BYT 1+1 s balkonem Uherské Hradiště

BYT 1+1 s balkonem Uherské Hradiště
Pronájem bytu v osobním vlastnictví o výměře 28 m² ve 3. patře domu na ulici J. Průchy v blízkosti centra města. Byt je po kompletní rekonstrukc... (více v detailu)
10 000
 Kč

Podobné inzeráty

pronájem bytu 2+1 s lodžií. Uherský Brod
pronájem bytu 2+1 s lodžií. Uherský Brod
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dlouhodobý pronájem útulného bytu v domě po kompletní revitalizaci. Vhodné pro slušného prac... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 600
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu s dispozicí 1+1 se zaskleným balkónem na ul. Mongolská v Ostravě-Porubě
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 0279, Prodej bytu 1+1, 39,62 m², Ostrava-Poruba Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 1+1 o podlahové ploše 39,62 m², který se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží velmi žádaného bytového domu v Ostravě-Porubě. Byt disponuje prostorným zaskleným balkonem a je v původním stavu, což poskytuje ideální příležitost pro rekonstrukci podle Vašich představ. Pouze koupelna prošla v minulých letech modernizací. Po menších úpravách může být také skvělou investiční příležitost... (více v detailu)
2 200 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 1+1
PRONÁJEM BYTU 1+1
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 na Sychrově. O rozloze 31m2 s lodžií.Byt je světlý a vzdušný. Nachází se ve 3. patře cihlového domu bez výtahu.Byt je 3 roky po rekonstrukci. K bytu náleží sklepní koje. Preferujeme dlouho... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
BYT 1+1 35m2 OSOBNÍ-VLASTNICTVÍ (DUCHCOV)
BYT 1+1 35m2 OSOBNÍ-VLASTNICTVÍ (DUCHCOV)
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví v klidné části města Duchcova ulice osecká 1301/80 ► byt o velikosti 1+1 35m2 se nachází ve 3. NP Dům je revitalizován - plastová okna, fasáda včetně zateplení, střecha, vstupní prostory, Velmi dobrá občanská vybavenost - školka, škola, parkování, potraviny,... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1+B v Mostě
Prodej bytu 3+1+B v Mostě
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1+3B v centru města s celkovou obytnou plochou 63 m2 v ulici U Věžových domů v Mostě. Bytová jednotka se nachází v šestém patře panelového domu s dvěma výtahy. Na bytě byla provedena úprava koupelny a toalety. V bytě se nachází malá šatna (komora) a k bytu náleží sklep. Dům ve kterém se byt nachází prošel celkovou revitalizací. V blízkosti domu jsou veškeré občan... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 549 000
 Kč
Byt 1+1 (32 m2) v OV, Mařatice, Uherské Hradiště
Byt 1+1 (32 m2) v OV, Mařatice, Uherské Hradiště
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 5377AD2421AP V aukci nebyla dne 5.9.2024 tato nemovitost prodána, vyzýváme proto případné zájemce o koupi mimo aukci, aby učinili své nabídky. Nabídku učiňte nejpozději do 10ti dnů ode dne ukončení aukce, a to e-mailem anebo ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 890 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 30m2 P15 Štěrboho
Pronájem bytu 1+1 30m2 P15 Štěrboho
Před 1 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 1+1 30 m P15 - Štěrboholy. Jedná se o byt v prvním patře soukromé vily se zahradou. Vstup do předsíně, kde se nachází velké vestavěné skříně. Dále samostatná kuchyňská linka, která je vybavena všemi spotřebiči. V koupelně je k dispozici ... (více v detailu)
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Poděbrady, ul. Kozinova
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Poděbrady, ul. Kozinova
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk o CP 56 m2 v Poděbradech. Byt se nachází v 2.NP bytového domu s výtahem v klidné části města. Centrum a lázeňská kolonáda 10 min. chůze. Dispozice - vstupní chodba, ložnice, obývací pokoj s kuchyňsk... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 58 m², Kutná Hora, ul. Trebišovská
Pronájem bytu 3+1, 58 m², Kutná Hora, ul. Trebišovská
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt po rekonstrukci 3+1 v ulici Třebišovská v Kutné Hoře. Nachází se v 1.podlaží a disponuje 58 m2. Skládá se ze vstupní chodby, kuchyně, obývacího po... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 800
 Kč
Prodej bytu 1+1 OV 34m2
Prodej bytu 1+1 OV 34m2
Před 4 dny - SBAZAR
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví o velikosti 34m, nacházející se v klidné části města Most. Byt je situován v 9. patře panelového domu s výtahem. Popis bytu: Dispozice: 1+1 Velikost: 34m Podlaží: 9. patro Stav: Udržovaný, možnost okamžitého nastěhování Vybavení a vlastnosti: Prostorný obývací pokoj Kuchyň s dostatkem úložného... (více v detailu)
1 025 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Žďár nad Sázavou
Pronájem bytu 2+1, Žďár nad Sázavou
Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 51 m2 ve 4 NP, bez výtahu. Objekt se nachází v klidné části města, ulice Okružní ve Žďáře nad Sázavou 3. Dům je obsazen starousedlíky, jde o klidný a čistý vchod s možností užívání části přilehlého zatravněného pozemku, požaduji proto pouze společensky vhodné nájemce, kteří budou dbát o zachování standardu společného bydlení se sousedy. Byt je nekuřá... (více v detailu)
9 000
 Kč
byt 3+1 v Bílině na prodej
byt 3+1 v Bílině na prodej
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji PŘÍMO OD MAJITELE bytovou jednotku 3+1 v osobním vlastnictví o celkové velikosti bytu 55 m2. Jedná se o panelovou výstavbu mezi Újezdským a Pražským předměstím v ulici Alšova, tedy část zástavby, která patří k těm vyhledávaným a to z hlediska bezpečnosti, klidného bydlení a také velmi udržovaného domu. Předmětná bytová jednotka nacházející se ve 2 nadzemním podlaží je po částečné rekonstrukci koupelny (sprcho... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 250 000
 Kč
Prodej pěkného bytu s vybavením a velkým balkonem
Prodej pěkného bytu s vybavením a velkým balkonem
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Byty v Ostravě Porubě jsou většinou hned pryč, protože v Porubě se bydlí dobře. Důležité: byt je aktuálně obsazen dlouhodobým a perfektně platícím nájemníkem. Rád by zde zůstal. Pokud byt máte na investici, je to skvělé, pokud na bydlení, bude třeba respektovat tříměsíční výpovědní dobu. Byt 2+1 je připraven k nastěhování a nejlepší je na něm tohle: - má dobrou dispozici. Velký obývací pokoj, ložnici orientovanou do klidné části a velký zasklený balkon, - je vybavený věcmi, které se budou hodit. Je tu lednice, pračka i mikrovlnka. Potřebuje jen nábytek a ani toho nemusíte mít moc, protože v předsíni jsou velké vestavěné skříně. Pro vaši předs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1 64 m2, Uničov, ul. Hrubého
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1454, Nabízím k prodeji cihlový byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v žádané lokalitě města . Byt je v původním, udržovaném stavu, jsou zde plastová okna, parkety, vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. K bytu náleží dva sklepy. Nachází se ve 3... (více v detailu)
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Železné Rudě, ul. U Řezné
Prodej bytu 1+1 v Železné Rudě, ul. U Řezné
Před 3 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+1 o podlahové ploše 40 m2 v oblíbené a vyhledávané lokalitě města Železná Ruda, ulice U Řezné. Zdejší příroda spolu s turistickým ruchem kombinuje veškerý klid i občanskou vybavenost města. Nemovitost se nachází pouhých 5 minut od hranic s Německem. Dům je napojen na obecní teplárnu, vodovod, plynovod i kanalizaci. K bytu náleží sklepní kóje ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 220 000
 Kč
Prodej, byt 2+1 64 m2, Uničov, ul. Hrubého
Prodej, byt 2+1 64 m2, Uničov, ul. Hrubého
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji cihlový byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v žádané lokalitě města . Byt je v původním, udržovaném stavu, jsou zde plastová okna, parkety, vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. K bytu náleží dva sklepy. Nachází se ve 3.patře bytového domu bez výtahu. Dům prošel revitalizací. Vhodné místo pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 s lodžií, 51,9 m², Letovice
Prodej bytu 1+1 s lodžií, 51,9 m², Letovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte menší, ale moderní a útulné bydlení v poklidné části Letovic? Tento byt o dispozici 1+1 vás rozhodně zaujme! Byt nabízí velký obývací pokoj, praktickou kuchyň s jídelním koutem a lodžii. Byt o celkové ploše 47,8 m² (včetně sklepa) je navržen tak, aby maximálně využil každý centimetr. Hlavní obytnou místností je prostorný obývací pokoj o rozloze 18 m², který díky velkým oknům nabízí dostatek přirozeného světla a pocit vzdušnosti. Jeho flexibilita vám umožňuje vytvořit si relaxační i spací zónu. Jedním z atraktivních prvků bytu je kuchyně, která prošla modernizací před čtyřmi lety. Je vybavena kvalitními spotřebiči a prostornou kuchyňskou linkou. Kuchyň je propojená s jídelním koutem, kde pohodlně umístíte velký jídelní stůl. Díky přímému vstupu na lodžii, orientovanou na východ, je tento prostor ideální pro ranní posezení u kávy. V bytě se původně nacházela krbová kamna, což vám dává možnost vrátit tento útulný prvek zpět a užít si hřejivou atmosféru pravého ohně. Komfortní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 799 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu s dispozicí 2+kk v družstevním vlastnictví v Krupce v ul. Dukelských hrdinů. Byt s výměrou 40 metrů čtverečních se nachází ve druhém patře panelového domu s euro výtahem v klidné části obce. Byt je v původním, velice udržovaném stavu s možností úprav dle vlastního uvážení. Byt se skládá z předsíně, společně řešené koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem. K bytu náleží komora v chodbě domu a sklepní kóje. V bytě aktuálně by... (více v detailu)
Ústecký kraj
519 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Ostrava, ul. Bedřicha Václavka
Prodej bytu 3+1, 68 m², Ostrava, ul. Bedřicha Václavka
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví v nízkopodlažním panelovém domě po revitalizaci. Byt je skvěle dispozičně řešený, vestavěné skříně poskytují dostatek úložného prostoru, kuchyňská linka na míru. Zasklená lodžie je ideálním místem pro relaxaci. Celkově byt působí velmi světlým a příjemným dojmem a je vhodný k okamžitému nastěhování ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 58 m² - Pardubice.Dobrý den.
Prodej bytu 3+1 58 m² - Pardubice.Dobrý den.
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 58 m² - Pardubice.Dobrý den. Nabízím vám k prodeji světlý byt o dispozici 3+1 v klidné lokalitě na adrese Bělehradská 269, Polabiny. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, zajímavý je ale tento byt i jako investice na pronájem. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 5.NP domu. Podlahová plocha bytu činí 58 m2. K usnadnění každodenního života s dětmi je k dispozici také sklep o rozloze 2 m2, kde můžete uskladnit hračky, kola, lyže apod. A také v patře je jedna menší komora. Okolí nemovitosti je plné atrakcí pro vaše děti. V blízkosti ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, byt 2+1, 51 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130845, Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 ve Studénce-Butovicích na ulici Mírová. Byt má podlahovou plochu 51 m2 a nachází se ve 2. podlaží čtyřpodlažního panelového domu po revitalizaci. Nová plastová okna bytu jsou orientovaná na jihovýchod a severozápad. V kuchyni je kuchyňská linka a samostatný plynový sporák. Byt má vyzděné jádro a je zde nová koupelna s vanou a samostatné WC. Na WC a v koupelně je na podlaze dlažba, ve zb... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+kk, 63 m2 - Náchod - Staré Město nad Metují
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64085, Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci ve velmi klidné lokalitě o dispozici 3kk s užitnou plochou 63,8 m2 včetně příslušenství, prostorným balkonem a sklepem. Nemovitost se nachází kousek od náchodské nemocnice s velmi dobrou dostupností do centra j... (více v detailu)
3 250 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 58 m², Kutná Hora, ul. Trebišovská
Pronájem bytu 3+1, 58 m², Kutná Hora, ul. Trebišovská
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt po rekonstrukci 3+1 v ulici Třebišovská v Kutné Hoře. Nachází se v 1.podlaží a disponuje 58 m2. Skládá se ze vstupní chodby, kuchyně, obývacího po... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 800
 Kč
Byt k pronájmu 1+1
Byt k pronájmu 1+1
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
K pronájmu nabízíme slunný byt 1+1 k v klidné části města na ul. Drobného v NMnM. Celková plocha je cca 33 m2 a náleží k němu sklep cca 2,5 m2. Samotný byt je v původním udržovaném stavu. Kuchyni je kuch. linka se sporákem a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 1+1
Pronajmu byt velikosti 1+1 v Dačicích. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou je po rekonstrukci. Hezká kuchyňská linka, plynový čtyř plotýnkový sporák, lednice, pračka, wi-fi př... (více v detailu)
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty