Štípaný Kámen , Břidlice , ZDARMA doprava

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 80m² štípané břidlice tl.8-12cm, vhodné na příjezdové cesty nebo parkování pro ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3
 Kč

Podobné inzeráty

Štípaná břidlice
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám střešní štípanou břidlici. cca 300ks max 20m2 (počítáno jako dlažba) Vhodné buď na střechu nebo okrasně, obklad, nebo na zahradu. Cena 100,- m2 P... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Modré autíčko + doprava zdarma
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo ve tvaru auta. Auto je modré barvy v zachovalém stavu. Délka autíčka je cca 65 cm šířka 33 cm. Autíčko je vybaveno volantem, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
Zelené autíčko - odrážedlo + doprava zdarma
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo ve tvaru auta. Auto je zelené barvy v zachovalém stavu. Délka autíčka je cca 65 cm šířka 33 cm. Autíčko je vybaveno volantem, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
850
 Kč
Palivové dřevo štípané, doprava ZDARMA
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám palivové dřevo: 1 PRMS MĚKKÉ = 1.199 Kč (smrk, borovice, modřín) 1 PRMS TVRDÉ = 1.799 Kč (dub, buk, jasan, javor) Dodáváme prémiové dřevo bez hniloby a zbytečného bordelu. Na sklopce uvezeme 6 PRMS měkkého nebo 5 PRMS tvrdého dřeva. PRMS = prostorový metr sypaný VOZÍME MAX. DO 30KM OD HOŘIC NEBO OD ČERVENÉ TŘEMEŠNÉ. Případně je možný i osobní odběr u nás v Červené Třemené. DO TĚCHTO OBCÍ JE DOPRAVA ZDARMA: Arnoštov Bašnice Bělá u Pecky Benátky Bezník Bílá Třemešná Bílé Poličany Bílsko u Hořic Boháňka Borek Brodek Brtev Březovice Bříšťany Bukovina u Pecky Cerekvice n. Bystřicí Čenice Černín Červená Třemešná Čistěves Dachovy Dobeš Dobrá Voda u Hořic Dohalice Dolní Brusnice Dolní Černůtky Dolní Dehtov Dolní Javoří Dolní Mezihoří Dolní Nová Ves Domoslavice Doubrava Doubravice Dub Hněvčeves Holovousy Horní Brusnice Horní Černůtky Horní Dehtov Horní Dohalice Horní Nová Ves Hořice Hoříněves Hřídelec Chloumek Chloumky Chlum u Hořic Chmelovice Chodovice Chomutice Chomutič... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 199
 Kč
Prodej, Stavební pozemek, 889 m2, obec Rejta, Trhové Sviny
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme hezký pozemek o celkové ploše 889 m2 v obci Rejta Trhové Sviny, České Budějovice. Pozemek se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a je určen Územním plánem ke stavbě rodinného domu. Příjezdová cesta obecní, parkování na pozemku. Inženýrské sítě na hranici pozemku k napojení. K dispozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 578 100
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 889 m2, Trhové Sviny - Rejta
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme stavební pozemek o celkové ploše 889 m2 v obci Trhové Sviny, část Rejta, okres České Budějovice. Pozemek se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a je určen územním plánem ke stavbě rodinného domu. Příjezdová cesta obecní, parkování na pozemku. Inženýrské sítě na hranici pozemku k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 503 100
 Kč
Prodej garáže, 19 m², Frýdek-Místek, ul. Spořilov
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi zděnou řadovou garáž o velikosti 19 m² ve velmi žádané lokalitě Frýdku-Místku – Spořilov. Garáž je v osobním vlastnictví včetně pozemku a nachází se přímo v centru města, což z ní činí skvělou příležitost pro ty, kdo hledají snadné parkování v místě, kde je běžně problém s volnými místy. Garáž je suchá, čistá a ihned k využití. Lze ji rovněž snadno pronajmout, takže může posloužit jako výhodná in... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
RD Velké Poříčí, Hronov, okr.Nachod
Nabízím k prodeji RD po celkové rekonstrukci ve Velkém Poříčí o zastavěné ploše 160m2 + zahrada 1088m2. Nemovitost je umístěna v zástavbě rodinných domů v klidné části obce s výhledem na Velké Poříčí a okolí. Jedná se o přízemní podsklepený dům o dispozici 4+1 s garáží. Sklepní prostory jsou v pořádku, rozčleněny na skladovací prostory, bývalou kotelnu i prostor pro posezení u vína. Jsou zde dvě koupelny a 2 WC. Z obývacího pokoje a jedné ložnice jsou vstupy do zahrady, kde je pevný betonový bazén a... (více v detailu)
6 290 000
 Kč
Prodej, RD Hrdějovice, 1365 m2
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
REALDOMUS vám exkluzivně zprostředkuje prodej stodoly se zastavěnou plochou 208 m2 a přilehlých pozemků o celkové výměře 1365 m2 v Hrdějovicích. Stodola je již v minulosti přestavovaná a je v dobrém technickém stavu. Krov i střešní krytina jsou zachovalé a není nutná oprava nebo výměna. Obvodové zdivo je cihlové. Podlahy nezpevněné. Sítě k napojení jsou dostupné na okraji pozemku. Za stodolou se nachází zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Její výměra je 966 m2 a nabízí nádherný výhled do otevřené krajiny a na zámek Hluboká. Příjezdová cesta - pozemek 81 m2 je v 1/2 vlastnictví s rodinným domem před prodávanou nemovitostí. Tato nemovitost nabízí několik způsobu využití. Stodolu je možné využít na přestavbu na rodinný dům s nadstandardní už... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500 000
 Kč
Modré autíčko + doprava zdarma
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo ve tvaru auta. Auto je modré barvy v zachovalém stavu. Délka autíčka je cca 65 cm šířka 33 cm. Autíčko je vybaveno volantem, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
Hledám menší pozemek
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, Ke koupi menší pozemek cca 100 m2 . S pevnější příjezdovou cestou , možnost oplocení a možností parkování ( 12 t auto ) Foto jen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, Chata 62 m2, Zliv, České Budějovice
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou, patrovou chatu na břehu Mydlovarského rybníku obce Zliv u Českých Budějovic. Chata je na velmi hezkém a klidném místě s úžasným výhledem na rybník a do přírody. Zastavěná plocha chaty je 35 m2 a užitná plocha je 62 m2. Okolní pozemek 200 m2 je pronajatý (pozemek rybářů, roční nájemné 2000,-Kč). V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, terasa s výhledem. V pod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Parkovací stání v lokalitě Praha 10 Štěrboholy
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AKTUÁLNĚ K DISPOZICI PARKOVACÍ STÁNÍ PARKOVACÍ STÁNÍ v lokalitě Praha 10 Štěrboholy za cenu 2 500 CZK/měsíčně. Nadstandardní rozměr parkingu o délce 5 m2 a šířce 2.5 m2. K dispozici jsou v tomto areálu dvě parkovací stání. Parkovací stání se nachází ve zcela novém areálu SBH Living. Je sem zde snadná a svižná cesta po jižní spojce. Pronájem skladů v areálu Flexibilní pronájem parkovacích stání v dostupné lokalitě. Dále nabízíme flexibilní pronájem dalších skladů a parkování v centru Prahy. Aktuální nabídku další informace naleznete zde: www.sklady-praha.eu Bezpečnost Celý objekt je střežený bez možnosti přístupu veřejnosti a veškerý majetek je chráněn profesionálním kamerovým systémem. Parkovací stání se nachází v novém areálu SBH Living. Teplota je stálá v závislosti na ročním období od 10 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Pozemek 300 m², Nedrahovické Podhájí, okr. Příbram
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji stodolu o zastavěné ploše 70 m² která je umístěna na pozemku o rozloze 300 m² na konci malebné obce Nedrahovické Podhájí v okrese Příbram, necelých 8 km od Sedlčan na trase Příbram – Votice. K pozemku vede obecní příjezdová cesta u které se nachází el. příp... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499 000
 Kč
Modré autíčko + doprava zdarma
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo ve tvaru auta. Auto je modré barvy v zachovalém stavu. Délka autíčka je cca 65 cm šířka 33 cm. Autíčko je vybaveno volantem, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
Zelené autíčko - odrážedlo + doprava zdarma
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo ve tvaru auta. Auto je zelené barvy v zachovalém stavu. Délka autíčka je cca 65 cm šířka 33 cm. Autíčko je vybaveno volantem, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
850
 Kč
Prodej pozemku 9803 m² s objektem 469 m², Přerubenice, okr.
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o celkové ploše 9.803 m2 na okraji obce Přerubenice, okr. Rakovník. Na pozemku stojí hala o zastavěné ploše 469 m2, pozemek má vlastní příjezdovou cestu a menší vodní plochu. Výborná dopravní dostupnost na dálnici R6 a silnici I/16. Na pozemku vlastní zdroj vody – studna, přípojka el. proudu a další stavební parcela.... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 3+1, ul. Řepná, Plzeň - Litice
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům v obci Plzeň, konkrétně na adrese Ulice Řepná v části obce Litice. Zastavěná plocha domu činí 63 m², užitná plocha je pak 80 m² a parcela má rozlohu 209 m². V 1.NP se nachází kotelna a sklad a 2.NP nabízí předsíň, koupelnu s vanou a toaletou, obývací pokoj, kuchyni se vstupem na zahradu a dva samostatné pokoje. Velká přidaná hodnota této nemovitosti je možnost vybudování dalších bytových jednotek a to v části 1.NP a podkroví. K této realizaci je již v současné době zpracována studie. Parkování a příjezd je možno využívat z obou stran domu. Další výhodou této nemovitosti je vzdálenost do centra města Plzně, která je pouh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 858m²
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji téměř rovinatý pozemek v obci Království, které je vzdálené cca 3km od Šluknova a cca 13km od Rumburku. Ve Šluknově najdete ZŠ, MŠ i zdravotnické zařízení a drobné obchody. V Rumburku je již veškerá občanská vybavenost. Pokud chcete bydlet na klidném místě a mít veškerá důležitá zařízení v blízkosti, je tento pozemek dobrou volbou. K pozemku vede příjezdová cesta a hned v blízkosti se nachází řada domů. Království je dle územního plánu určeno pro plochy smíšené obytné OS13 a má plochy částečně zasahují do Q100 Rožanského potoka. Uvnitř Q100 nebudou umístěny stavby, oplocení ploch směrem k potoku nesmí vytvářet bariéru proti... (více v detailu)
Ústecký kraj
550 000
 Kč
Pozinkované lešenie s poz. podlahami 150 m2 + doprava zdarma
Ponúkam na predaj fasádne lešenie PANOMOD. Doprava zdarma po celom ČR. Cena: 4.190,00 € bez DPH Pri platnom IČ DPH, DPH nie je zostava 6 x 25 m = 150 m2 viď. ilustráciu Zoznam prvkov: 22 x Oceľový rám 70*200 9 x Stľpik zábradlia typu L 105 2 x Vrchný čelný rám 2 x Čelné zabradlie typ U 60 x Zábradlie jednoduché 250 2 x ALU Prechodová podlážka s rebríkom 36 x Oceľová podlážka 32*250 8 x Diagonál... (více v detailu)
4 190
 Kč
Prodej skladu a pozemku, 2700 m², Ves. nad Lužnicí
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej výrobního a skladovacího areálu o celkové ploše 2700 m2 ve Veselí nad Lužnicí v areálu Grena. Součástí prodeje je do 2/3 opláštěná montovaná hala s podlahovou plochou 600 m2 přístupná přímo z příjezdové cesty nebo přes venkovní manipulační plochu a dále volná skladová a manipulační plocha 2100 m2. Součástí prodeje je i 2/3 podíl na přístupové cestě. Areál je v současné době užíván jako zázemí stavební firmy, hala slouží k parkování techniky a pl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 980 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 4001 m², Veselí nad Lužnicí
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej výrobního a skladovacího areálu o celkové ploše 4001 m2 ve Veselí nad Lužnicí v areálu Grena. Součástí prodeje je soubor skladovacích a výrobních hal s podlahovou plochou 1047 m2, kanceláře 84 m2 a volná plocha 2260 m2. V přední části areálu je samostatně stojící kancelářská budova s přiléhající parkovací plochou pro 12 aut, dále velká uzavřená hala vhodná pro čisté skladování nebo výrobu, na halu navazuje soubor šesti skladovacích kójí přístupných přes rampu. V zadní části je do 2/3 opláštěná montovaná hala s podlahovou 702 m2 př... (více v detailu)
Jihočeský kraj
22 480 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 958 m², Praha 6 - Sedlec
Před 31 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji vícegenerační vilu, která je umístěná v jedinečné a klidné lokalitě Prahy 6 - v části obce Sedlec. Dispozice 7+1 je rozdělena do 3 NP + polosuterén. Každé patro má vlastní sociální zázemí, koupelnu s toaletou. Vila je klenot svého druhu z poválečné historie a tomu napovídá i ráz a vybavení interiéru, zachovalé původní parkety v obývacích částech domu, masivní dřevěné schodiště, nová dvojitá špaletová dřevěná okna, v INP s trojskly, rekonstrukce střechy -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
33 900 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 671 m², Chuderov
Před 47 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný komerční prostor v 1 patře budovy v obci Chuderov. Nemovitost má užitnou plochu 671 m² a prošla důkladnou rekonstrukcí, takže můžete ihned začít s podnikáním. Prostor byl využíván k montování drobných součástek. Komerční prostor má k dispozici výtah, sociální zařízení, kanceláře a halu. Parkování pro více vozů je zajištěno jako součást pronájmu a zaměstnanci, tak mohou parkovat přímo ... (více v detailu)
Ústecký kraj
40 260
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 671 m², Chuderov
Před 47 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný komerční prostor v 1 patře budovy v obci Chuderov. Nemovitost má užitnou plochu 671 m² a prošla důkladnou rekonstrukcí, takže můžete ihned začít s podnikáním. Prostor byl využíván k montování drobných součástek. Komerční prostor má k dispozici výtah, sociální zařízení, kanceláře a halu. Parkování pro více vozů je zajištěno jako součást pronájmu a zaměstnanci, tak mohou parkovat přímo ... (více v detailu)
Ústecký kraj
40 260
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty