, série A, série LS a měničům řady IPower Plus. Wi-Fi modul umožňuje sběr dat, komunikaci a bezdrátové monitorování připojených zařízení. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Wifi Aruba 315 RW cca 100ks
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám wifi Aruba 315RW Instantní AP , funkční samostatně nebo více jednotek jako jedna síť možno v síti drátové i bezdrátové mesh varianta. Na jednu jednotku možnost připojit 255 klientů možnost mít v jedné síti 128 AP a 1024 kientů Vhodné pro školy, na doma, pro firmy. AP jsou použité a samozřejmostí je dolad o koupi. Možnost osobního předání, zaslání, dle dohody. Mám více kusů s posledním firmware, napájení přes poe af/at 48v - 55v nebo 12V zdroj. Aruba IAP-315 (RW) Instant 2x/4x 11ac AP Popis Přístupové body řady Aruba 310 Vysoce výkonný systém 802.11ac Přístupové body řady Aruba 310 přinášejí vysoký výkon a vynikající uživatelský dojem pro mobilní zařízení, zařízení Internet of Things (IoT) a aplikace v hustých kancelářských prostředích. Díky funkci 4... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Tiskárna HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nová nikdy nepoužitá!!! Tato inkoustová tiskárna  HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One vás překvapí svým provedením a především pestrou škálou funkcí.  Je skvělým pomocníkem zejména v kancelářích, protože jde o nejdostupnější tiskárnu s tiskem a plochým skenerem o velikosti A 3. Tiskněte, skenujte a kopírujte běžné dokumenty, studijní materiály, fotky a mnohem více. Po nastavení se můžete připojit k jakémukoli zařízení s aplikacemi HP Smart a ovládat tiskárnu pomocí sítě WiFi. Tisk, kopírování, skenování a faxování Podpora formátu papíru A3 Rychlost tisku 22/18 str./min (černobíle/barevně) Automatický oboustranný tisk Vstupní kapacita až 500 listů Dvoupásmová WiFi a Bluetooth 5.0 Bezdrátové připojení a p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 490
 Kč
Chytré termostatické hlavice TADO 8ks + bridge
Před 9 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám 8 ks chytrých termostatických hlavic na radiatory od firmy TADO včetně HUBu, možno přidat do Homekitu. Hlavice měří teplotu a vlhkost v místnosti. Možno i samostatně 1000 kč za ks Chytrá termostatická hlava tado° je kompatibilní téměř se všemi termostatickými ventily radiátorů (TRV = Termostatic Radiator Valves) a lze ji namontovat na výšku i naležato. Chytrá termostatická hlavice se připojuje bezdrátově k internetovému rozhraní Bridge. To vám umožní ovládat váš topný systém na dá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty