Vyměním být 4+1 sbalkonem 90m2,po rekonstrukci

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, vyměním obecní byt 4+1s balkónem po celkové rekonstrukci. V panelovém domě 4 patro s výtahem . V Brně ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Vyměním byt 2+1 v Prostějově za byt 3+1 nebo menší RD
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Vyměním byt 2+1 v Prostějově za byt 3+1 (4+1) nebo menší RD v Prostějově a okolí. Nabídněte.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
2+1 ke kompletní rekonstrukci
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej bytu 2+1 Nachází se na sídlišti U Dubu v Týništi nad Orlicí, okružní 908. Ve 4.NP panelového domu. Celková plocha činí 6... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 850 000
 Kč
Byt 4+1
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jednopodlažní byt 4+1 s balkonem ve velmi dobrém stavu nacházející se v klidné lokalitě Vráž, 9 km severně od Písku. Jsou zde krásné lázně, obchod, pošta, restaurace, hospoda, dětské hřiště. Autobus i vlak s dobrými spoji. Tento cihlový byt se nachází v prvním patře a jeho užitná plocha čítá 76 m². Dům prošel revitalizací (fasáda, plastová okna, společné prostory, střecha). Byt je velmi dobře vyřešen, když všechny pokoje kromě obývacího, jsou neprůchozí, kuchyně je dostatečně prostorná i pro jídelní stůl, koupelna se sprchou a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 350 000
 Kč
Byt 1+1 s výhledem na moře,Shkëmbi Kavajës,Durrës,Albánie
Byt se nachází v první linii od Jaderského moře, ve velmi vyhledavané oblasti Shkëmbi Kavajës, Durrës. Je situovaný v 4. patře novostavby s výtahem a dobrou údržbou. Celková užitná výměra bytu je 71 m2, čistá obytná plocha je 66 m2. Skladá se z široké chodby... (více v detailu)
Neuvedeno
Byt výměna za Mladou Boleslav
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Výměnim byt v Litoměřicich 3+1 70m v přízemí z balkonem zasklením ,za menší domek ze zah... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 4+1 96 m² s vybavenou kuchyní v německé Žitavě
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu prostorný podkrovní byt 4+1 ve třetím nadzemním podlaží zrekonstruovaného klasicisního bytového domu bez výtahu v centru německé Žitavy (Reichenberger Straße). Byt má podlahovou plochu cca 96 m² a skládá se ze čtyř pokojů, z toho jeden průchozí (cca 21 m²) a tři neprůchozí (cca 15 m², cca 19 m², cca 15 m²), vybavené kuchyně (sporák s troubou, myčka, lednice), koupelny s vanou, WC a pračkou a předsíně. Ohřev vody a vytápění je řešeno c... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 600
 Kč
Prodej bytu 1+1, Sídliště Vajgar 552 Jindřichův Hradec
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví ve vyhledávané lokalitě sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec, ulice Vajgar 552. Byt se nachází v 8. patře panelového domu s výtahem a disponuje zrekonstruovaným jádrem, novou kuchyňskou linkou a koupelnou. Okna jsou v původním stavu, což mů... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 590 000
 Kč
Brno - Černá Pole, 3+1 byt po rekonstrukci k prodeji
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji v atraktivní a žádané brněnské městské části Černá Pole zrekonstruovaný byt s dispozicí 3+1 o výměře 70 metrů. Je možné hned bydlet bez zásahů. Byt je v osobním vlastnictvím a nevázne na něm žádné břemeno ani zástava. Jak bylo zmíněno, byt je 3+1, tzn 3 samostatné místnosti, samostatná kuchyň, koupelna a wc. Ze 2 pokojů je přístup na zasklenou lodžii s pěkným výhledem na okolí. Součástí bytu je sklep cca 8 metrů. Dále je možnost využití kolárny/kočárkárny. S parkováním v okolí nebývá problém. V tomto menším bytovém domě je i výt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1 120 m2 Berkova, Brno
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi bytovou jednotku o dispozici 4+1 s ideálním podílem na zahradě a společných prostorách domu v Brně, Králově Poli. Byt se nachází ve druhém podlaží cihlového domu ze čtyřicátých let. Orientace balkonu a lodžie s výhleden do zahrady je jihovýchodním směrem, pracovna a kuchyně je naopak orientovaná na severozápad do ulice Berkova. Ta spadá do parkovací zóny C, přičemž k soukromému parkování je v domě k dispozici zděná garáž, která je prodávána sp... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 670 000
 Kč
Byt 3+1 -pěkný po rekonstrukci k pronájmu, Velké Meziříčí
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k pronájmu pěkný byt 3+1 ve Velkém Meziříčí po rekonstrukci. Jde o panelový zateplený dům, 4 patro - dům je bez výtahu. Předmětem nájmu je byt vč kuchyňské linky, avšak BEZ nábytku. Nábytek je věcí nájemníků. Ulice Bezděkov, Velké Meziříčí, 59401 Nájemné 13.000, + spotřeby energií Předp... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 , 73m2, Krupka
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám družstevní byt 3+1 s balkónem , 73m2. Byt se nachází v 5. patře na adrese Karla Čapka 269, Krupka. Byt je po č... (více v detailu)
Ústecký kraj
949 000
 Kč
Prodám nebo vyměním byt 3+1 (76m2) Tábor
Před 5 dny - SBAZAR
Prodám nebo vyměním za byt/domeček( + doplatek ) v Plané nad Lužnicí!! Byt 3+1 v Táboře na "Sojčáku", Bukurešťská ulice o velikosti 3+1( 76m2) + balkón +sklepní kój. Byt je v 7.patře s výhledem na řeku. Volný jaro 2025 nebo po domluvě. ... (více v detailu)
3 750 000
 Kč
PRODEJ BYTU 3+1 S BALKÓNEM V OLOMOUCI -NOVÉ SADY
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
AKCE-Dovolujeme si Vám nabídnout jednopodlažní byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 s balkónem 72 m² v Olomouci. Tento byt se nachází ve čtvrtém patře s výtahem panelového domu a je po nedávné rekonstrukci, což nabízí příjemné a moderní bydlení. Prodej bytu je možnost i s vybavením. Byt je skvěle dispozičně řešený a využívá každý metr užitné plochy efektivně. Díky rekonstrukci se můžete těšit na aktualizovaný interiér,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Byt 4+1 v Prostějově - nájem
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Na sídlišti V. Špály v Prostějově, nabízíme k pronájmu prostorný byt 4+1 s lodžií a sklepem. Nachází se ve 3.NP panelového bezbariérového domu s výtahem a disponuje užitnou plochou 89 m². Má samostatné pokoje, vestavné skříně v pokoji a na chodbě, sítě proti hmyzu v oknech a venkovní žaluzie ve 2 pokojích. Interiér je ve vel... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
pronájem bytu
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Se souhlasem majitele si Vám dovolujeme nabídnout k pronájmu byt o dispozici 3+1 s podlahovou výměrou 68 m²,který se nachází ve Šternberku na ulici Nádražní. ✅️dispozice 3+1 ✅️výměra 68 m² ✅️po rekonstrukci ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️částečně zařízený kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, vesta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 900
 Kč
pronájem bytu
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt v novostavbě o velikosti 2 kk nacházející se ve 2.NP s výtahem , na adrese Jiřího Pelikana v Olomouci. Jedná se o vybavený byt s plochou 55metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici centrální topení. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je balkón a společná kolárna. Vybaven je : Kuchyňská linka,lednice, myčka,p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30m², ul. Větrná, Praha 8- Čimice
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 3800, Poplatky za všechny služby a energie., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk, 30m² na Praze 8 Čimice ul. Větrná. Byt je umístěn v 1. patře 2 patrového domu bez výtahu a je vhodný pro 1 osobu. Byt s kuchyňskou linkou s dvojplotýnkou a lednicí se pronajímá bez nábytku. Koupelna s vanou a W... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
VÝMĚNA RD JIŽNÍ ČECHY ZA BYT V PRAZE I DOPLATÍM
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vyměním rodinný dúm v střediskové obci na státovce mezi Pískem a Táborem ve velice klidné části na kopci v blíkzkosti les, rybniky, obchod. Dúm je částečne podsklepený, zastavěná plocha s nádvořím 400m2, 2 patra, 4 pokoje+kuchyň, terasa, velká púda+... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu Prostějov 3kk 58m
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám byt v Prostějově 58m v osobním vlastnictví. Byt je po rekonstrukci. Včetně nového jádra. Původně 3+1, nyní předěláno na 3kk + balkon a sklepní prostor. Cena 3.500.000,- Byt se nachází na sídlišti svobody ve 4.patře v bu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500 000
 Kč
Byt 1+1, Lanškroun, 1.795.000 Kč, id3501-711
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Byt se nachází v pátém patře, dům má výtah a nové zateplení. Okna jsou nová a jsou situována na jih s výhledem na město a okolí. V bytě je možná modernizace, balkón je přístupný přes schodiště. K bytu náleží sklep ve sklepních prostorách domu, kde se zároveň nachází i místnost na kola a kočárky. Parkoviště... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 795 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m2, balkon
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej bytu 1+1 s balkonem v pěkném prostředí čtvrtě Lesná. Byt o užitné ploše 35 m2 nabízí praktické uspořádání s oddělenou kuchyní a samostatným WC. Prostor navíc rozšiřuje balkón s výhledem do okolní zeleně, který zvyšuje komfort bydlení a poskytuje možnost relaxace. Byt se nachází v 5. patře osmipatrového domu s výtahem a vhodnou rekonstrukcí nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří chtějí vytvořit útulný a osobitý domov podle svých představ. Tramvajová zastávka je vzdálena pouhé 4 minuty chůze od domu, což zajišťuje skvělou dostupnost městské dopravy. Pěšky se za 10 mi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 057
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m², Zbýšov
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zbýšov v Čechách to je ideální místo pro klidný rodinný život, místo vhodné pro relaxaci a nekonečné procházky. A zde nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 76 m² + balkón a lodžie na každé straně bytu. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového domu, který v roce 2021 prošel celkovou revitalizací. V bytě v roce 2014 proběhla částečná rekonstrukce (koupelna, chodba, ložnice), v roce 2022 byla instalována nová kuchyňská linka na míru. Byt disponuje 4 místnostmi, což zahrnuje prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň s jídelním ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 280 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru. Prostorný byt se nachází v 7. patře s výtahem a je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Novější kuchyňská linka, plastová okna, dům s novým euro výtahem. Za domem zeleň a před domem parkovací místa, blízko do centra města. Doporučujeme prohlídku. S vyřízením financování rádi pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat a přijďte si prohlédnout tuto nemovitost. Podlahová plochu byto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 295 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 o rozloze 37 m2, ulice Nádražní, Žďár nad S
Ev.č. 00044 Nabízíme Vám příležitost vlastnit byt 1+1 o rozloze 37 m2 ve Žďáru nad Sázavou 6, v ulici Nádražní 2124/43. Byt se nachází ve 5. NP bytového domu s osmi podlažími. Byt je po kompletní rekonstrukci a je k okamžitému nastěhování. Vybavení a přednosti: • Bezbariérový přístup • Výtah • Po celkové rekonstrukci (nová koupelna, kuchyňská linka) • Malý balkon přístupný z kuchyně • Situováno na jihozápad – celý den svítí sluníčko • K bytu přináleží sklepní koje • Společná kolárna a lodžie v mezipatře Občanská vybavenost – v do... (více v detailu)
3 181 500
 Kč
Pronájem bytu
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Se souhlasem majitele si Vám dovolujeme nabídnout k pronájmu byt o dispozici 3+1 s podlahovou výměrou 68 m²,který se nachází ve Šternberku na ulici Nádražní. ✅️dispozice 3+1 ✅️výměra 68 m² ✅️po rekonstrukci ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️částečně zařízený kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, vest... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty