Pronájem kanceláře 30m2 Brněnské Ivanovice

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem samostatné kanceláře v lokalitě Brněnské Ivanovice – Tuřany, celkem 30m2 . Kancelář je ve čtvrtém patře budovy s recepcí, vybavena klimatizací a kobercem, jinak nezařízeno. Střeženo kamerovým systémem. WC a kuchyňka na patře. Parkování na ulici , či u budovy za poplatek. Je zde kantýna s jídelnou. Kvalitní internet. Volné ihned. Blízko dálniční sítě. ev.č.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem dvojkanceláře 31m2 Brněnské Ivanovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem dvojkanceláře v lokalitě Brněnské Ivanovice – Tuřany, celkem 31m2 . Prostor sestává z propojené dvojkanceláře 16 + 15m2 se samostatnými vstupy s chodby. Kanceláře jsou ve čtvrtém patře budovy s recepcí, střeženo kamerovým systémem. Kvalitní internet. WC a kuchyňka na patře. Parkování na ulici , či u budovy za poplatek. Je zde kantýna s jídelnou. Volné ihned. B... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Pronájem dvojkanceláře 40m2 Brněnské Ivanovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem dvojkanceláře v lokalitě Brněnské Ivanovice – Tuřany, celkem 40m2 . Prostor sestává z propojené dvojkanceláře 14 + 26m2 se samostatnými vstupy s chodby. Kanceláře jsou v prvním patře budovy s recepcí, střeženo kamerovým systémem. Kvalitní internet. WC a kuchyňka na patře. Parkování na ulici , či u budovy za poplatek. Je zde kantýna s jídelnou. Volné ihned. Blízko dálniční ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 700
 Kč
Pronájem kanceláře - školícího centra, rehabilitace a podobn
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem kanceláře - školícího centra, rehabilitace, foto studia nebo další klidné aktivity o ploše 62m2, ve 3. patře cihlového domu s výtahem. V přízemí je recepce, kterou je možno využívat. Kancelář bude nezařízená, je možné do kanceláře nainstalovat umyvadlo a po dohodě udělat úpravy dle požadavků. Na patře je hygienické zařízení. Na vstupu do budovy a na chodbách je kamerový systém, který je možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 040
 Kč
Pronájem dvou propojených kanceláří
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu dvě propojené kanceláře v královském městě Litoměřice. Budova se nachází přímo u náměstí, na kterém je také možnost zaplatit si parkování, nebo v přilehlých ulicích. Administrativní prostory jsou vhodné pouze pro kanceláře a nachází se v 1NP budovy. Nájemné se všemi energiemi, včetně úklidu činí 16.000Kč měsíčně a je možné si je pronajmout od půlky měsíce. V obou kancelářích zůstává veškerý nábytek, který je rok a půl starý a minimálně používaný. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v Žatci
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabídka pronájmu nebytových prostor s užitnou plochou 60 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě v historickém centru města v místě s velkou frekvencí obyvatel. Potenciál komerčního využití např. advokátní, finanční, projekční či poradenské služby, prodejny různého zboží, atd. Prostor je situován v 1.NP, přístup z hlavní ulice. Popis: velká vstupní místnost, sociální zázemí, samostatná kancelář. Použité foto z předchozího nájmu, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem skladu Praha-Velká Chuchle 47 m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu nezařízený prostor o ploše cca. 47 m2 ve větším objektu v centru Velké Chuchle přímo u rušné křižovatky. Ideální k skladování, apod. Parkování (3x) přímo před domem na obecním pozemku. Prostor sestává ze tří místností (16 m2 + 15 m2 + 16 m2). Původně se jednalo o provizorní byt. Využití pouze jako sklad. Tyto prostory nejsou vytápěny, ale nepromrzají ani v tuhých mrazech. Přístup po cca. 5 schodech do budovy a pak jedno patro dolů. V případě potřeby je možné nabídnout ve stejné nemovitosti další podobné prostory. Dům se nachází v těsné blí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Pronájem, obchodní prostor, 45 m2, Praha 5
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem obchodního prostoru 45 m2 ve Štefánikově ulici na Praze 5. V současné době je v prostoru dobře zavedený Kebab, kolaudace je na restauraci. Upřednostníme zájemce se stejným účelem nájmu, pronájem je včetně vybavení. Výborná lokalita u zastávky tramvají. Je požadováno odstupné, více info v RK. ev.č.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Pronájem kanceláře 33m2 Brno Komárov
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu kancelář 33m2 v prvním patře kancelářské budovy s výtahem v Brně Komárově. Při budově je parkoviště a zastávka MHD. Kancelář je vybavena žaluziemi a kobercem jinak nezařízená, k pronájmu ihned. Sociální zázemí a kuchyňka na patře, dobrá kantýna v objektu. ev.č.: 24082 + energie a sl. + pro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 900
 Kč
Pronájem, komerční prostor, sklad, Karlovy Vary, ul. Sokolov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zajímavé prostory, které se nacházejí v 1. patře komerční budovy v Karlových Varech, ulice Sokolovská. Prostor o výměře 750 m2 může např. sloužit jako sklad, místo pro drobnou výrobu, dílna, nebo prodejna. Přední část je rekonstruována, jsou zde 3 místnosti, které mohou sloužit jako zázemí zaměstnanců a dále toalety pro dámy a pány. U budovy je rampa, ze které vede nákladní výtah až přímo do prostoru. Nosnost je 500 kg a výměra necelé 4 m2. U budovy je možnost parkování na pozemku patřící k ní. Jedná se o drobnou průmy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
33 000
 Kč
Pronájem nového bytu 3+kk/B, 72m2, ul. Nurmiho, Praha 10 - H
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem nového bytu 3+kk, o ploše 72m2 + balkon, ve 3. patře novostavby s výtahem, ulice Nurmiho, Praha 10 - Hostivař. Byt je částečně vybavený, bezbariérový přístup, první nájemník. V koupelně je vana, toaleta samostatná. K dispozici je garáž a sklep 8m2. Výborná dopravní dostupnost - 7 min BUS na metro C Opatov. Není vhodné pro zájemce se zvířaty. ev.č.: 10243 vč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
32 000
 Kč
Pronájem pěkného bytu 2+1+L
Ve výhradním zastoupení majitele nabízím dlouhodobý pronájem hezkého, zrekonstruovaného bytu se zasklenou lodžií na adrese Jungmannova 1371, Kadaň. Byt je čistý, vyklizený a ihned k dispozici. Nachází se v 2.NP - tedy 1.patro poklidného, dobře udržovaného domu, bez nepřizpůsobivých osob. Nájemné, včetně záloh na služby a dodávky tepla a vody je 14.000,- Kč. Vratná kauce ( jistina ) je 28.000,- Kč Obě položky jsou splatné při předání bytu - tedy nikoliv na... (více v detailu)
1 400
 Kč
Pronájem nebytového prostoru v obci Turnov.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem nebytového prostoru o CP 40 m2. Dispozice : 3 místnosti , chodba, samostatné WC. Nebytový prostor ( bývalá provozovna kadeřnictví) je vhodný jako provozovna, kanceláře, sklady,... Nový nájemce si upraví dle dohody s majitelem. K pronájmu ihned. ev.č.: 0999 + ener... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem, sdílená kancelář, Mariánské Lázně
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronájem, sdílená kancelář, Mariánské Lázně Pronájem sdílené kanceláře s výlohou, přímo na Hlavní třídě v Mariánských Lázních. Přístup 24/7, tiskárna, wifi k dispozici. Označení provozovny. K dispozici od 1.11.2024. ev.č.: 0029 třída energetické náročnosti budov... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 55m2, na ulici Jungmannova, Kuřim
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vstupte do svého nového útulného hnízdečka v Kuřimi, na ulici Jungmannova, v blízkosti Brna! Byt o velikosti 3+1, 55m2, se nachází v 1.NP bez výtahu. Byt je částečně vybavený a náleží k němu sklep. V blízkém okolí najdete Kaufland, restauraci, knihovnu a zastávku MHD. Byt je vhodný pro pár a je k nastěhování od 1.10.2024. Pro více informací a zájem o proh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
pronájem bytu 1+1 v Hradci Králové
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt 1+1 v Hradci Králové v centru města na Malém náměstí. Byt je o velikosti 42m2 v 1NP bez výtahu s výhledem do náměstí. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyň s kuchyňskou linkou a samostatně stojícím el. sporákem, digestoří, pokoj, koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem, komora. Byt je po rekonstrukci, včetně nových rozvodů, koupelny, podlahy. Pronajímá se bez vybavení. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Cena nájmu je 11.0... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem garážového stání, Brno-Sadová
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem garážové stání v novostavbě na adrese: Kumpoštova 1, Brno-Sadová Se souhlasem majitele Vám nabízíme pronájem garážového stání v podzemních garážích novostavby bytového domu. Přístup do garáže je zabezpečen vraty na dálkové ovládání. Vhodné i pro vyšší osobní automobily s max vý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 400
 Kč
Pronájem kanceláře 326 m² Václavské náměstí, Praha 1 - Nové
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem jedinečných kancelářských prostor o rozloze 326 m2. Butikový prostor se nachází v samém srdci české metropole, na lukrativní adrese v horní části Václavského náměstí. V současné době v budově prochází rekonstrukce, po jejímž dokončení nabídne svým klientům široké možnosti využití, přes čtyři patra moderních kancelářských prostor s úchvatným výhledem. Prostory charakterizuje velkorysá plocha s obrovskými okny, ta zajišťují skvělé výhledy a výjimečné množství světla. Vybavení budovy: • Centrálního topení, chlazení a ventilace • Individuální zónové ovládání chlazení a topení • Kolárna se šatnou a zázemím • Zdvojené podlahy s flexibilním rozmístěním zásuvek v podlahových krabicích • Přístupový systém přes karty nebo mobily • Vlastní sociá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
648
 Kč
Pronájem, nebytové prostory, 55 m2, Zábřeh
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pokud hledáte nebytové prostory pro svoje podnikání přímo v centru města Zábřeh, tak pro Vás máme v nabídce hned dva. Jedná se o prostory o výměře cca 55 m2, s vlastním sociálním zázemím a kuchyňským koutem, umístěné v 2.NP komerční budovy na ulici Žižkova. Mohou být využívány jako ordinace, kadeřnictví, masážní, tetovací nebo kosmetický salon, kanceláře, sídlo firmy. Volné ihned... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 57 m2, Mariánské Lázně, ul. Anglická, lodž
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3 + kk s balkonem o velikoati 57 m2. Byt s výtahem je v 5.patře činžovního domu, který se nachází v klidné části centra Mariánských Lázní. Vlastník může ve vnitrobloku pohodlně parkovat automobil. Vytápění vlastní kotelnou v domě. Ohřev vody bojlerem. Parkování je možné i ve vnitrobloku. Bytová jednotka má bezpečnostní dveře. Doporučujeme i ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 490 000
 Kč
Pronájem kanceláře 55 m² Václavské náměstí, Praha 1 - Nové M
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor s celkovou plochou 55 m2 přímo na Václavském náměstí. Kancelář se nacházející v 6. patře zrekonstruované administrativní budovy s výtahem. K dispozici recepce a přístup 24/7, vlastní kuchyňka a WC. Lokalita je velice žádaná a velice lukrativní a strategická pro schůzky, či návštěvy Vašich klientů. Díky poloze máte vše na dosah ruky, všechny linky metra jsou od budovy vzdáleny pouze několik desítek metrů, stanice a Můstek a taktéž tramvajová zastávka Václ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 108
 Kč
Prodej, byt 2+1, 55 m2, Zábřeh
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově pro Vás máme v nabídce byt 2+1 ve vyhledávané lokalitě města Zábřeh. na ulici Nerudova. Byt se nachází ve 4.NP panelového domu bez výtahu, má i prostorný balkon orientovaný do zeleně a prošel vkusnou moderní rekonstrukcí. Dispozice je vstupní chodba, útulná koupelna s vanou, prostorná světlá kuchyně s vestavnými spotřebiči, ložnice a obývací pokoj s balkonem. Byt má nízké náklady na bydlení a lze př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem, byt, 3+kk, Karlovy Vary - Drahovice
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 3+kk s balkonem, který se nachází na atraktivní adrese v Karlových Varech - Pod rozvodnou. Bytová jednotka je ve výborném stavu, vybavena nábytkem, kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a nový nájemník se tak může okamžitě nastěhovat bez dalších investic. Byt je vhodný maximálně pro 2 osoby. V nájemném nejsou zahrnuty poplatky spojené s užíváním bytu a energie, tyto náklady hradí nájemník samostatn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500
 Kč
Pronájem parkovacího stání, Pardubice
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím vám pronájem 1 - 4 parkovacích stání v Pardubicích ul. K Vinici a to 50 m od administrativního centra Vinice Cena za parkovací místo 550 Kč/měsíc. Parkovací místo bude vyčištěné od... (více v detailu)
Pardubický kraj
550
 Kč
Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
PRONÁJEM SOUBORU KANCELÁŘÍ, HLINSKO - RUDOLFOV U ČB
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu soubor nově rekonstruovaných kancelářských prostor v administrativní budově na okraji Českých Budějovic. Jedná se o celkem 10 samostatných kanceláří se samostatným měřením energií a samostatným WC. Kanceláře jsou umístěny v prvním patře rekonstruované budovy, která se nachází na začátku areálu firmy AGROSTAV České Budějovice a.s. (Hlinsko 36). Součástí pronájmu a ceny je vždy jedno parkovací místo pro jednu kancelá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
70 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty