Prodej bytu 2+1, 61 m², Jindřichův Hradec

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 předělaný na 3+1 v zatepleném panelovém domě v klidné části obce Otín u Jindřichova Hradce. Byt se nachází ve 2. patře z celkových 5 nadzemních podlaží a nabízí celkovou užitnou plochu 61 m². Předání bytu je možné od 1.5.2025. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu několika minut ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 640 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 289 m², Jindřichův Hradec
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivní rodinný dům v klidné části obce Otín u Jindřichova Hradce nabízí jedinečnou příležitost pro komfortní bydlení. Tato cihlová stavba je rozložena na třech podlažích, disponuje více než 10 prostornými místnostmi. Dům je v samostatné poloze na pozemku o rozloze 1199 m², kde se nachází profesionálně upravená zahrada s osvěžujícím bazénem. Součástí nemovitosti je také dvojgará... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 270 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 24549 m², Jindřichův Hradec
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji mimořádný a rozlehlý pozemek o rozloze 24 549 m² v katastrálním území Radouňka v Jindřichově Hradci, ideálně situovaný na okraji obce. Tento provozní prostor nabízí širokou škálu využití a je připraven k okamžitému využití. Pozemek disponuje vlastní zrekonstruovanou plně funkční vlečkou s napojením na páteřní dráhu Českých Drah, což jej činí atraktivním pro přepravu materiálu. Povrch pozemku je zpevněný betonem a asfaltem a odvodněný, rekonstrukce proběhla v roc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, Plzeň Mandlova
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o podlahové ploše 50,1 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Plzeň - Bory. Tento byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a skládá se z chodby, dvou prostorných pokojů, kuchyně, koupelny s vanou a toaletou. K bytu patří sklep umístěný ved... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 549 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m², Ostrava, ul. Jirská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, který je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Byt má zděné jádro a nachází se ve druhém podlaží. V byte je zaveden plyn pro vaření. Výhodou jsou dva samostatné neprůchozí pokoje a velká předsíň. Doporučuji prohlí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 56 m², Hradec Králové, ul. Čechova
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové ploše 56 m², nacházející se ve 2. podlaží cihlového bytového domu v klidné části Hradce Králové, Pražského Předměstí, ul. Čechova. Byt prošel postupně částečnou rekonstrukcí a disponuje plastovými okny, zděným jádrem a zabezpečovacím systémem. Vytápění je zajištěno dálkovým rozvodem. K bytu náleží dva sklepy 8 m2 a lze využít plechovou garáž na pozemku o ploše 12 m². Oplocený areál nabízí soukromí, ve společných prostorách je k dispozici kočárkárna a kolárna. Lokalita zaručuje veškerou občan... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 450 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 47 m², České Budějovice, ul. Plzeňská
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt o velikosti 2+1 s užitnou plochou 47 m² v atraktivní a vyhledávané lokalitě Českých Budějovic, v ulici Plzeňská. Tento družstevní byt se nachází v 5. patře panelového domu. Vytápění bytu je řešeno dálkovým rozvodem a náklady na bydlení jsou nízké. Panelový dům prošel rekonstrukcí - zateplení, plastová okna, nový výtah. K bytu náleží sklep o velikosti 3 m² a společný prostor v suterénu domu ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 190 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 (2+1), 36m2, ul.Mánesova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 1+1 ve městě Sokolov v osobním vlastnictví, ulice Mánesová 1655. Klidná lokalita. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost jako je základní i mateřská škola, autobusová zastávka, obchody a další. Byt se nachází ve 2NP v zatepleném panelovém domě s novým výtahem. Vytápění bytu je centrální dálkové. Celkové měsíční poplatky a zálohy činí 4 169,- Kč, z této částky každý rok... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 51 m², Zlín, ul. třída Svobody
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o velikosti 51 m², který se nachází v městské části Zlín - Malenovice. Byt je umístěn v 5. podlaží panelového domu s celkem 10 nadzemními podlažími a je v původním stavu, určený k celkové rekonstrukci. Tato nemovitost poskytuje příležitost k vytvoření bydlení podle vlastních představ. Dispozice bytu zahrnuje neprůchozí pokoje, samostatné WC, koupelnu a kuchyň s jídelním koutem. Okna jsou orientován... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Jindřichův Hradec, sídliště Vajgar
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej garsoniéry v Jindřichově Hradci, na sídlišti Vajgar. Byt se nachází ve druhém patře, šestipatrového bytového domu s výtahem. Celkový stav bytu je velice dobrý. Příčková zeď mezi jádrem a WC je panelová, zbylá část v chodbě je umakart. Případná rekonstrukce nebude nároč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 720 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Příbor, ul. Dukelská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 v klidné části obce Příbor. Tento byt se nachází ve 3NP třípodlažního cihlového domu a nabízí užitnou plochu 58 m². Díky svému umístění v klidné části obce je ideální pro pohodlné bydlení. Byt je po moderní rekonstrukci a tak je připraven k okamžitému nastěhování. Skládá se ze dvou prostorných místností, s velkou kuchyní a pros... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 999 999
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Přeštice, ul. Husova
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 v panelovém domě na sídlišti v obci Přeštice. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze 6 a disponuje užitnou plochou 54 m². Jeho dispozice zahrnuje dvě prostorné místnosti a kuchyň. Byt je ideální pro páry či menší rodiny. Tento byt je po kompletní rekonstrukci a umožňuje okamžité nastěhování. K bytu náleží také sklepní kóje v podzemním podlaží, který poskytuje dostatek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 895 200
 Kč
Prodej bytu 1+1, 36 m², Chomutov, ul. Písečná
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme byt ve čtvrtém patře panelového domu. Byt se skládá z předsíně, kuchyně, jednoho pokoje a koupelnového jádra. Koupelnové jádro je obložené keramickými obklady a je zde sprchový kout, umyvadlo a WC. Na podlahách jsou koberce, okna jsou plastová. K bytu náleží sklepní kóje. V okolí domu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 180 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Ostrava, ul. Sokolovská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme družstevní byt 2+1 se zasklenou lodžií nacházející se v žádané lokalitě Poruby, ul. Sokolovská. Byt se nachází v posledním patře 6patrového domu, což zaručuje klidné bydlení bez ruchu shora. K dispozici je zasklená lodžie, která nabízí příjemné místo k odpočinku s výhledem. Byt má zděné jádro z roku 2004, kdy proběhla částečná rekonstrukce. Na chodbě je vestavěná skříň sloužící jako malá komora pro různé, potřebné věci jako vysavač, žehlicí prkno apod. K bytu patří sklepní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 76 m², Jičín, ul. Jungmannova
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 2+1 o užitné ploše 76 m² v centru města Jičín. Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, který nedávno prošel rekonstrukcí, a je tak ve výborném stavu. Byt disponuje třemi prostornými místnostmi, samostatným WC, komorou, zasklenou lodžií, koupelnou, součástí bytu je prostorný sklep. Ideální... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 880 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 a 3+kk, Chrast, ul. Chrašická
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dům za cenu bytu! Nepropásněte tuto příležitost! Dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Chrast, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro investici. V domě jsou dva byty s vlastními vchody a oddělenými měřáky energií. Horní patro: Byt 3+1, byt připravený k okamžitému nastěhování – perfektní pro vlastní bydlení. Dolní patro: Byt 3+kk, byt určený k rekonstrukci – ideální příležitost pro vytvoření investičního bytu. Jedinečná možnost bydlet v horním bytě a dolní byt pronajímat, což vám může pomoci splácet hypotéku. K dispozici dále: garáž, sklípek, venkovní posezení a zahradní domek s vlastním čís... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 74 m², Divišov, ul. Závodní
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Představuji Vám pěkně dispozičně řešený byt 2+1 se zateplenou lodžií a vlastní garáží v Městysu Divišov, který je vzdálen pouhé 3 km od exitu 39 km D1. Prostorný byt o velikosti 74,5 m² se nachází v 1.nadzemním podlaží třípodlažního bytového domu, který byl v nedávné době kompletně zrekonstruován (zateplení, fasáda, plastová okna). Byt je kromě zrekonstruované koupelny, toalety a kuchyně v původním stavu. Na podlaze nalezneme dřevěné zachovalé parkety, v bytě pak vstupní halu, kuchyň, ložnici, WC, koupelnu a obývací pokoj se vstupem na... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 60 m², Ostrava, ul. Na Obvodu
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt v revitalizovaném domě - zateplen, plastová okna, nový vstup, nový výtah, bezbariérový vstup pomocí plošiny. Byt je v původním stavu, má umakartové jádro, v předsíni vestavěnou skříň, špajz, zasklený balkón, protipožární bezpečnostní vstupní dveře. Zajímavá lokalita v blízkosti Vítkovického ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 51 m², Pardubice, ul. Železničního pluku
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dipozici 2+1 o užitné ploše 51 m², který se nachází v cihlovém domě v Pardubicích, ul. Železničního pluku. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží s celkovými třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním. K bytu náleží dva sklepy. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti, které jsou prostorné a světlé, a nabízí tak příjemné bydlení. Byt je v původním, udržovaném stavu, což dá... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Louny, ul. 28. října
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem, který je v původním udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Užitná plocha je 56 m². Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu, který celkově zahrnuje tři nadzemní a jedno podzemní podlaží. Di... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 57 m², Ostrava, ul. Cholevova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt v klidné části Hrabůvky poblíž Bělského lesa. Dům po celkové rekonstrukci, výměně oken, nová fasáda, nová střecha, výměna výtahu, rozvody v plastu. Samotný byt je po rekonstrukci, příprava na kuchyňskou. linku, v koupelně sprchovací kout, keramická dlažba a obklady. Na chodbě a v kuchyni plovoucí podlahy, v obývacím pok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 699 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Sokolov, ul. Marie Majerové
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1, o užitné ploše 58 m², situovaný ve 13. patře panelového domu na sídlišti v Sokolově. Tento útulný byt je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry či jednotlivce, kteří ocení moderní bydlení s nádherným výhledem na okolní krajinu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, takže je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Nachází se v klidné části obce s ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Oselce
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Na prodej nabízíme prostorný byt 2+1 o užitné ploše 54 m² v klidné části obce Oselce. Byt se nachází v bytovém domě ve druhém nadzemním podlaží. Byt disponuje vstupní chodbou, koupelnou, odděleným WC a dvěma samostatnými pokoji. Byt je v původním stavu, což vyžaduje počáteční investici do rekonstrukce. Nabízí však absolutně volnou ruku v navrhov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Haškova, Karviná
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej vybaveného bytu 2 + 1 v družstevním vlastnictví v lokalitě Karviná - Ráj. Byt se nachází v 3. NP. revitalizovaného bytového domu, v průběhu příštího měsíce se budou k bytům instalovat lodžie. Udržovaný stav, plastová okna vč. žaluzií, zánovní kuchyňská linka. Velmi dobře řešen, neprůchozí ... (více v detailu)
1 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 60 m², Mikulovice, ul. Hlavní
Podkrovní byt v osobním vlastnictví se nachází ve 3. NP (podkroví) bytového domu bez výtahu. Byt má celkovou výměru 59,72 m2 a dispozičně je řešen: chodba (9,18 m2), technická místnost (2,1 m2), pokoj (28,98 m2), kuchyně (14,7 m2), koupelna (3,36 m2) a WC (1,4 m2). Byt nemá sklep lodžii ani balkon, pouze zastřešenou pavlač. Byt je situován v atraktivní lokalitě, ve středu obce v budově navazující na obecní ú... (více v detailu)
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², Postoloprty, ul. Dvořákova, lodžie
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Vám družstevní byt s nulovou anuitou ve Dvořákově ulici v Postoloprtech. Byt s dispozicí 2+1 se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze čtyř. Na podlahové ploše 59 m2 naleznete obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnici, kuchyni s jídelním koutem, centrální chodbu s komorou a vestavěnou skříní a zděnou koupelnu s WC a vanou. Vytápění a ohřev vody je dálkové. Za zmínku také stojí nízké provozní náklady na byt, což otvírá možnost zajímavé investice. Byt je částečně vybavený nábytkem a zůstane také lednice, pračka, TV atd... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 690 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty