Prodej Rodinný dům, 123㎡

Prodej Rodinný dům, 123㎡
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji nadstandardně řešenou novostavbu nízkoenergetického rodinného domu 3kk se zahradou a parkovacím místem v obci Řícmanice okres Brno-Venkov. Nabízí tak veškeré atributy luxusního nadstandardního bydlení včetně krásného výhledu do zahrady a okolní krajiny. Dům je v každém podlaží vybavený sociálním zařízením. V přízemí je koupena se sprchovým koutem a WC, v patře je koupelna s WC a vanou. V obytných místnostech jsou podlahy vinylové, v ostatních prostorách je dlažba. Tento typ podlahy nejlépe vyhovuje podlahovému vytápění, které je ve všech prostorách domu. K vytápění a ohřevu vody slouží tepelné čerpadlo. V letních měsících majitel jistě ocení klimatizaci, která je součástí vybavení a je ve všech prostorách domu. Voda je využívaná z vodovodního řádu. V přízemí domu je vstupní chodba se schodištěm do patra (14,1m2), technická místnost (5,9m2) koupelna s WC (5,9m2) Dále se zde nachází obývací pokoj (25,5m2) s kuchyní (11,0m2) a dvěma vstupy na zahradu. V p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 190 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej Rodinný dům, 125㎡
Prodej Rodinný dům, 125㎡
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu 2+1 o velikosti 70m2, který se nachází v klidné části obce Kunčice - Letohrad. Dům prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí včetně zateplení i nových rozvodů. K domu náleží zahrada 1028m2 a také prostorná garáž (dílna) 56m2. Prostorové uspořádání je následující: koupelna s podlahovým vytápěním, toale... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 260㎡
Prodej Rodinný dům, 260㎡
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozestavěný a prostorný rodinný dům v klidné části obce Jesenný. Tento patrový dům, který je samostatně stojící, ještě nemá vnitřní příčky a poskytuje tak dostatek prostoru pro Vaši fantazii složení pokojů. V přízemí je velká garáž, vhodná i pro dílnu, či více aut. Dále velká vstupní hala. Dům je prostorný pro velkou rodinu nebo pro ty, kteří hledají pohodlí a dostatek místa. Dům je postaven z kombinace různých materiálů, což mu dodává jedinečný charakter a zároveň zajišťuje jeho pevnost a stabilitu. Celková užitná plocha domu činí cca260 m², přičemž zastavěná plocha je 140 m². Dům se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1001 m², což nabízí dostatek místa pro zahradu, dětské hřiště nebo relaxační zónu. V domě jsou dvě nadzemní podlaží, která mohou být po dostavbě efektivně využit... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 122㎡
Prodej Rodinný dům, 122㎡
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatný Rodinný dům v Krupíně. Dispozičně řešen 3+1 : v přízemí veranda, chodba, koupelna s vanou, WC, vstup do prvního patra a sklepa, kuchyň, dvě místnosti. První patro : dvě místnosti, jedna malá. Půdní prostor k možnosti vybudování podkrovní míst... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 626 m2, Město Touškov
Prodej, rodinný dům, 626 m2, Město Touškov
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
V klidné části obce Město Touškov nabízíme k prodeji patrový rodinný dům po rekonstrukci. Plocha pozemku je celkem 626 m2. V přízemí domu je dispozice 2+1 o velikosti 120 m2. Je zde prostorný obývací pokoj s výstupem do prostorné zimní zahrady s krbem a kuchyňský kout s nadstandardní kuchyňskou linkou. Dále je v přízemí dětský koutek, ložnice, koupelna a WC. V patře je samostatná bytová jednotka o dispozici 2+kk a velikosti 84 m2 s terasou z níž je pěkný výhled do okolí. Na dům navazuje předělaná garáž na bytovou jednotku o dispozici 1+kk a velikosti 30 m2. Dům byl vkusně rekonstruován v etapách. V patře proběhla v roce 2010, v přízemí byla rekonstruovaná koupelna v roce 2019 a kuchyně 2021. Kombinovaný plynový kotel na tuhá paliva byl vyměněn v roce 2017. Dům je částečně podsklepen. Na udržované zahradě je zapuštěný bazén, garážové ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 3+1 s garáží i
Prodej řadového rodinného domu 3+1 s garáží i
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej řadového rodinného domu 3+1 s garáží i zahrádkou v Lokti. Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Finské domky v Lokti. Dům je v původním, ale udržovaném stavu a poskytuje ideální možnost přizpůsobit si ho dle vlastních představ. V přízemí: prostorný obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, samostatné WC a chodba se vstupem do sklepa, který se nachází pod cel... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodáme rodinný dům, Veverská Bítýška
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům se zahradou ve Veverské Bítýšce, nízkopodlažní bungalov postaven v roce 2019. Jedná se o 5kk. Dům je vybaven dnešními moderními prvky. V bezprostřední dostupnosti vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej domu Rusava
Prodej domu Rusava
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme samostatně stojící rodinný dům v obci Rusava s prostorným dvorem a zahradou s ovocnými stromy. Dům má v přízemí dispozici 4+1 se vstupní verandou, koupelnou s wc, spíží, v patře jsou 2 místnosti, komora a koupelna s wc ( dům může sloužit jako dvougenerační či lze využít bytovou jednotku např. k pronájmu a snížit si tak splátky případné hypotéky). V další půdním prostoru se nachází 2 nedokončené pokoje. V přízemí je možno zbudovat 40m2 terasu nad garáží s krásným výhledem, v patře se nachází terasa nad verandou cca 12 m2. Dům je celý pods... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům
Rodinný dům
Dobrý den, Prodám rodinný dům v České Bělé. Podlahová plocha 250m2, pozemky kolem domu 750m2. Garážové stán... (více v detailu)
4 800 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 97㎡
Prodej Rodinný dům, 97㎡
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v rodinném domě v obci Jaroslav. Jedná se o rodinný dům po rekonstrukci v roce 2010. Nová střecha, nové podlahy, plastová okna, nová koupelna a kuchyně. Rozvody vody a odpady v plastu. dispozice: 1NP - zádveří, chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, samostatné WC, komora, kotelna - kotel na TP a el. bojler, plynový kotel ve druhém zádveří se vstupem na dvůr ke garáži a dílně a se vstupem do sklepa. 2NP - ložnice... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 850 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 60㎡
Prodej Rodinný dům, 60㎡
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám rodinný dům s velkou zahradou v obci Trusnov. Dům nabízí možnost rozšíření obytné plochy o velké podkroví, ale i velké úložné prostory a možnost chovu drobných hospodářských zvířat a menší dílny. V případě větší rekonstrukce je možné v domě mít i vícegenerační bydlení. Aktuální dispozice je veranda 4,4 m², chodba 8,23 m², obývací pokoj 12,4 m², ložnice 12,2 m², koupelna 5,1 m², Kuchyň 18,33 m². Obec má zajímavou dostupnost na Vysoké Mýto, Pardubice a Hradec Králové. Věcná břemena zapsa... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 116 m², Sluhy
Prodej rodinného domu 5+kk, 116 m², Sluhy
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Rodinný dům v obci Sluhy, 5 minut od Prahy, přesto na klidném místě se spoustou zeleně. Dům nabízí dostatek prostoru i pro pětičlennou rodinu. V přízemí se nachází velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a se vstupem na krytou terasu o rozloze 20 m2 a zahradu. Dále je v přízemí koupelna s WC, pracovna a technická místnost. V patře jsou pak tři samostatné ložnice, šatna a druhá koupelna s WC. Nad prvním patrem je půda. Dům byl kolaudován v roce 2007 a má energetickou třídu C, je velmi úsporný a šetrný k životnímu prostředí. Vybavení domu j... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinný dům, 80㎡
Prodej Rodinný dům, 80㎡
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru Hradce Králové, který je ideálním místem pro rodinu hledající pohodlí a klid v blízkosti městského ruchu. Tento útulný dům o celkové ploše 80 m² stojí na pozemku o rozloze 372 m², což poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity a zahradničení. Prostorové uspořádání zahrnuje vstupní chodbu, která vede do koupelny a samostatné toalety. Na kuchyň navazuje ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej 2x rodinný dům, 213 m2 a 160 m2, Říčany
Prodej 2x rodinný dům, 213 m2 a 160 m2, Říčany
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dva rodinné domy stojící na jednom pozemku v klidné ulici v Říčanech. Zadní dům je po kompletní rekonstrukci z roku 2024 a je dispozičně řešený jako 6+kk o ploše 213 m2. Dispozice: společenská místnost a prostorná garáž o ploše 63 m2 v suterénu domu a 4 neprůchozí pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC a šatna v podkroví. V přední části pozemku stojí dvoupodlažní podsklepený dům, který je vhodný na kompletní rekonstrukci. Momentálně je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 000 000
 Kč
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší sklení... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 100 000
 Kč
Prodám rodinný dům
Prodám rodinný dům
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům se zahradou v Ústí nad Labem (Všebořice). Patrový dům se sedlovou střechou, 2 koupelny, 3 toalety, 2 balkóny. V přízemí 4 velké místnosti ( v kuchyni krbová kamna, komora a balkón), předsíň + samostatné wc, koupelna s vanou i sprchovým koutem. Z přízemí do horního patra vedou dubové schody. V horním patř... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej, rodinný dům, Bechlín - Předonín, ev.č. 01258
Prodej, rodinný dům, Bechlín - Předonín, ev.č. 01258
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01258 Jedinečná příležitost v podobě rodinného domu je pro Vás nově v nabídce. Dům má dvě obytná patra a spoustu prostoru. V první patře nalezneme prostorný obývací pokoj, jenž je propojen s kuchyní, dále komory, koupelnu, kde lze vybudovat sprchový kout a samostatná schodiště vedoucí do přízemí a patra domu. Ve druhém patře pak samostatnou toaletu, koupelnu a tři pokoje. Z chodby je vstup taktéž na terasu a v ložnici se nachází balkon... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, 114 m2,  Fulnek - Lukavec
Prodej, rodinný dům 4+1, 114 m2, Fulnek - Lukavec
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00286 Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si nový rodinný dům v dvojdomě v lokalitě Lukavec v Fulneku. Tato moderní novostavba s plochou užitnou 57 m2 , podlahovou plochou 114m2 a rozlohou pozemku 587 m2 vám poskytne pohodlí a komfort. Celý dům je plánován jako cihlová stavba s dokonalou dispozicí prostor, které zahrnují kuchyň a obývací pokoj v přízemí, a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej apartmánového domu, 170 m², Borová Lada
Prodej apartmánového domu, 170 m², Borová Lada
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Borová Lada, v centru národního parku Šumava. Dům o třech nadzemních podlažích a užitné ploše 170 m² je postavený z cihel a je ve velmi dobrém stavu. Přízemí: naleznete zde garáž, dílnu, pokoj s koupelnou a vlastním vstupem. 1. patro: dispozice 3+1 s koupelnou s vanou a WC, s možností oddělení, aby patro bylo samostatná bytová jednotka. 2. patro: Dispozice 2+kk s možností přestavby na 3+kk, rovněž koupelna s vanou a WC. K domu náleží zahrada o velikosti 99 m² a kůlna, s možností p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Borová Lada
Prodej rodinného domu, 170 m², Borová Lada
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Borová Lada, v centru národního parku Šumava. Dům o třech nadzemních podlažích a užitné ploše 170 m² je postavený z cihel a je ve velmi dobrém stavu. Přízemí: naleznete zde garáž, dílnu, pokoj s koupelnou a vlastním vstupem. 1. patro: dispozice 3+1 s koupelnou s vanou a WC, s možností oddělení, aby patro bylo samostatná bytová jednotka. 2. patro: Dispozice 2+kk s možností přestavby na 3+kk, rovněž koupelna s vanou a WC. K domu náleží zahrada o velikosti 99 m² a kůlna, s možností p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 490 000
 Kč
Prodej rodinný dům 4kk, zahrada, garáž, Karlovy Vary ID546
Prodej rodinný dům 4kk, zahrada, garáž, Karlovy Vary ID546
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
✔S L E V A ✔ Zajímavá nabídka: Původní cena 9.200.000,- Kč. Nyní cena po slevě: 8.600.000,- Kč Nabízíme k prodeji krásný řadový, koncový, prostorný rodinný dům 4+kk, který se nachází v klidné části Rybáře v ulici Tisová v Karlových Varech. Dům je prakticky řešen s dostatkem denního světla, v přízemí se nachází zádveří, koupelna se sprchovým koutem, přípojkou na pračku a WC. Dále je zde prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou a spotřebiči spojená s obývacím pokojem a krbem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu s pergolou a zahradu. Místnosti v přízemí jsou vytápěny pomocí podlahového topení a ve 2. patře podlahové topení v koupelně. Ve 2.NP se nachází dvě ložnice, kancelář a koupelna s rohovou vanou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 104 m, pozemek 488 m
Prodej rodinného domu 104 m, pozemek 488 m
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu, která se nachází v klidné lokalitě obce Medlovice v okrese Vyškov. Tento moderní a prakticky řešený dům splňuje všechny požadavky na komfortní bydlení pro rodinu i jednotlivce. Klíčové vlastnosti: Dispozice: 3kk (obývací pokoj s kuchyní, 2 ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, technická místnost s WC. Součástí jsou i moderní krbová kamna umístěna v obývacím pokoji. Podlahová plocha: 82 m Pozemek: 488 m Garáž: Součástí domu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 790 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Nové Domky, Rapotín
Prodej, rodinný dům, Nové Domky, Rapotín
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Výhradně nabízíme prodej prostorného rodinného domu v obci Rapotín se zahradou o výměře 1 701 m2. Dům má 2 samostatné vchody, 2 bytové jednotky, je částečně podsklepený. Prošel částečnou rekonstrukcí, je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci, topení zajištěno tepelným čerpadlem, ohřev vody el. boilerem. Dům má plastová okna v přízemí, vchodové plastové dveře, betonové podlahy, dlažbu, koberce, PVC, dřevěnou a plovoucí podlahu. V suterénu se nachází sklep, WC, prádelna, dílna, kotelna s kotlem na TP, uhelna, sklad dřeva, sklad uhlí a garáž. V 1.NP se nachází byt o velikosti 3+1, chodba, kuchyň s jídelnou, komora, 3 pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC a byt 6+1, předsíň, prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, samostatné WC, šatna, ložnice, hern... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 355 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 101 m², Ostrava, ul. Kastelána Heřmana
Prodej rodinného domu, 101 m², Ostrava, ul. Kastelána Heřmana
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Krásný dvoupodlažní řadový dům nacházející se v klidné lokalitě s vynikající dostupností do centra města. Dispozičně řešeno jako 3+kk. Přízemí: předsíň, toaleta, obývací pokoj s kuchyní. Patro: koupelna s toaletou, dva pokoje s klimatizací a venkovními žaluziemi, šatní úložný prostor. Celková užitná plocha domu je 101 m² a stojí na pozemku o rozloze 206 m². V domě se nádherně podepsal talent pro design. Podlahy v přízemí jsou z velkoformátové dlažby, koupelna má... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 980 000
 Kč
Řadový rodinný dům 5+kk, 200 m2,  Praha 5 – Jinonice, Pučova
Řadový rodinný dům 5+kk, 200 m2, Praha 5 – Jinonice, Pučova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00217 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvoupatrový řadový dům 5+kk, 200 m2 v krásném místě Pražských Jinonic. Dům je situován v klidné rezidenční čtvrti sousedící s přírodní rezervací, má tři podlaží, a zahradu o rozloze 105 m2. V přízemí je vstupní hala, kde jsou dveře do garáže a chodba se schodištěm do prvního podlaží. Z chodby je vstup do velkého pokoje pro hosty s francouzskými dveřmi na zahradu s dřevěnou terasou. V pokoji je koupelna se sprchovým koutem, WC, vestavěná sauna a také oddělená místnost s pračkou a sušičkou. V prvním podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzskými dveřmi na terasu. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, sklokeramickou indukční deskou, troubou a myčkou. Z obývacího pokoje jsou schody do druhého podlaží, kde jsou tři ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC s bidetem. Dva pokoje mají balkon. Přední část domu se zahradou je orientovaná na jihozápadní stranu. Dům prošel před několika lety ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 500 000
 Kč
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší sklení... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 100 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty