Novostavba rodinného domu PENB “A”

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám novostavbu rodinného domu 5kk na Srubci u lesa v TOP stavu PENB “A”. 3 parkovací místa , dvě kryté,bazén slaná voda , ohřev bazénu tepelné čerpadlo , dům taktéž. Osvětlení celého objektu le... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Novostavba rodinneho domu
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte pokojné bydlení a zároveň dobrou dostupnost do hlavního mesta? Tak pak nabízíme bydlení právě pro Vás. Jako majitele ponúkame na prodej nízkoenergetickou novostavbu (kolaudace 2021) rodinného domu v klidné části obce Popovice u Benešova (bez RK). Stavba je samostatně stojící o zastavané ploše 164 m² (užitková plocha 139 m²), PENB "B". Dům se nachází na vyvýšeném slunném místě s perfektním výhledem na vesnici a les. Tento přírodou obklopený objekt představuje moderní bydlení v přízemním domě se 4 obytnými místnostmi, koupelnou, šatnou a technickou místností, k dispozici je také veliká půda sloužící jako odkládací prostor. Dum je vytapěn tepelným čerpadlem (podlahové vytápění) a také se můžete těšit na příjemné teplo krbové vložky v obývacím pokoji. Měsíční náklady nepřesahují 3500 kč. Podlahy tvoří dlažba v kombinaci s kvalitním vinyl. pokrytím. Dům disponuje solárními panely na střeše pro ohřev vody, ekologickou ČOV, samozřejmostí je napojení na veřejný vodovod a také vlastní... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 151 m2, okr. Blansko
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi novostavbu zděného rodinného domu s garáží a zahradou v nově budované rezidenční čtvrti města Kunštát. Dům se nachází ve fázi výstavby s termínem dokončení 12/2024, po dohodě se stavebníkem možné úpravy a výběr prvků interiéru dle Vašich požadavků. Jedná se o dvoupodl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej novostavby rodinného domu v obci Brzotice, okres Bene
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu v obci Brzotice , okres Benešov. Jedná se přízemní rodinný dům tipu bungalov s dispozicí 4kk a užitnou plocho 95 m². Dům je dispozičně řešen vstupní hala, technická místnost, chodba se vstupem do obývacího pokoje spojeného s kuchyní, jídelnou se vstupem na venkovní terasu. Z chodby je dále vstup do ložnice dvou samostatných koupelen a dvou dětských pokojů. Obvodové zdivo cihla 24 cm + 20 cm zateplení. Krov vazníkový - částečně pochozí půdní prostor, krytina betonová taška, stropy sádrokartonové zateplené minerální vatou 30 cm. Okna plastová - Oknoprofil 3 sklo, posuvné HS portál hliník 3 sklo. Vytápění domu řešeno tepelným čerpadlem s vodním podlahovým rozvodem. V domě je komín s přípravou na krbová kamna jako další možná var... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 380 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 53 m2 v novostavbě rodinného domu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej udržovaného bytu 2+kk 53 m2 v novostavbě rodinného cihlového domu, který byl kolaudován v roce 2008. Byt je částečně vybavený, aktuálně dlouhodobě pronajímaný bezproblémovému nájemci. Možno tedy i jako investice. Byt se nachází v přízemí dvoupodlažního rodinného domu rozděleného na 4 bytové jednotky. Orientace JS (J - ložnice okna na zahradu, S - obývák s kk na předzahrádku). Předzahrada s uzamykatelnou brankou. Jednotka má samostatný vchod. Byt je s bezbariérovým přístupem. Skvělý prostor pro pohodlné bydlení, jako investice a pronajímat nebo pro k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Nebušicích
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej rodinného domu v Nebušicích – příležitost pro rodinný život i investice Hledáte klidný domov s potenciálem, který si můžete přetvořit podle svých představ? Nebo toužíte po investici v atraktivní lokalitě s vynikající dostupností do centra Prahy? Tento cihlový dům postavený v roce 1965 v malebné části Nebušic vám nabízí obě možnosti. Dům je dvougenerační, každé patro k dispozici 3+1, což znamená, že je ideální pro vícečlennou rodinu, nebo pro dvě oddělené rodiny. Plastová okna jsou již nainstalována, avšak dům neprošel zateplením, což je výhodou pro ty, kteří rádi realizovali vlastní úpravy. Podlahy jsou pokryty plovoucí podlahou, dlažbou, linem a kobercem. Částečné podsklepení poskytuje dostatek úložného prostoru. Dům je vytápěn plynem a také ohřev vody zajišťuje plynový systém, díky čemuž jsou náklady na provoz velmi příznivé. Velkorysá zahrada pro rodinné chvíle i relax Součástí pozemku je krásná vzrostlá zahrada, která nabízí prostor pro rodinný odpočinek, zahradničení nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 900 000
 Kč
STAVBA RODINNÉHO DOMU ZA NÁKLADY
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, hledáme omezený počet klientů, kteří zvažují v nejbližší době stavbu rodinného domu na klíč a dávají přednost novým technologiím, které mají smysl. Naše technologie byla vyvíjena několik let naším týmem s pomocí odborných projektantů, statiků a energetických specialistů. Do vývoje bylo investováno několik miliónů a spoustu času. Novým klientům nabízíme stavbu domu tzv. za náklady!!! (jako nová firma nepotřebujeme ihned zbohatnout). Veškerý stavební materiál Vám bude přefakturován s marží pouze 5%, aby byly pokryté náklady na vedení účetnictví a provoz. Co se týče řemeslných prací od našich jednotlivých OSVČ, zde si nebudeme jako firma přirážet žádnou marži. Vše Vám bude pouze přefakturováno!!! Naším cílem je především zrealizovat několik vzorových staveb. Na oplátku požadujeme, aby z každé zrealizované stavby byly průběžně... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 230m2, pozemek 978, Vejprnice u Plzně
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Rádi bychom Vám představili velký luxusní dům v klidné lokalitě Vejprnic u Plzně, který má dvě samostatné bytové jednotky (3kk a 5kk) s možností jejich spojení. Jednotka v dolní části nabízí tři pokoje, šatnu, a terasu, zatímco ta v horní části disponuje pěti pokoji a také terasou. Oba byty mají samostatné vchody, což poskytuje maximální soukromí a komfort pro obyvatele domu. Při spojení těchto jednotek vznikne rozlehlý dům s celkem až sedmi ložnicemi, což je ideální pro velké rodiny nebo ty, kteří vyžadují více prostoru. K dispozici je také dostatečné parkování včetně garáže, což je výhoda pro majite... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 900 000
 Kč
Prodej rozmanitého rodinného domu Frýdlant nad Ostravicí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Dovolte, abychom Vám představili prostorný rodinný dům postavený v místě, které díky možnostem parkování nabízí širokou škálu využití. Ve Frýdlantě nad Ostravicí, na parcelách o výměře 1586 m2, je v rodinné zástavbě na ul. Ferdiše Duši situován dvougenerační dům s dům s rozměry 13,7 x 9,3 m. Nemovitost je tak vhodná pro bydlení a podnikání, vícegeneračnímu bydlení nebo poskytování krátkodobých pobytů v Podbeskydí. Při vstupu do domu je přistavěna prosklená pergola. V 1.NP a 2.NP jsou byty 3+1 stejného půdorysu s podlahovou plochu 96 m2, koupelnou, samostatným WC a neprůchozími pokoji. Spodní část domu lze přebudovat na další obytné podlaží, případně komerční využití - jsou zde 2 místnosti, kuchyňka, WC, technická a chladírenská místnost, kotelna a sklad nářadí. V tomto podlaží jsou krbová kamna. Z 2.NP je pak také vstup na půdu,... (více v detailu)
6 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Zlaté
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům 5+kk v klidné části obce Zlatá. Tato novostavba je ideálním řešením pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení na okraji obce s rychlou dostupností do města. Od Černého mostu vzdálený pouhých 16 km. Dům je postaven na rovném pozemku o rozloze 800 m² a pyšní se užitnou plochou 142 m².Nemovitost zahrnuje celkem 5 místností rozložených do 2 nadzemních podlaží. Skeletová konstrukce zaručuje dlo... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 170 m2, Slatina
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NOVOSTAVBA BLÍZKO U PRAHY DOMLUVTE SI PROHLÍDKU JEŠTĚ DNES SENZAČNÍ NABÍDKA Pokud hledáte krásné bydlení v blízkosti Prahy, se spoustou zeleně a přitom nepostrádající komfort bydlení ve městě, jste na správné adrese. Nabízíme Vám novostavbu luxusního cihlového řadového rodinného domu v atraktivní lokaci anglického resortu ve Slatině, okrese Kladno. Dům je o velikosti 6+kk a nabízí pět neprůchozích pokojů, dvě koupelny, velký obývací pokoj s francouzskými okny na zahradu a vybavenou kuchyň ve tvaru písmene L. Kuchyňská linka nepostrádá veškeré vestavěné spotřebiče, jakými jsou myčka nádobí či horko-vzdušná trouba a indukční varná deska. Hlavní parkování pro dva automobily je přímo před domem. Vytápění rodinného domu je pomocí plynového kotle. Velmi nízké měsíční náklady na bydlení. K domu dále náleží zahrada o celkové ploše 193 m2, kde můžete relaxovat s přáteli p... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 450 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 2+kk Trojanovice, po rekonstrukci, cca 80m2, sauna...
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pronajmeme rodinný dům 2+kk o velikosti cca 80m2, který je komplet zařízený. V domě chybí jen nádobí. Rodinný dům má navíc vlastní saunu. Pozemek má necelých 400m2 a je tím pádem nenáročný na údržbu. Nájem 28.000 Kč + pitná voda je ze studny, takže zdarma + energie 3.500 Kč, a internet 350 Kč, celkem 31.850 Kč... (více v detailu)
28 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 2+kk Trojanovice, po rekonstrukci, cca 80m2, sauna...
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pronajmeme rodinný dům 2+kk o velikosti cca 80m2, který je komplet zařízený. V domě chybí jen nádobí. Rodinný dům má navíc vlastní saunu. Pozemek má necelých 400m2 a je tím pádem nenáročný na údržbu. Nájem 28.000 Kč + pitná voda je ze studny, takže zdarma + energie 3.500 Kč, a internet 350 Kč, celkem 31.850 Kč... (více v detailu)
28 000
 Kč
Prodej rodinného domu 137m2, pozemek 824m2 Těšnovice
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme k prodeji RD o výměře 137m2 a zahradou o výměře 687m2, celková velikost pozemku je 824m2. Dům se nachází v klidné části obce Těšnovice. Jedná se o řadový dům, určen ke kompletní rekonstrukci. Dispozice celého domu je: vstupní chodba se schodištěm a vstupem do zahrady, kuchyň, obývací pokoj, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Markvartovicích, ul. Šilheřovická
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme tuto novinku po kompletní dokončené rekonstrukci. Rodinný dům, který prošel v interiéru i exteriéru nákladnou rekonstrukcí. Dům zůstává kompletně vybaven. Stačí si vzít kufry a bydlet. V přízemí naleznete srdce domu - prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, kde Vás zahřeje podlahové topení. Odtud se dostanete na terasu se zahradou. Naleznete zde moderní koupelnu s vanou a sprchovým koutem, toaletu a technickou místnost. V druhém poschodí jsou 4 neprůchozí pokoje a koupelna také se sprchovým koutem. Nemovitost Vás zaujme pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, Smržovka, ul. Malostranská
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v klidné části města Smržovka. Objekt je ve výstavbě a dokončen na klíč bude v srpnu resp. září roku 2024. Při stavbě jsou používány kvalitní materiály včetně zateplení a náklady na bydlení tak nebudou vysoké. Dispozice nemovitosti je 4+kk, garáž, technická místnost a úklidová místnost. Celková plocha pozemku je 1.058 m2 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 999 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5kk a velikosti
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji novostavbu řadového domu v novém developerském projektu „Slunečný vrch“ v Kaplici cca 30 km od Českých Budějovic. Dům je dispozičně řešený jako 5+kk o velikosti 142 m2 s parkovacím stáním pro dvě auta, oplocenou zahradou a terasou. 1. NP sestává ze vstupní předsíně, prostorné kuchyně s obývacím pokojem, ložnice a koupelny s toaletou. V 2. NP se nachází 3x obytný pokoj (ložnice a 2 dětské pokoje), předsíň a koupelna s toaletou. Velkou výhodou dvoupodlažního domu je dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Terasa o rozloze 19 m2 a zahrada o rozloze 273 m2 orientovaná na jihozápad Vám poskytne prostor na odpočinek a krá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Krnově
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi prostorný rodinný dům se zahradou (736 m²) v klidné části města Krnova na ulici K Lesu. Dům je celopodsklepený s prostornou půdou a má dva byty. V přízemí je byt o dispozici 3+1. Kuchyně (14 m²) je zhotovena na míru s dostatkem úložného prostoru se zabudovanými spotřebiči (myčka nádobí, sklokeramická deska, el. trouba, digestoř). Jako příslušenství ke kuchyni je velká navazující spíž (4,5 m²), do které se vejdou veškeré potraviny. Koupelna ( 5 m²) je po celkové rekonstrukci se sprchovým koutem a šikovně oddělenou toaletou. Obývací pokoj (22,5 m²) s dětským pokojem (22 m²) a ložnicí (14 m²) nabízí svým majitelům dostatečný komfort v podobě velikosti obytných místností. Druhý byt v patře je o dispozici 4+kk, který je po celkové rekonstrukci z roku 2011. Majitelé zcela změnili dispozici pokojů a vytvořili útulné prostředí pro sebe a své děti. Hned po příchodu do bytu se Vám otevře úžasně slunný a velký prostor s obývacím pokojem a kuchyní (37 m²). Zde se budete cítit op... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 240 m², pozemek 3 349 m², obec Milešov
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečný rodinný dům v obci Milešov u Lovosic s dispozicí 5+1. Tato nemovitost nabízí veliký pozemek o celkové výměře 3.349 m² s nádherným zahradním altánem, rybníkem i automatizovaným systémem sečení trávníku. Součástí domu je vnitřní bazén, balkon s dechberoucím výhledem a prostorná stodola s hernou, společenskou místností a kutilskou dílnou. Přízemí domu zahrnuje vstupní halu, pracovnu, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, technickou místnost a bazén s kuchyňskou linkou. V prvním patře se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou, 513 m2, Louny
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám exkluzivní prodej moderně zrekonstruovaného rodinného domu se zahradou a bazénem v klidné okrajové části města Louny – ulice Čeňka Zemana. Nabídka je velmi zajímavou příležitostí pro zájemce o rychlé a moderní bydlení v rodinném domě s výbornou dostupností k nově budované dálnici D7 (Praha – SRN). Dům je starý cca 40 let, je umístěný na pozemku téměř obdélníkového půdorysu o rozměrech cca 15 x 34 m. Smíšená stavba sestává ze dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží, dispoziční řešení obytné části 5+kk s příslušenstvím, s možností využití i pro vícegenerační bydlení. V průběhu let 2016 - 2018 byl dům rozsáhle rekonstruován. Dispoziční řešení: v suterénu domu se nachází posilovna, prádelna, dvě komory, technická místnost a sklep, první nadzemní podlaží sestává z dvojgařá... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu - Petříkovice
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům nacházející se v Petříkovicích - Chvaleč, malebné vesnici jen 8km od Trutnova. Tento dům o dispozici 6+2 Vám poskytne nejen útulný domov, ale nabízí také další možnosti využití. Díky skvělé lokalitě v přírodě a dostupnosti k turistickým atrakcím, je dům aktuálně využíván pod jménem Chalupa pod Studánkou ke krátkodobým pronájmům - rodinné dovolené, oslavy, prodloužené víkendy. A generuje zajímavý měsíční zisk. Základní dispozice domu: Přízemí - herna, prádelna, lyžárna a technická místnost. Prostory v přízemí nabízí možnost vybudování menšího wellness. 1. NP - zádveří, prostorný obývací pokoj s krbem, který volně navazuje na jídelnu a kuchyni, ložnice a koupelna se sprchovým koutem. 2. NP - 2 pokoje s přístupem na balkon s hezkým výhledem, pokoj s výhledem do zahrady, velká koupelna s rohovou vanou, samostatné wc. Rodinný dům byl zkolaudován v roce 2001 a disponuje moderními technologiemi, které pomáhají snižovat náklady na en... (více v detailu)
Neuvedeno
Mečíř, pronájem novostavby rodinného domu 135 m2 na pozemku
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk na 135 m2 s pozemkem 650 m2 v obci Mečíř, okres Nymburk. Dispozice: přízemí - ložnice, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost, spíž, obývací pokoj s kuchyňským koutem. Patro - ložnice, dětský pokoj. Dům je podlahově vytápěný tepelným čerpadlem monoblok, příprava na krbové kamna. Na zahradě se nachází terasa o velikosti 20 m2, kůlna 15 m2 a parkovací stání pro 2... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Pronájem pěkného domu v Nučicích
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dlouhodobý pronájem velmi hezkého rodinného domu se zahradou a krytým parkovacím stáním v klidné části obce Nučice. Rodinný dům o dispozici 4+1 a obytné ploše 146 m2 nabízí v přízemí předsíň, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou včetně pračky a sušičky, velkou kuchyň se spotřebiči a prostorný obývací pokoj s novými krbovými kamny a vstupem na zahradu. V patře naleznete koupelnu s vanou a tři pokoje. Dům je prakticky a útulně řešen. Nemovitost se pronajímá částečně vybavená nábytkem jako na fotografiích. Součástí pronájmu je i zahrada a krytá plocha u domu, kde je možno parkovat. Vytápěno plynovým kotlem a rozvod radiátory. Štítek PENB není dodán, proto je uváděna třída G. Měsíční náklady na bydlení: Nájemné 30.000,- Kč, zúčtovatelné zálohy na energie a vodu 10.000,- Kč. Nájemce hradí kauci ve výši 80.000,- Kč nejpozději ke dni podpisu nájemní smlouvy. Veškerá občanská vybaven... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Prodej rodinného domu Čeladná, ev.č. 01813
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 01813 Explicit Reality a Petra Doleželová pro Vás připravili exkluzivní nabídku prodeje 8 rodinných domů v prestižní lokalitě Čeladná. V nabídce naleznete řadové dvojdomy, trojdomy a jeden samostatně stojící dům. Řadový dům "G1" se zahradou o velikosti 381m2 a obytnou plochou 116 m2 nabízí maximální komfort, mimořádnou energetickou úspornost a estetické prostředí, ve kterém se budete cítit opravdu doma. Pyšní se čistými liniemi a atraktivním vzhledem, který harmonicky zapadá do okolního prostředí. Velké a světlé místnosti poskytují dostatek prostoru pro rodinný život i individuální aktivity. Vysoce kvalitní materiály zajišťují dlouhou životnost a minimální potřebu údržby, zatímco špičková tepelná izolace a okna s trojitým sklem minimalizují tepelné ztráty. Vysoký standard bydlení znamená nižší náklady na údržbu, maximální energetickou úspornost a lepší kvalitu života. Dům bude dokončen ve vysokém standardu a připraven k nastěhování v létě 2025. Samozřejmostí je tepelné čerpadl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu Čeladná, ev.č. 01842
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 01842 Explicit Reality a Petra Doleželová pro Vás připravili exkluzivní nabídku prodeje 8 rodinných domů v prestižní lokalitě Čeladná. V nabídce naleznete řadové dvojdomy, trojdomy a jeden samostatně stojící dům. Řadový dům "G2" se zahradou o velikosti 388m2 a obytnou plochou 116 m2 nabízí maximální komfort, mimořádnou energetickou úspornost a estetické prostředí, ve kterém se budete cítit opravdu doma. Pyšní se čistými liniemi a atraktivním vzhledem, který harmonicky zapadá do okolního prostředí. Velké a světlé místnosti poskytují dostatek prostoru pro rodinný život i individuální aktivity. Vysoce kvalitní materiály zajišťují dlouhou životnost a minimální potřebu údržby, zatímco špičková tepelná izolace a okna s trojitým sklem minimalizují tepelné ztráty. Vysoký standard bydlení znamená nižší náklady na údržbu, maximální energetickou úspornost a lepší kvalitu života. Dům bude dokončen ve vysokém standardu a připraven k nastěhování v létě 2025. Samozřejmostí je tepelné čerpadl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
nabízí, prodej, novostavba rodinného domu Slavičky - Pozďátk
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. RD3 Naše společnost Vám zprostředkuje prodej stavby na klíč na pozemku 950 m2 v obci Pozďátky vzdálené 7 km od města Třebíč. Cena zahrnuje pozemek, stavbu domu , terénní úpravy, střecha vazníková, příjezdová cesta - dlažba, přístřešek pro stání aut. Součástí prodeje je i tepelné čerpadlo, vyhřívané podlahy, omítky, základní keramika do koupelny a toalety. Do ceny není... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty