Prodej třípodlažního RD se zahradou v centru obce Turnov.

Prodej  třípodlažního RD se zahradou v centru obce Turnov.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej třípodlažního RD o CP 312 m2 v centru obce Turnov. Dispozice : přízemí : obchodní prostor, 100 m2- prodejna se sociálním zázemím , má samostatný vstup z ulice a dále vstup do zahrady. 1.patro - byt 3+1, 100 m2, s venkovní verandou. 2.patro - nově vybudovaný byt 3+kk, 100 m2, obývací pokoj s kuchyňskou částí, ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC, po schodisti v mezonetové prostoru je velký dětský pokoj. K oběma bytům je samostatný vstup z ulice po chodbě v přízemí domu a dále po schodišti do jednotlivých pater. Z chodby v přízemí domu je vstup do sklepních prostor domu a dále pak do zahrad... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
15 275 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej RD na rekonstrukci v obci Kuřimské Jestřabí, Brno-ven
Prodej RD na rekonstrukci v obci Kuřimské Jestřabí, Brno-ven
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Kuřimské Jestřabí, okres Brno-venkov. Jedná se o cihlový přízemní dům. Dům se zastavěnou plochou cca 114 m² a pozemkem o výměře 147m² je určen ke kompletní rekonstrukci. Výhodou rekonstrukce může být využití dotačního programu nová zelená úsporám, kde můžete získat velmi zajímavou finanční podporu. Kuřimské Jestřabí se nachází na pomezí Jihomoravského kraje a kraje Vysočina. Je to obec, kde najdete klid, soukromí a přírodu na dosah ruky. Nejbližší ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihomoravský kraj
1 899 000
 Kč
Prodej chaty, 356 m², Ostrava - Plesná
Prodej chaty, 356 m², Ostrava - Plesná
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chatu o výměře 18 m² v žádané lokalitě Ostrava - Plesná. Chata se nachází na parcele jiného vlastníka s uzavřenou nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Stav objektu je původní, ale zachovalý. U chaty se nachází také suché wc a vstup do sklepa. Pozemek kolem chaty je o výměře 356 m² + společné prostory. Výhodou je výborná dostupnost autem, které můžete zaparkovat na parkovišti přímo u zah... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
690 000
 Kč
Prodej bytu v osobním vlastnictví, 1+1, 39 m2, Jirkov
Prodej bytu v osobním vlastnictví, 1+1, 39 m2, Jirkov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím exkluzivně prodej bytu v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 o výměře 38,9 m2. Prostorný pokoj a kuchyň je s výhledem na centrum Jirkova. Chodba propojuje kuchyň s pokojem a je z ní vstup do koupelny. Koupelna je propojená s toaletou. Byt je v původním stavu a připravený k předání novému majiteli. Nachází se ve 4. patře (5. NP) osmipodlažního panelového domu s výtahem. Sklepní kóje je součástí příslušenství bytu. Parkování je možné v okolí domu. V případě dotazů či ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Ústecký kraj
1 000 000
 Kč
Chotětov, prodej bytu 3kk, 73 m2 se zahradou 458 m2 a garáží
Chotětov, prodej bytu 3kk, 73 m2 se zahradou 458 m2 a garáží
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej bytu 3kk, 73 m2 se zahradou 458 m2 a garáží v Městys Chotětov, okr. Mladá Boleslav. Byt se nachází v domě o 3 bytových jednotkách, který byl zkolaudován v roce 2018. Dispozice bytu: vstupní chodba, toaleta. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven vestavnými spotřebiči (myčka, sklokeramická deska, kombinovaná chladnička, digestoř). Z obývacího pokoje je vstup na terasu, která je vybavena linkou a terasu lze využívat i při chladnějším počasí. V patře se nachází dětský pokoj, ložnice a koupelna s vanou, toaletou a topným žebříkem. Podlahové krytiny jsou dlažba a zátěžové lamino. Měsíční náklady spojené s užíváním bytu činí 3 2... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
6 460 000
 Kč
Prodej vícegeneračního RD 6+2 v obci Rovensko pod Troskami.
Prodej vícegeneračního RD 6+2 v obci Rovensko pod Troskami.
Před 4 dny - BAZOS
Prodej vícegeneračního RD o CP 496 m2 v klidné části obce Rovensko pod Troskami. RD prošel rekonstrukcí s přístavbou další bytové jednotky (dva samostatné vchody), nyní má dispozici 6+2. Přízemí : vstupní předsíň, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, WC, koupelna s vanou a další pokoj. 1.patro : předsíň, 2 pokoje a ložnice, kuchyň se vstupem na balkón, WC a koupelna se sprchovým koutem Dům má zděnou garáž (24 m2) a udržovanou okrasnou zahrádku s jezírkem, je zde prostor pro zahradní bazén i grilování. RD má podkroví (s možností vestavby dalších pokojů) i sklepní... (více v detailu)
Před 4 dny
6 160 000
 Kč
Prodej chalupy se zahradou
Prodej chalupy se zahradou
Před 4 dny - BAZOS
Prodej chalupy se zahradou o CP 2000 m2 v klidné části obce Karlov - Stará Paka. Dispozice: prostorná světnice s kachlovými kamny, vstupní chodba s pecí, ložnice, pokoj se vstupem do podkrovní místnosti, prostor - příprava pro koupelnu, chemické wc. Na dům navazuje chlév a seník. Nabízíme možnost jednat i o prodeji vedlejší prostorné stodoly. Chalupa je částečně podsklepena. IS: EL.230/400V, nutnost vybudování vodovodní přípojky a ČOV, plyn v obci není, lokální topení na... (více v detailu)
Před 4 dny
4 400 000
 Kč
Mladá Boleslav, prodej dvougeneračního RD 7+2, 213 m2, na po
Mladá Boleslav, prodej dvougeneračního RD 7+2, 213 m2, na po
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dvougenerační RD 7+2, 213 m2 na pozemku o výměře 462 m2 v klidné části Mladé Boleslavi, okr. Mladá Boleslav. Řadový dům je zděný, má 3 podlaží a díky své dispozici nabízí ideální bydlení pro rodiny s dětmi i atraktivní investiční příležitost. S užitnou plochou 213m² a zastavěnou plochou 141m² na parcele o rozloze 462m² tato nemovitost poskytuje dostatek prostoru pro různé využití. Dispozice domu: vstupní chodba, schodiště do suterénu, kde se nachází prádelna, společenská místnost a sklep. V přízemí domu je první bytová jednotka o dispozici 4+1, 106 m2, která je v původním stavu, ale udržovaném stavu (obývací pokoj, 3x ložnice), kuchyně s linkou a koupelna s vanou. Toaleta je oddělena. V podkroví je bytová jednotka o dispozici 3+1, 107 m2, která vznikla přestavbou v roce 2006. Dispozici tvoří dvě ložnice, obývací pokoj vybavený klimazizací a s odpočinkovou částí, kuchyně s jídelnou a koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem. Plastová okna jsou orientována na s... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
13 750 000
 Kč
Mezonetový zděný byt 3+kk s balkonem v širším centru Českých
Mezonetový zděný byt 3+kk s balkonem v širším centru Českých
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabídka mezonetového zděného bytu v širším centru Českých Budějovic o dispozičním řešení 3+kk a výměře 92m2 s terasou 5m2 ve třetím a čtvrtém patře bytového domu v Holečkově ulici. Dispozice: vstup, hala, vpravo komora, vlevo koupelna s vanou a toaletou, vchod do obývacího pokoje s kuchyní a spižírnou a vstupem na terasu s výhledem na město. Kuchyně je vybavena zánovní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči. Z centrální chodby se po schodišti dostaneme do druhé úrovně bytu, ve které je vpravo druhá koupelna se sprchovacím koutem a toaletou, dále ložnice a další samostatný pokoj s komorou. Všechny pokoje mají výhledy na okolí domu. Podlahy dlažby s podlahovým topením a plovoucí. V současné době probíhá zateplení fasády domu, výměna oken, pokládka nové dlažby na terase a další úpravy, díky kterým se sníží energetická náročnost bytu a zvýší se kvalita bydlení. V současné době jsou náklady na dodávku tepla, vody, a dalších služeb 3 900,- Kč a dalších 4900,- Kč se platí na plánované inv... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej, rodinného domu, 4+kk a 5+kk, 1313 m2, Osobovy - Měčí
Prodej, rodinného domu, 4+kk a 5+kk, 1313 m2, Osobovy - Měčí
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Exklusivně nabízíme prodej dvou domů, 4+kk a 5+kk, v obci Osobovy na pozemku o rozloze 1313m2. Stavba dokončena a zkolaudována v roce 2016. Dispoziční řešení domu 5+kk – v 1.NP: vstupní hala, pokoj, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, garáž, prádelna, koupelna a wc. Ve 2. NP se nachází dvě ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem, wc. Z garáže přímý vstup do koupelny s wc a vstup do prvního patra s obytnou místností. V 1.NP druhého domu o dispozici 4+kk: vstupní hala, pokoj, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, prádelna a wc pro ho... (více v detailu)
Přidáno dnes
Plzeňský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej zděné chaty s číslem evidenčním o výměře 45 m2 se zah
Prodej zděné chaty s číslem evidenčním o výměře 45 m2 se zah
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exluzivní prodej zděné chaty v Třinci - část Konské s pozemkem o výměře 372 m2. Chata má evidenční číslo, čili možnost i trvalého pobytu. Chata je zděná, podsklepená a lze ji využívat celoročně. Chata je vybavená sprchovacím koutem, 2xWC, dále kuchyňka, ložnice, dětský pokoj. Výhodou je oplocení kolem chaty, pergola a posezení. Vytápění je krbem a samozřejmostí je nově vyvložkovaný komín. Na pozemku je další dřevěná, zateplená a nově udělaná chatka-vynikající ubytování pro hosty. Dále na pozemku je i kurník pro slepice, čili možnost domácího chovu. Autobusová zastávka je cc... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
890 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Tuř
Prodej rodinného domu v obci Tuř
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného prostorného domu se zahradou o CP 1429 m2 v obci Tuř, 5 km od Jičína. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, je vhodný pro vybudování až třech bytových jednotek. IS: El. 230/380, etážové el. topení, obecní vodovod, vlastní studna a obecní kanalizace. Inženýrské sítě jsou přístupné na obou hranicích pozemku. K domu patří 3 garáže, stodola a dílna. Dům je na prodej včetně vedlejšího oploceného stavebního pozemku s ovocn... (více v detailu)
Před 4 dny
Královéhradecký kraj
5 490 000
 Kč
Krásný cihlový byt 2+kk s terasou, zahradou a garážovým stán
Krásný cihlový byt 2+kk s terasou, zahradou a garážovým stán
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout krásný cihlový byt 2+kk o celkové užitné ploše 60,9 m2, zahradou o výměře 201 m2 a garážovým parkovacím stáním. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu s výtahem. Bytová jednotka 2+kk o výměře 42,8 m2 se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem - 20,4 m2, ložnice - 11,6 m2, vstupní chodby - 4,9 m2 a koupelny se sprchovým koutem - 3,6 m2. K bytu patří sklep - 2,3 m2, terasa - 18,1 m2, parkovací stání a zahrada. V roce 2022 byla instalovaná nová kuchyňská linka se spotřebiči - vestavěná trouba, myčka, indukční sklo-keramická deska. Okna jsou dřevěná s venkovními roletami, na podlahách jsou plovoucí podlahy a dlažba, na chodbě je umístěna vestavěná skříň. Vytápění je řešeno plynovým kotlem pro celý dům. Krásná zahrada o výměře 201... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou a stavebním pozemkem v Hoř
Prodej rodinného domu se zahradou a stavebním pozemkem v Hoř
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej patrového, samostatně stojícího domu o velikosti 2+1,108m2, a 6+1, 150m2 s velkou venkovní terasou 25m2, garáží, na pozemku o rozloze 1470m2, a stavebním pozemkem 190m2, uprostřed obce Hořesedly . Dům prošel částečnou rekonstrukcí, venkovní štuky, střechy, přízemního bytu– nová koupelna, nové odpady, okna, rozvody v mědi, technická místnost s prádelnou, dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod i vlastní studnu. Dispozice domu: v přízemí je prostorná vstupní terasa a krásným výhledem do rozkvetlé zahrady, vstupní chodba, prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem i toaletou, obývací pokoj s krbovými kamny, prostorná kuchyň s jídelnou, ložnice, z chodby vstup do patra samostatným vchodem. V patře je prostorná kancelář a 6.pokojů, kde jsou zatepleny podlahy a čekají na dokončení, možné i přidat místnosti z druhé části domu. Dům má prostornou půdu, kde je možno realizovat i půdní vestavbu. Vytápění domu je řešeno plynovým topením a krbovými kamny. Druhá polovina domu slouží ... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6KK + zahrada 1852m2
Prodej rodinného domu 6KK + zahrada 1852m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům o dispozici 6+KK, v lokalitě Praha-východ, Velké Popovice - Řepčice. Zastavěná plocha rodinného domu je 131m2, užitná plocha 215m2, celková plocha pozemku je velkorysých 1852m2. Dispozice domu jsou následující: V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň, moderní kuchyňská linka s jídelním prostorem a kamny, obývací pokoj, pracovna, technická místnost a samostatné WC. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři prostorné pokoje, dva slouží jako ložnice, koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. Dále se na chodbě se vstupy do pokojů nachází vstup na půdu. Dům je podsklepený, ve sklepě se nachází úložný prostor a kotel na tuhá paliva + el. kotel. K domu dále patří samostatný prostor, který byl využíván jako bar, nachází se z... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
10 999 999
 Kč
Luxusní mezonetový byt 245m2 v historickém centru Šumperka
Luxusní mezonetový byt 245m2 v historickém centru Šumperka
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka! Nabízíme k prodeji luxusní mezonetový byt o velikosti 235 m2 v srdci Šumperka. Jednotka se nachází ve 3.patře krásného historického domu a disponuje prostornou střešní terasou, ze které můžete obdivovat nádherný výhled přes střechy Šumperka na Jeseníky. Nadstandardně prostorný interiér zajistí pohodlné a luxusní bydlení i pro náročné klienty. Centrem bytu je kompletně vybavená kuchyň obklopená obytnou částí, halou a jídelnou. Celý tento prostor odděluje od terasy prosklená stěna, což zajišťuje úžasné prosvětlení interiéru. K dispozici jsou dále dva pokoje a opravdu velká (17m2) koupelna s toaletou, vanou i sprchovým koutem. Dále je zde k dispozici komora a dílna. V... (více v detailu)
Přidáno dnes
Olomoucký kraj
5 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk v obci Kacákova Lhota, 5 km od Ji
Prodej rodinného domu 5+kk v obci Kacákova Lhota, 5 km od Ji
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej rodinné domu 5+kk o podlahové ploše 140 m2 v klidné části obce Kacákova Lhota. Stav objektu je projekt, což poskytuje zájemci možnost přizpůsobení interiéru dle vlastních přání a preferencí. Výstavba domu je plánována na jaro roku 2024. Tato nemovitost představuje zajímavou investici a nabízí příležitost získat vysněné bydlení v blízkosti města Jičín. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kont... (více v detailu)
Před 4 dny
Královéhradecký kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+1 se zahradou
Prodej rodinného domu 6+1 se zahradou
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej prostorného rodinného domu 6+1 v klidné části obce Podhorní Újezd, okres Jičín. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, kteří ocení bezpečné prostředí a rodinnou atmosféru. Dům disponuje okrasnou kvetoucí zahradou, kde si děti mohou hrát a rodiče relaxovat. Obytná část domu je dělena: vstupní veranda, 2 pokoje, prostorný a slunný obývací pokoj se vstupem na terasu a výhledem do zeleně, 2 pokoje, kuchyň s moderní kuchyňskou linkou a novými spotřebiči v záruce, spíž, koupelna se sprchovým koutem, wc, chodba se schodištěm a vstupem do podkroví. V podkroví se nachází 3 pokoje a půdní prostor o výměře přibližně 45 m2 vhodný pro vybudování např. další kuchyně, koupelny a toalety nebo pokojů. Prostory v 1. NP poskytují velké možnosti pro skladování, garáž, dílna, prádelna, kotelna, potravin... (více v detailu)
Před 4 dny
Královéhradecký kraj
7 250 000
 Kč
Dům se zahrádkou v blízkosti náměstí v Hořovicích
Dům se zahrádkou v blízkosti náměstí v Hořovicích
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Hořovicích v klidné lokalitě na adrese Herainova č.p. 280 pouhých 200 metrů od náměstí. Stojí v romantické zahrádce na parcele o velikosti 208 m2 v ulici s dalšími převážně nízkými rodinnými domy. V přízemí jsou 3 pokoje a samostatná kuchyň, koupelna s toaletou. Užitná plocha je cca 70 m2. Okna jsou nová plastová, vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Objekt je napojen na městský vodovod a kanalizaci. Dům byl dosud užívaný, můžete se bez dalších zásahů rovnou nastěhovat. Půda vybízí k vybudování půdní vestavby. Na zateplení domu či renova... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Pronájem  bytu 1+kk v centru Berouna- ul. Tovární  Beroun
Pronájem bytu 1+kk v centru Berouna- ul. Tovární Beroun
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout hezký, moderně zařízený byt 1+kk v centru Berouna - ulice Tovární. Byt o celkové výměře 35, 4 m2 se nachází ve 2. NP a je oddělen od společné vstupní chodby samostatnou chodbičkou pro 2 byty. Dispoziční členění: kuchyňský kout zařízený moderní kuchyňskou linkou s kompletní výbavou na kterou volně navazuje obývací pokoj s vestavěným patrem pro spaní. Prostorná koupelna je zařízena rohovou vanou, toaletou, umyvadlem a pračkou. Ve vstupní chodbě vestavěné skříně. K bytu náleží sklepní koje. Podlahy jsou plovoucí, okna plastová. Vytápění a ohřev teplé vody dálkově. Jedná se o vyhledávan... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
11 900
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou v okrajové části Jičína -
Prodej rodinného domu se zahradou v okrajové části Jičína -
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej dvougeneračního rodinného domu se zahradou o CP 2463 m2 v okrajové části Jičína - Robousy. Dispozice: 1.NP: garáž, toaleta, sprcha, letní kuchyň, 3 sklepy, kotelna, 2.NP: bytová jednotka 3+1 s balkónem o výměře 95 m2, 3.NP: bytová jednotka s balkónem 3+1 o výměře 95 m2. Půda vhodná k půdní vestavbě. IS: EL.230/400V, studna, možnost připojení se na obecní vodovod, septik, kotel na tuhá paliva, plyn na hranici pozemku. Dům je vhodný i pro velkou rodinu, pro kombinaci p... (více v detailu)
Před 4 dny
Královéhradecký kraj
7 500 000
 Kč
Pronájem garsoniéry.
Pronájem garsoniéry.
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem bytové jednotky v klidné lokalitě ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu o 11 patrech s výtahem. Byt vybavený kuchyňským koutem a sociálním zařízením s lodžií. Kauce 20000,-Kč s možností dohody. Nájem 6000,-Kč + služby. Prohlídky po telefonické dohodě s makléřem. ev.č.: 1256 tří... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
2+1 osobní vlastnictví Ostrava Poruba
2+1 osobní vlastnictví Ostrava Poruba
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte příjemné a pohodové bydlení s nízkými náklady?? Nabízím byt v osobním vlastnictví po částečné obnově, kdy v obývacím pokoji jsou nové omítky a koupelna je zcela nová v četně zděného jádra. Na podlaze v chodbě je dlažba a zbytek bytu jsou plovoucí podlahy. Na domě proběhla kompletní revitalizace, nová střecha, fasáda, okna, dveře i výtah . Doplatek revitalizace je však již velmi nízký. Značným bonusem je výborná lokalita včetně komp... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu 7+1 s výhledem na Trosky se zahradou a
Prodej rodinného domu 7+1 s výhledem na Trosky se zahradou a
Před 4 dny - BAZOS
Prodej rodinného domu 7+1 s výhledem na Trosky se zahradou a zemědělskou stavbou o CP 1404 m2 v obci Újezd pod Troskami. Přízemí: vstupní veranda, obývací pokoj, prostorná kuchyň s jídelnou, ložnice, koupelna s vanou, wc, spíž, velká chodba, vstup do sklepa a vstup do podkroví, plus další 3 pokoje. Podkroví: 2 pokoje, půdní prostory vhodné k výstavbě dalších pokojů. Na dům navazuje kolna. IS: EL. 203/400, akumulační kamna, krbová kamna, obecní vodovod, septik s přepadem, v letošním roce realizace výstavby obecní kanalizace. Součástí prodeje je zemědělská stavba bez čp. / č. ev. o zastavěné ploše 261 m2. Stavba s půdním prostorem je rozdělena na gará... (více v detailu)
Před 4 dny
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Brumovicích
Prodej rodinného domu v Brumovicích
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 3+1 v Brumovicích. Dům je v původním stavu, částečně podsklepen. V 1. NP se nachází vstupní chodba s klenbovým stropem, 3 pokoje, kuchyň, vstup na půdu a do sklepa, v 2. NP je půdní prostor vhodný k vestavbě. Na dům navazuje menší přístavba cca 6x4 m, využívaná jako sklad. Vytápění domu je lokální kamny na TP, voda ze studny, přípojka plynu a vodovodu je na hranici pozemku. Pozemek cca 615 m2. Dobrá dopravní ob... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
1 980 000
 Kč
Pronájem novostavby rodinného domu v Šardicích, Pronájem RD
Pronájem novostavby rodinného domu v Šardicích, Pronájem RD
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu novostavbu rodinného domu 5+kk+šatna, kolaudovaného v roce 2021. Jedná se o moderní bezbariérový dům s terasou a bazénem, zahradním domkem s dílnou a zahradou. Dispozice: vstup se zádveřím, chodba se vstupem do 3 ložnic, koupelny s vanou i sprchovým koutem, WC, technické místnosti s dalším WC, šatnou a do centrální místnosti - obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem. Z obývací pokoje je dále vstup do hlavní ložnice a obě tyto místnosti jsou směrované do zahrady se vstupem na terasu. Objekt je vhodný pro rodinu s dětmi. Domácí mazlíčci nejsou překážkou. V ... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty