Volné pracovní místo truhlárna/pila Tachlovice Praha Západ

Volné pracovní místo truhlárna/pila Tachlovice Praha Západ
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme volné pracovní místo do truhlárny v Tachlovicích. Náplní práce není nic složitého, jedná se o přípravu řeziva, hoblování, komple... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Volné pracovní místo - Pizzař/Pizzařka
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme zkušeného pizzaře s praxí v práci s kamennou pecí do italské restaurace. Nastup ihned Směny dle dohody dlouhý/kratký tyden Pracovní směna 12 hodin Konkurenceschopná mzda v závislosti na zkušenostech až 3000 Kč za směn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Prodej RD 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ
Prodej RD 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ
Před 279 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej RD 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ.Nabízíme k prodeji nevšední nízkoenergetický rodinný dům 7+1, 500 m2, s vnitřním bazénem, saunou a krásnou privátní zahradou s jezírky a altánem, částečně zařízený. Pozemky celkem 2.978 m2. Přízemí: velký obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupy na terasu a zahradu, šatna, toaleta pro hosty, vstupní chodba, vnitřní bazén se zázemím a vstupem na terasu. 1. patro: tři ložnice, plně vybavená koupelna, další koupelna s vanou a toaletou, vestavěné skříně. 2. patro: dvě ložnice, pracovna (příp. další ložnice), galerie, šatna, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Suterén: sauna, tělocvična, sprchový kout, toaleta, kotelna, skladové prostory, přístup do garáže. Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, tepelné čerpadlo, vířivá vana, masáž... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000 000
 Kč
Přebor Prahy zápas ř.ř. volný styl I. místo 56 kg
Přebor Prahy zápas ř.ř. volný styl I. místo 56 kg
Kupujete to co vidíte. Poštovné 100 Kč. Platba předem. Platbu očekávám do 3 pracovních dnů. Možné i osobní převzetí. Nebo na výměnu za staré kapesní hodinky, náramkové natahovací hodinky např. zn. PRIM, staré mince, staré bankovky, staré pohledy, zlaté a stř... (více v detailu)
1 000
 Kč
VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTO - SKLADNÍK
VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTO - SKLADNÍK
Před 128 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
SKLADNÍK Popis pozice: - příjem, skladování a výdej zboží - manipulace se zbožím pomocí VZV i ruční manipulace s břemeny - vedení evidence příjmů a výdejů - komunikace se zákazníky, dopravci a řidiči Požadujeme: - výuční list nebo středoškolské vzdělání - uživatelská znalost práce na PC - samostatnost, flexibilita a zručnost - praxe v oboru a řidičský průkaz sk. B vítány Nabízíme: - perspektivní a zajímavou práci - hlavní pracovní poměr na dobu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty