Xiaomi watch S1 active

Prodám tyto zachovalé plně funkční hodinky včetně nabíječky. Na hodinkách od začátku nalepená fóli... (více v detailu)
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Xiaomi watch S1 active nové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den Prodám hodinky Xiaomi watch S1 active z důvodu nenošení. Furt nové použité max 3. Dodám ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 100
 Kč
Xiaomi Watch S1 Active
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hodinky xiaomi watch s1 active Hodinky jsou plně funkční vč. nabíječky Přidám dva nové náhradní řem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Hodinky Xiaomi Watch 2 PRO - silver
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zánovní hodinky Xiaomi Watch 2 PRO - silver ve velmi dobrém stavu, ještě cca 18 měsíců v záruce. Na hodinkách je nalepené ochranné s... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 200
 Kč
Xiaomi watch S1 Active
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám hodinky xiaomi watch s1 active, hodinky jsou v perfektním stavu, nejsou poškrábané ani jakkoliv p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 399
 Kč
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm černé
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám chytré hodinky (smart watch) Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm černé - koupeny v Alze 3.3.2023 (v záruce, doklad dodám). Kompletní balení, na hodinkách od začátku nalepena fólie, ta je již ošklivá, tedy na sloupnutí, pod ní displej bez škr... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Chytré hodinky xiaomi watch S1
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám hodinky xiaomi watch S1 v dobrém stavu. Displej není poškrábán. Jsou plně funkční. Již po záruce. 2x řemínek.Použ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
OPPO Watch 41mm - Wear OS
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky od značky OPPO s nabíječkou (bez krabičky). Podle mého názoru nejlepší smart hodinky pro android (Wear Os). Hodinky jsou nové - nošeny tak pětkrát. Na hodinkách není jediný škrábanec nebo vlásečnice. Od začátku nalepené ochrané klíčko (možná to pujde vidět na fotkách). Možnost stáhnutí různých aplikací z obchodu play (viz fotk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Mobil + SIM 200kč
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Telefon BLAUPUNKT bez známek použití, bez škrábanců opravdu jako nový, na dispeji nalepeno ochranné sko od prvního dne, baterie v perfektní kondici vydrží na příjmu i týden. Kompletní balení, první majitel, původní nabíjecí kabel originál Blaupunkt. Mobil vhodný jako dárek, obnoven do továrního nastavení. Funkční se všemi operátory, jen vložit nano SIM a používat. Byl jako záložní. V ceně vše z fotek a při rychlém jednání mohu p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Mobil + SIM 200kč
Před 3 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Telefon BLAUPUNKT bez známek použití, bez škrábanců opravdu jako nový, na dispeji nalepeno ochranné sko od prvního dne, baterie v perfektní kondici vydrží na příjmu i týden. Kompletní balení, první majitel, původní nabíjecí kabel originál Blaupunkt. Mobil vhodný jako dárek, obnoven do továrního nastavení. Funkční se všemi operátory, jen vložit nano SIM a používat. Byl jako záložní. V ceně vše z fotek a při rychlém jednání mohu při... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Apple watch 8 45 mm hvězdně bílá barva
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Hodinky s láskou nošené, bez vad, bez škrábanců, na displeji od začátku nalepená ochrana, Kondice baterie 98%, hodinky do 12/25 v záruce, fakturu dodám. K hodinkám je originál bílý řemínek - používaný, růžový... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 500
 Kč
Apple Watch Series 3 42mm GPS Vesmírně šedý hliník
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Apple Watch Series 3 42mm GPS používány 3 roky, předtím zakoupené na Alze nové (5/2021). Na hodinkách jde vidět opotřebení viz fotky. Kondice baterie je 96%. Nabíjecí kabel součástí. Jedna část řemínku komplet nová ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Prodám Xiaomi 14T Pro 12GB/1TB černý + 120W nabíječka
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cena 18 000 Možnost předání osobně v Ostravě Součástí je faktura, mobil zaplacený v hotovosti 27.9.2024 v mobil pohotovost gsm s.r.o. v Ostravě Mobil je ve stavu jako nový, bez jakýchkoli poškození, včetně plastového obalu a nalepené originální folie na displeji. Obsahuje komplet balení a 120 W originál nabíječku a 3 roky záruka od xiaomi. Chytrý telefon Xiaomi 14T Pro přichází s excelentní výbavou, v níž vyčnívá 6,67" 1,5K AMOLED displej s jasem až 4 000 nitů a fotoaparáty vyvinuté společně s legendou mezi výrobci fotoaparátů – značkou Leica. Těšit se ale můžete třeba i na vlajkový výkon procesoru MediaTek Dimensity 9300+ s podporou 5G nebo kouzla umělé inteligence s funkcemi jako Circle to Search with Google, Google Gemini či překlady v reálném čase pomocí AI a další. Klíčové vlastnosti: Profesionální systém fotoaparátů Leica Famózní 6,67" 1,5K AMOLED displej s jasem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Apple watch 8 45 mm hvězdně bílá barva
Před 9 dny - SBAZAR
Hodinky s láskou nošené, bez vad, bez škrábanců, na displeji od začátku nalepená ochrana, Kondice baterie 98%, hodinky do 12/25 v záruce, fakturu dodám. K hodinkám je originál bílý řemínek - používaný, růžový... (více v detailu)
8 000
 Kč
Mobil + SIM 200kč
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Telefon BLAUPUNKT bez známek použití, bez škrábanců opravdu jako nový, na dispeji nalepeno ochranné sko od prvního dne, baterie v perfektní kondici vydrží na příjmu i týden. Kompletní balení, první majitel, původní nabíjecí kabel originál Blaupunkt. Mobil vhodný jako dárek, obnoven do továrního nastavení. Funkční se všemi operátory, jen vložit nano SIM a používat. Byl jako záložní. V ceně vše z fotek a při rychlém jednání mohu přidat nabíječku a no... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 100
 Kč
xiaomi watch active s1
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zcela nové hodinky Xiaomi Watch S1 Active. Tyto moderní chytré hodinky nabízejí širokou škálu funkcí pro sledování vašeho zdraví, sportovních aktivit a každodenního života. S elegantním designem a pokročilými funkcemi jsou ideální pro všechny příležitosti. Vlastnosti: 1,43" AMOLED dotykový displej s vysokým rozlišením Výdrž baterie až 12 d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Apple Watch Series 7 Cellular 45mm ocel
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční Apple Watch Series 7, graphite stainless steel (grafitová ocel). včetně nabíječky. Jedná se o model GPS + Cellular, který umožňuje volání a přijímání zpráv i bez telefonu díky možnosti du... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 800
 Kč
Xiaomi Watch S1 Active
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky, které jsou do 3/2025 v záruce. Od začátku používání nalepena fóli... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Mobil jako nový DUAL SIM
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Telefon bez známek použití, bez škrábanců opravdu jako nový, na dispeji nalepeno ochranné sko od prvního dne, baterie v perfektní kondici vydrží na příjmu i týden. Kompletní balení, první majitel, původní nabíjecí kabel originál Blaupunkt. Mobil vhodný jako dárek, obnoven do továrního nastavení. Funkční se všemi operátory, jen vložit nano SIM a používat. Byl jako záložní. V ceně vše z fotek a při rychlém jednání mohu přidat nabíj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 200
 Kč
Nové hodinky Xiaomi Mi Watch Beige, GPS, Glonass, Galileo
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nové hodinky Xiaomi Mi Watch Beige, nepoužité, jen vybalené... Hodinky mají i češtinu v hodinkách, aplikace určená k těmto hodinkám je ZEPP, také v češtině... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou za 99,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). A podvodníci, dejte si "pohov"... Záruku neposkytuji... Platí do smazání... Popis produktu Hledáte hodinky, které nesundáte ze zápěstí ve dne ani v noci? Takové, které se stanou vaším sparingpartnerem při tréninku? Potom jsou pro vás Xiaomi Mi Watch tou pravou volbou. Nabízejí nepřeberné množství cvičících režimů, spoustu zdravotních funkcí, ultra dlouhou výdrž baterie a vodotěsnost 5 ATM, díky níž si je bez obav můžete vzít do sprchy i do bazénu. Skvělé zpracování Na designu hodinek si dal výrobce opravdu záležet. Mi Watch se pyšní 1,39“ displejem s vysokým rozlišením a perfektní čitelností na přímém slunci. To oceníte nejen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 400
 Kč
Honor MagicWatch 2 46mm Minos Black
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Honor watch 2 v top stavu, na hodinkách vždy nalepené ochranné sklo, proto jsou hodinky absolutně bez škrábanců a plně funkční - používáno sporadicky na sport a černý náramek je prakticky nový. Stále dlouhá výdrž baterie + kompletní balení + ochranné sklo. Osobní předání možné v Jablonci nad Nisou. Specifikace: Nejsou to jen smart hodinky! Honor Watch Magic 2 je zároveň i váš módní doplněk, kteří se bude vyjímat na vašem zápěstí. Už na první pohled zaujmou designem a přepracováním. Na jejich výrobu byly použity velmi kvalitní materiály jako je nerezová ocel 316L. Předností hodinek je i to, že jsou vodě odolné až do hloubky 50 metrů (5 ATM). Kromě toho pouzdro hodinek je zhotoveno z nylonového plastu, které se v přírodě dokáže rozložit, takže jsou přátelské i k životnímu prostředí. Při nošení je na ruce nebudete ani cítit, a to kvůli nízké hmotnosti 41 gramů a velmi tenkému provedení jen 9,8 mm. Všechny důležité údaje jako je datum, čas, výška vašeho tepu s... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Apple Watch ultra 2
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam Apple Watch ultra 2, zakoupeny 2/2024, kondice baterie 100%, stav novych Komplet balení, přidám navíc dost náramků Na displeji od začátku nalepená hydrogelova fo... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 790
 Kč
Apple Watch Ultra 49mm Titanium, záruka
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Apple Watch Ultra GPS 49mm pouzdro z titanu + 2x pásek. Hodinky jsou v pěkném stavu.Téměř nenošeno. Na displeji nalepeno tvrzené sklo. Kondice baterie 99%. Krabička již bohužel není, mohu přidat krabičku od jiných apple watch.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Samsung Galaxy Watch Active 2 (44mm)
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active 2, (44 mm) , nošené pouze na sport, běžné odě... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 190
 Kč
Samsung Galaxy Watch Active 2
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm v barvě Rose Gold. Součástí balení je nabíječka. Vlivem používání mají hodinky lehké poškrábání a jednu větší oděrku na displeji, nemá ale vliv na jejich funkčnost. Na hod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Apple Watch Series 7 Cellular (LTE), 45 mm, Nike
Před 25 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám chytré hodinky Apple Watch Series 7 Cellular (s podporou LTE, eSIM), 45 mm velikost, silikonový řemínek Nike Sport Band ve velikosti S/M a M/L (viz foto). Používané, ale ve velmi dobrém stavu, pouze na displeji je jedna viditelnější oděrka (červeně zakroužkováno na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty