Řidič C+E Frigo vnitro

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče na Frigo návěs . Jezdíme pro Kaufland Modletice. Možnost jezdit denní nebo noční linky vše na dohodě. Požadujeme praxi... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

přijmeme řidiče na FRIGO CZ/SK s C+E
Dobrý den, přijmeme řidiče skupiny C+E, praxe nutná! Jezdí se pouze CZ a SK. Vozíme zeleninu a chlazené zboží na sklady obchodních řetězců. Práci máme stabilní celý rok. Střídání probíhá buď v Senci, Brně nebo Uherském Hradišti. ... (více v detailu)
Řidič C+E
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sháníš brigádu nebo práci na plný úvazek? Naše firma nabízí práci či brigádu na pozici řidiče C+E na MKD. Jezdíme ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič s oprávněním C+E
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Do naší společnosti přijmeme řidiče s řidičským oprávněním sk. C+E. Jedná se o vozidlo Mercedes Actros. Jedná se o rozvoz lodních kontejnerů z terminálu T- Port Kolín. Zde je i provozovna společnosti. Vozíme průmyslové zboží v lodních kontejnerech pro zahraničního klienta v rámci vnirostátních přeprav nebo blízké příhraničí SK,PL,D,HU,AT Práce je fyzicky nenáročná. Ideální kandidát by měl být z Kolína nebo okolí. Komu nevadí být přes týden... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič C+E sklápěcí návěs. MKD zemědělské komodity
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Firma Ecostone přijme řidiče C+E na mezinárodní přepravu (zemědělské komodity), vozidlo Ford F-max, převážně Německo a R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Nabídka práce pro řidiče C+E na MKD. Plzeňsko.
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabídka práce pro řidiče C+E na MKD. Klatovy, Plzeň, Strakonice a okolí. Jsme autodoprava Josef Písař s.r.o. Jezdíme převážně mezinárodní přepravy z ČR do Německa a Rakouska a v rámci Unie (kabotáže). Pracovní doba je od pondělí do pátku, víkendy jsou volné. Dispo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Hledáme řidiče MKD sk. C+E
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáme řidiče MKD sk. C+E – Přidej se k našemu týmu! Jsi zkušený řidič, kterého práce stále baví? Chceš mít jistotu v práci a být součástí dynamického týmu? Pak hledáme právě Tebe! Co nabízíme: Stabilní zaměstnání v prosperující společnosti s dlouholetou tradicí Atraktivní finanční ohodnocení – nástup. čistá mzda 54.000 Kč Práce – od pondělí do pátku, víkendy volné Jezdíme hodně věcí v kolečku, kolečko CZ-SK-CZ. Moderní vozový park s pravidelnými servisními kontrolami Možnost 1x... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
54 000
 Kč
Řidič MKD C+E
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Společnost MF Logistics CZ s.r.o. přijme z důvodu rozšíření vozového parku řidiče/ku pro MKD Rozšiřujeme své řady o další řidiče z celé republiky pro mezinárodní dopravu! Požadujeme: - svědomitost - slušnost - řidičský průkaz skupiny C+E - znalost AETR - časovou flexibilitu - není nutná znalost cizích jazyků Nabízíme: - jezdíme destinace- CZ, SK, D, PL, NL, PL, F, I, B, HU, E- dle dohody. - zajímavé finanční ohodnocení dle schopností řidiče a domluvené destinace a případného turnusu. - zánovní servisovaná vozidla v plné výbavě pro maximální komfort - GOLD kontrakty v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50 000
 Kč
Řidič sk. B dodávka 45 000 Kč čistého
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, od 1.11. hledáme řidiče sk. B na noční zásobování vozidly Peugeot Boxer 2019, začátek je v cca. 1:30 v oblasti Prahy 5, konec mezi 9. a 10. dopoledne, průměrná délka trasy je 400km s přibližně dvaceti zastávkami. Jedná se o manuálně nenáročnou práci vhodnou i pro ženy a studenty. Nabízíme: Pravidelnou a stabilní práci v předem naplánovaných směnách (preferujeme systém 4 dny práce, 2 dny volno), ale vše je o dom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Řidič/ka MKD sk. C+E frigo do dvouosádky.
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Do naší společnosti hledáme kolegu/kolegyni na pozici řidič/ka MKD skupiny C+E na frigo na pravidelnou linku CZ-DE-CZ. Odjezdy v pondělí odpoledne, středa pauza v Brně, konec v pátek ráno v Brně. Vhodné i pro sehranou dvouosádku. Nabízí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
55 000
 Kč
ŘIDIČ C+E
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hledáme řidiče na Scanii s frigo návěsem. Firma sídlí u Českých Budějovic. Jezdíme de... (více v detailu)
Jihočeský kraj
60 000
 Kč
Hledáme řidiče C+E z Česka nebo Slovenska
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Možnost zapůjčení osobního vozidla zdarma.Řidič platí pouze za tankování. Hledáme řidiče C+E na tahač Scania R500 r.v.2018 s zánovním plachtovým návěsem Wielton.Jezdíme ČR,SK,PL,HU. Stanoviště vozidla Brno.Dojíždění do Brna platíme.Tankování i m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
ŘIDIČ/KA MKD / 50.000-65.000 čistého - VŠE NA PÁSCE
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme ŘIDIČE/KU na mezinárodní přepravu Nabízíme: !! * Práci v mezinárodní přepravě * !! • jezdí se od Po-Pá, lze jezdit i víkendy ( nutno jednou za čas odjet víkend ) • jezdíme (Německo, Francie, Rakousko, Slovensko, Benelux, Itálie, Polsko, Švédsko, Švýcarsko, Slovinsko, Španělsko) • jezdíme na sklopkách, odpadá Vám veškerá manuální práce, nutno pouze plachtovat návěs + otevírat vrata při vykládce • pravidelná mzda samozřejmostí • tankovací karty po EU • platební karta na vozidlo v případě nečekaných výloh • mýta v automatickém režimu • možnost parkování v místě bydliště po domluvě • kompletní NONSTOP servis Mercedes Benz se servisní kartou po Evropě • firemní servis s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ/KA MKD / 50.000-65.000 čistého - VŠE NA PÁSCE
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme ŘIDIČE/KU na mezinárodní přepravu Nabízíme: !! * Práci v mezinárodní přepravě * !! • jezdí se od Po-Pá, lze jezdit i víkendy ( nutno jednou za čas odjet víkend ) • jezdíme (Německo, Francie, Rakousko, Slovensko, Benelux, Itálie, Polsko, Švédsko, Švýcarsko, Slovinsko, Španělsko) • jezdíme na sklopkách, odpadá Vám veškerá manuální práce, nutno pouze plachtovat návěs + otevírat vrata při vykládce • pravidelná mzda samozřejmostí • tankovací karty po EU • platební karta na vozidlo v případě nečekaných výloh • mýta v automatickém režimu • možnost parkování v místě bydliště po domluvě • kompletní NONSTOP servis Mercedes Benz se servisní kartou po Evropě • firemní servis ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Řidič C+E po vnitru. Denně doma.
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče CE na frigo po ČR. Na hlavní pracovní poměr i na brigádu. Jezdíme všední dny, svátky i víkendy a vždy s návratem. Je možné jezdit 5+6, nebo t... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič C+E vnitro, jízdy 4 dny v týdnu, denně doma
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče C+E na frigo návěs. Jízdy úterý až pátek, denní. Sobota, neděle a pondělí je volno. Možné na HPP i brigádu. Denní návrat. Mzda 40 000 čistého. Výplata dle ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič C+E
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Příjmu spolehlivého a slušného řidiče nebo řidičku sk. C+E Jezdíme: CZ - F - CZ -možnost i jiné státy -jezdíme PO-PA -fix plat 65000 Kč čistého -víkendy volné-možnost kombinace venku/doma nebo turnusy -parkoviště pro vozidla Jičín možnost doma Nabízíme: Vozidlo MB-Ac... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
65 000
 Kč
HLEDÁME ŘIDIČE C+E
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
ZDRAVÍM ŘIDIČE , JSME RODINNÁ FIRMA SÍDLICÍ V Modřicích u Brna a hledáme řidiče na pravidelnou práci. Jezdíme pouze z ČR do ITÁLIIE a zpět. Vozidla máme pouze SCANIA a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 000
 Kč
Řidič C+E vnitro Praha - námořní kontejnery
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na vnitrostátní rozvoz námořních kontejnerů hledáme kolegyni nebo kolegu. Požadujeme spolehlivost, řidičský průkaz sk C+ E, profesní průkaz a kartu řidiče. Rozvážíme kontejnery z terminálu v Praze Uhříněvsi, řidiči... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Řidič C+E vnitro PO-PÁ
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Příjmu řidiče C+E na ježdění od pondělí do pátku plat 2200 čistého za odpracovaný den Vozidlo DAF , FORD , SCANIA
Olomoucký kraj
2 200
 Kč
Řidič C+E na lince Linec (AT) – Norimberk (DE)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Hledáme řidiče, který má zájem jezdit pravidelnou noční linku z Hörschingu (AT) do Norimberku (DE) a zpět Na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. Jízda 5x týdně, stálé časy linky 18:00 – 5:00 Ideální pro řidiče z pohraničí a okolí Českých Budějovic, možnost být každý den doma Všechny naše linky se dají v klidu stíhat podle nařízení 561/2006 (AETR) Požadujeme Řidičský a profesní průkaz pro skupiny C+E Školení ADR – v rámci firmy lze zaškolit Schopnost a ocho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Řidič skupina C+E na MKD
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáme řidiče alespoň s minimální praxí na mezinárodní dopravě. Jezdíme vozy euro 6 s celkovou hmotností 7490-12000kg p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
55 000
 Kč
Přijmeme řidiče skupiny C+E Nelahozeves
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C+E podvalník, odtahový speciál. Společnost CCS - Cargo Customs Service s.r.o. s dlouholetou tradicí hledá do svého týmu řidiče skupiny C+E na návoz a svoz stavebních strojů, jako například pracovní plošiny, bagr a jiné. - Jedná se o každodenní práci na plný úvazek pro Prahu a... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Řidič C+E na lince Lovosice – Hermsdorf (DE)
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Hledáme řidiče, který má zájem jezdit pravidelnou noční linku z Lovosic do Hermsdorfu (DE) a zpět Na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. Jízda 5x týdně, stálé časy linky 18:00 – 5:00 Ideální pro řidiče z pohraničí a okolí Ústí nad Labem, každý den doma Všechny naše linky se dají v klidu stíhat podle nařízení 561/2006 (AETR) Požadujeme Řidičský a profesní průkaz p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
řidič kamionu sk. C+E - CZ,SK
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rodinná logistická firma s 29 letou tradicí hledá řidiče kamionové dopravy na plachtový návěs. Práce po vnitru ČR na pravidelných trasách po vnitru nebo CZ-SK-CZ. Náplň práce: - Řidič kamionové dopravy sk. C+E Nabízíme: - Práci na plný úvazek na dobu neurčitou - Vozový park VOLVO - Pevný výplatní termín - Profesionální přístup - Vlastní vozidlo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
52 000
 Kč
ŘIDIČ C+E vnitro nástupní místo Praha-Jesenice
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Firma MILKTRANS, a.s skupiny MADETA přijme řidiče/ku na soupravu tahač + chladírenský návěs na rozvoz výrobků do centrálních distribučních skladů v rámci ČR + SK. Nástupní místo: Praha-Jesenice Požadujeme: - řidičský průkaz sk. C+E - profesní průkaz - digitální karta - platné psychologické vyšetření - praxe nutná-přeprava chlazeného zboží Nabízíme: hrubá měsíční mzda 55 000 – 80 000 Kč + dieta ČR à 398 Kč/den + zahraniční diety EUR + pravidelné motivační odměny + p... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty