Prodej komerčního pozemku, 971 m², Praha Troja

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl na lukrativních pozemcích v Troji jako velmi zajímavou investici. Pozemky o celkové ploše 13201 m2 lze využít dle platného územního pro komerční účely např. vybudování zahradní restaurace, hvězdárny, dětské hřiště, drobné v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej komerčního pozemku, 8777 m², Odolena Voda
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní komerční pozemek o rozloze 8777 m² v obci Odolena Voda, s výbornými možnostmi využití. Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro investory a podnikatele hledající prostor pro realizaci jejich projektů. Pozemek je vhodný pro výstavbu sportovního hř... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2724 m², Vamberk
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní komerční pozemek o rozloze 2724 m², umístěný na okraji obce Vamberk, přímo u hlavního tahu směrem na Žamberk. Pozemek je ideálním místem pro rozvoj Vašeho podnikání díky své výborné dostupnosti a strategické lokalitě. Stav pozemku je hodnocen jako dobrý, což umožňuje okamžité využití bez nutnosti dalších značných investic do přípravy. Čeká zde na vás nejen možnost realizace různorodýc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 390 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 4612 m², Dalovice
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej ¾ pozemků v lokalitě Dalovice - Všeborovice u Karlových Varů v bezprostřední blízkosti rychlostní silnice R13 a R6. Tento pozemek spadá dle ÚP do kategorie SK smíšené obytné - komerční. Je strategicky umístěn tak, aby nabízel výbornou viditelnost pro všechna vozidla směřující do Ústí nad Labem, Teplic, Drážďan nebo Ostrova. Jednoduchý přístup zajišťuje pohodlnou dopravu pro všechny typy vozidel. Celková rozloha pozemku činí 6150 m2, prodává se pouze 4612 m2. Pozemek má samostatný příjezd od benzi... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 212 800
 Kč
prodej 2 pozemků, 678 a 692 m2, Praha - Ruzyně
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
včetně provize RK i právního servisu, Zprostředkujeme Vám v přímém zastoupení majitelů prodej pozemků 678 a 692 m², ul. Rakovnická, Praha 6 - Ruzyně. Podle územního plánu možné využití cca 2/3 pozemků, oz. SV - B, tedy plochy pro umístění polyfunkčních staveb nebo kombinaci monofunkčních staveb pro bydlení, obchod, administrativ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej louky, 2896 m², Lipník nad Bečvou, Venedik
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek v katastrálním území Lipník nad Bečvou, vhodný pro přímé hospodaření nebo jako stabilní investici. Jedná se o prodej pozemku o celk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 529 999
 Kč
Prodej komerčního prostoru, 104 m2, Sobotní, Valtice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00055 Hledáte vhodné prostory pro vaši kancelář, služby nebo obchod? Máme pro vás zajímavou nabídku. Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme koupi komerčního prostoru ve Valticích na ulici Sobotní. Předmětem prodeje je vymezená nebytová jednotka v rodinném domě, na kterém je navíc spoluvlastnický podíl o velikosti ideální 1/2 s celkovou výměrou 239 m2. Užitná plocha prostoru je 64 m2. Nachází se zde vstupní chodba, sklad, dvě neprůchozí místnosti s WC a jedna průchozí místnost. Dále je k dispozici sklep (40 m2), půda a dvůr. Jednotka je aktuálně zkolaudována pro účely zdravotnického... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej nájemního domu, 958 m², Praha 6 - Sedlec
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji vícegenerační vilu, která je umístěná v jedinečné a klidné lokalitě Prahy 6 - v části obce Sedlec. Dispozice 7+1 je rozdělena do 3 NP + polosuterén. Každé patro má vlastní sociální zázemí, koupelnu s toaletou. Vila je klenot svého druhu z poválečné historie a tomu napovídá i ráz a vybavení interiéru, zachovalé původní parkety v obývacích částech domu, masivní dřevěné schodiště, nová dvojitá špaletová dřevěná okna, v INP s trojskly, rekonstrukce střechy - střešní tašky BRAMAC. Vila nabízí možnost vybudování... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 958 m², Praha 6 - Sedlec
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji vícegenerační vilu, která je umístěná v jedinečné a klidné lokalitě Prahy 6 - v části obce Sedlec. Dispozice 7+1 je rozdělena do 3 NP + polosuterén. Každé patro má vlastní sociální zázemí, koupelnu s toaletou. Dům je situovaný na JZ stranu. Vila je klenot svého druhu z poválečné historie a tomu napovídá i ráz a vybavení interiéru, zachovalé původní parkety v obývacích částech domu, masivní dřevěné schodiště, nová dvojitá špaletová dřevěná okna, v INP s trojskly, rekonstrukce střechy - střešní tašky BRAMAC. Teplo d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej pozemků 19 291 m², V. Hleďsebe, 83,36 Kč/m²
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
- Zajímavá investiční příležitost - pozemky navazující na zástavbu - Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme prodej spoluvlastnických podílů na souboru pozemků o celkové výměře 23 305 m² ve výši cca 149/180 od 4 spoluvlastníků ( 19 291,369 m² podíly přepočítány), v lokalitě těsně navazující na zástavbu, v obci a k.ú. Velká Hleďsebe, kousek od Mariánských Lázní. Tato klidná rozlehlá část obce se nachází západně od centra. Pozemek leží za restaurací Marion, mezi ulicemi Bezejmenná, Plzeňská a Husova, blíže k ulici Husové. Centrum obce je odtud vzdálené přibližně 300 m, do Mariánských Lázní je to cca 2,5 km, do Chebu necelých 32 km a na hraniční přechod Broumov zhruba 17 kilometrů. Centrální část území je přibližně 620 metrů dlouhá a cca 59 metrů široká. Pozemky jsou rovinaté (lehce zvlněné) a dobře dopravně dostupné. Nyní jsou pozemky občasně využívány k chovu hospodářských zvířat bez pachtovní smlouvy jedním ze spoluvlastníků. Do budoucna zde obec počítá s výstavbou rodinných d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 608 164
 Kč
Prodej 3/4 komerčního pozemku, 12845 m², Poděbrady
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Podmínky pro využívání území: dle územně plánovací dokumentace, Územního plánu Poděbrady je pozemek PK 4226 vk.ú. Poděbrady vymezen jako plochy zemědělské – zemědělské obhospodařování (NZ) a pozemek PK 4229 v k.ú. Poděbrady je z části vymezen jako plochy zemědělské – zemědělské obhospodařování (NZ) a jako plochy změn v krajině pod ozn. K08 ZO – plochy zeleně – zeleň ochranná a izolační. Pozemek PK 4140 v k.ú. Poděbrady je z části součástí zastavitelné plochy pod ozn. Z11 – VL, DM – plochy výroby a skladován... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 200 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 5627 m², Kolín
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavý pozemek nacházející se ve Městě Kolín. Pozemek je o výměře 5627 m2 a má přístup přes zemědělskou půdu. Více informací u makléře. Lokalita: Kolín ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 4137 m², Ostrava - Krásné Pole
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji lukrativní stavební pozemek o výměře 4137 m², určený k výstavbě rodinných domů. Nachází se ve velmi žádané lokalitě Ostravy, v městském obvodu Krásné Pole. Pozemek lze rozdělit na více menších pozemků a tím případně realizovat možný podnikatelský záměr. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici poze... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, 45188 m², Jevišovka
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji společnost Velkovýkrmna Jevišovka spol. s r.o., která vlastní soubor komerčních pozemků o celkové výměře přes 4,5 hektaru. Tyto pozemky se nacházejí na strategickém místě a jsou ideální pro různé podnikatelské záměry. Využití těchto pozemků je velmi široké a umožňuje realizaci mnoha komerčních činností, což poskytuje výjimečnou příležitost pro expanzi vašeho podnikání nebo pro začátek nových projektů. Pozemky jsou vhodné pro stavbu průmyslových objektů, skladovacích prostor, logistických cent... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 594 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2326 m², Praha
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o velikosti 2326 m² v atraktivní části Prahy – v Modřanech. Tento unikátní komerční pozemek je ideální pro vznik restaurací, sportovních, kulturních zařízení nebo objektů spojených se školstvím, zdravotnictvím. Příležitost se nabízí i pro realizaci služebních bytů, ubytovacích zařízení či administrativních a obchodních ploch do 200 m², které budou sloužit veřejnosti. K dispozici je podíl 7/8 na pozemku, zbylý díl vlastní Česká republika. P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 790 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru, 104 m2, Sobotní, Valtice
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00053 Hledáte vhodné prostory pro vaši kancelář, služby nebo obchod? Máme pro vás zajímavou nabídku. Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme koupi komerčního prostoru ve Valticích na ulici Sobotní. Předmětem prodeje je vymezená nebytová jednotka v rodinném domě, na kterém je navíc spoluvlastnický podíl o velikosti ideální 1/2 s celkovou výměrou 239 m2. Užitná plocha prostoru je 64 m2. Nachází se zde vstupní chodba, sklad, dvě neprůchozí místnosti s WC a jedna průchozí místnost. Dále je k dispozici sklep (40 m2), půda a dvůr. Jednotka je aktuálně zkolaudována pro účely zdravotnického... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, 1998 m², Višňová
Před 9 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám možnost zakoupit komerční pozemek o rozloze 1998 m2 v obce Višňová, okres Liberec. Ideální umístění v tiché lokalitě poskytuje skvělou příležitost pro podnikání a rozvoj různých komerčních projektů. Strategická poloha pozemku zaj... (více v detailu)
Liberecký kraj
399 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1998 m², Višňová
Před 9 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám možnost zakoupit komerční pozemek o rozloze 1998 m2 v obce Višňová, okres Liberec. Ideální umístění v tiché lokalitě poskytuje skvělou příležitost pro podnikání a rozvoj různých komerčních projektů. Strategická poloha pozemku zaj... (více v detailu)
Liberecký kraj
399 000
 Kč
Prodej pozemků 19 291 m², V. Hleďsebe, 83,36 Kč/m²
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
- Zajímavá investiční příležitost - pozemky navazující na zástavbu - Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme prodej spoluvlastnických podílů na souboru pozemků o celkové výměře 23 305 m² ve výši cca 149/180 od 4 spoluvlastníků ( 19 291,369 m² podíly přepočítány), v lokalitě těsně navazující na zástavbu, v obci a k.ú. Velká Hleďsebe, kousek od Mariánských Lázní. Tato klidná rozlehlá část obce se nachází západně od centra. Pozemek leží za restaurací Marion, mezi ulicemi Bezejmenná, Plzeňská a Husova, blíže k ulici Husové. Centrum obce je odtud vzdálené přibližně 300 m, do Mariánských Lázní je to cca 2,5 km, do Chebu necelých 32 km a na hraniční přechod Broumov zhruba 17 kilometrů. Centrální část území je přibližně 620 metrů dlouhá a cca 59 metrů široká. Pozemky jsou rovinaté (lehce zvlněné) a dobře dopravně dostupné. Nyní jsou pozemky občasně využívány k chovu hospodářských zvířat bez pachtovní smlouvy jedním ze spoluvlastníků. Do budoucna zde obec počítá s výstavbou rodinných d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 608 164
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2962 m², Františkovy Lázně
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej pozemek o výměře 2.962 m2, který se nachází za benzínovou pumpou v těsné blízkosti mezinárodní silnice E49 Cheb-Aš. Na katastru nemovitostí je vedený jako trvalý travní porost a dle platného územního plánu leží mimo zastavěnou část obce, ale částečně v zastavitelné a nezastavitelné části obce. Nabízený pozemek je částečně zastavitelný, plocha dopravní infrastruktury silniční (DS... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 370 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 4901 m², Františkovy Lázně
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej pozemek o výměře 4.901 m2, který je vedený dle katastru jako trvalý travní porost. Nachází se v těsné blízkosti mezinárodní silnice E49 Cheb – Aš. K pozemku vede veřejná přístupová cesta. Dle platného územního plánu města Františkovy Lázně je část parcely zastavitelná, hlavní využití plochy je zajištění potřeb silniční dopravy. V těchto plochách je přípustné umístit: hlavní silniční komunikace, to je rychlostní k... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 920 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Hranice, ul. Jiřího z Poděbrad
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt o dispozici 2+1 v lukrativní lokalitě na ulici Jiřího z Poděbrad v Hranicích. Byt s celkovou výměrou 64 m² je v osobním vlastnictví, ve velmi dobrém stavu a po rekonstrukci, noví majitelé se tak mohou těšit na bezstarostné bydlení bez nutnosti okamžité renovace či oprav. Bytový dům prošel revitalizací - výměna plastových oken, nová střecha a nové vchodové dveře. Veškerá občanská vybavenost je v těsné blízkosti a i přesto se jedná o klidnou lokalitu, pře... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku, 1306 m2, Praha - západ, Horoměřice
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení k prodeji stavební pozemek 1306 m2 s vydaným platným stavebním povolením pro stavbu unikátního rodinného domu. Jedná se o luxusní nemovitost zapuštěnou do terénu, která klade důraz na soukromí a propojení se zahradou. Z příjezdové komunikace je vidět jen malá, skromně působící část domu. Hlavní obytný prostor má bohatě prosklenou stěnu orientovanou do údolí plného zeleně. Stavbu domu vám rádi zajistíme. V této klidné... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2724 m², Vamberk
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní komerční pozemek o rozloze 2724 m², umístěný na okraji obce Vamberk, přímo u hlavního tahu směrem na Žamberk. Pozemek je ideálním místem pro rozvoj Vašeho podnikání díky své výborné dostupnosti a strategické lokalitě. Stav pozemku je hodnocen jako dobrý, což umožňuje okamžité využití bez nutnosti dalších značných investic do přípravy. Čeká zde na vás nejen možnost realizace různorodých komerčních projektů, ale také výhodné umístěn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 390 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 543 m², Stará Paka
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní komerční pozemek situovaný ve vyhledávané, klidné část obce Stará Paka o celkové rozloze 543 m². V územním plánu je veden jako "smíšené výrobní". Nemovitost se pyšní velmi dobrým stavem a je připravena k okamžitému využívání novými majiteli. Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost ke komerčním účelům. Stará Paka je známa svou p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 248 900
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 3208 m², Tišice
Před 14 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pěkný pozemek v obci Tišice -Chrást o rozloze 3208m2, určený pro komerční výstavbu. K Tišicím přiléhají další dvě obce. Pozemek je o velikosti 3208m2 a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 250 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty