Pronájem bytu 3+1, Oblá, Nový Lískovec, Kč/měs, 70 m2

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pro registraci na prohlídku prosím použijte link zde: inbyty.cz/byt-6q3xv K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt o dispozici 3+1 v oblíbené lokalitě Brno, ulice Oblá. Byt o celkové výměře 70 m² se nachází ve 1. patře panelového domu s výtahem. K bytu náleží i balkon a sklep. Byt se nabízí částečně vybavený dle fotografií. Kuchyně je zařízena sporákem, myčkou, varnou deskou a troubou. Obývací pokoj je prostorný a světlý, nabízí dostatek místa pro vlastní vybavení... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 1+kk, Voříškova, Kohoutovice, Kč/měs, 31 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 1+kk v oblíbené a klidné lokalitě Brno - Kohoutovice. Byt o celkové výměře 31 m2 se nachází v devátém patře panelového domu. Bytový dům se nachází v těsné blízkosti přírody, kde můžete trávit svůj volný čas. Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, troubou, varnou deskou, digestoří a jídelním stolem s židlemi. Obývací část je vybavena skříní, konferenčním stolkem a stolkem pod TV. Součástí koupelny je vana, umyvadlo se skříňkou, a pračka. Toaleta je oddělená. V předsíni najdeme skříňku s úložným prostorem. V okolí domu je základní a střední ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Perunova, Vinohrady, 23900 Kč/měs, 55 m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme krásný byt 2+1 o rozloze 55 m2 v 5. patře cihlového domu v klidné rezidenční lokalitě pražských Vinohrad. Byt má dva průchozí pokoje a dobře vybavenou moderní kuchyni. K dispozici solidním zájemcům hledajícím dlouhodobé kvalitní bydlení k okamžitému nastěhování. Individuální prohlídky možné po domluvě kdykoliv včetně pozdních večerních hodin a víkendů. Byt pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 900
 Kč
pronájem bytu 3+1
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 v Drnholci, 80 m2, samostatný vchod, klimatizace, kuchyňská linka vybavená ind... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 300
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Renneská třída, Brno - Štýřice, 75 m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme prostorný světlý byt o dispozici 3+1 na adrese Renneská třída 417/41, Brno - Štýřice, ve skvěle dostupné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Byt o celkové rozloze 75 m² se nachází v osmém patře panelového domu s výtahem a balkónem, který poskytuje krásný výhled na okolní zeleň a město. Byt je nabízen plně vybavený. Moderní kuchyňská linka zahrnuje lednici s mrazákem, sporák, digestoř, myčku, mikrovlnnou troubu a jídelní stůl se židlemi. Průchozí obývací pokoj je komfortně zařízen sedací soupravou, konferenčním stolkem a obývací stěnou, ideální pro odpočinek i rodinné večery. Dvě neprůchozí ložnice poskytují klid a soukromí. V první ložnici je manželská postel, prostorná šatní skříň a psací stůl, zatímco druhá ložnice je vybavena skříní, psacím stolem a židlí, což je ideální jako pracovna nebo dětský pokoj. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlem, úložnými skříňkami a pračkou, přičemž toaleta je oddělená. Předsíň nabízí další úložné pros... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Pujmanové, Podolí, 16900 Kč/měs, 39 m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
K pronájmu nabízíme hezký byt 2+kk o výměře 39 m2 ve 4. patře panelového domu v klidné rezidenční lokalitě pražského Podolí. K dispozici solidním zájemcům hledajícím dlouhodobé kvalitní bydlení k okamžitému nastěhování. Individuální prohlídky možné po domluvě kdykoliv včetně pozdních večerních hodin a víkendů. Byt pronajímá Ideální nájemce - služba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, ul. Vojanova, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1. NP prostorné historické vily se 6 byty v praktické lokalitě, v blízkosti Mhd, fakultní nemocnice. S výměrou přes 70m2 nabízí bydlení pro 1-4 osoby se zájmem o dlouhodobý pronájem. Byt se pronajímá částečně zařízený. Součástí vybavení jsou postele, skříně, stoly, židle, lednice, mikrovlnná t... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Húskova, Černovice, 35 m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 1+kk v oblíbené lokalitě Brno - Černovice. Byt o celkové výměře 35 m2 se nachází ve druhém patře cihlového domu. Jedná se o klidný dům se čtyřmi bytovými jednotkami. Byt se nabízí plně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, troubou, varnou deskou, digestoří a jídelním stolem s židlemi. Obývací část je moderně zařízena postelí a komodou. Součástí koupelny je sprchový kout, umyvadlo, toaleta a pračka. V předsíni najdeme úložné prostory. V okolí domu je základní a střední škola, supermarket Albert, pošta atd. Dopravní dostupnost je zajiště... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 600
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 35 m2 - Kobližná
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše realitní kancelář Vám zprostředkuje pronájem krásného bytu ve výjimečné lokalitě 1+kk o výměře 35 m² s prostornou terasou 25 m² přímo v centru Brna. Parkování je možné v rezidentních zónách. Výjimečný byt 1+kk se nachází v 2.NP rekonstruovaného „paláce Kobližná“, kde jste prakticky součástí nejužšího centra. Nám. Svobody za rohem, ulice Kozí, Jakubské náměstí, Janáčkovo divadlo cca 100 m. Občanská vybavenost – obchody, školy, služby jsou v dosahu 50 – 200 m od domu. Byt nabízí kulturní a společenský život v centru Brna, ale s klidem venkova. Do bytu se vstupuje prostornou předsíní s dvěma šatními skříněmi, zrcadlem a věšákem. Předsíň lze vzhledem k velikosti využít i jako pracovnu. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s dvouplotýnkovou varnou deskou a myčkou, v k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Libochovice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Pronajmu družstevní byt 2+kk (48,6 m) v Libochovicích, ulice Dvouletky 683. Byt je v 1. patře, má prostornou kuchyň, vestavěné skříně v ložnici a chodbě. Je vybavený myčkou, pračkou a lednicí. Volný k nastěhování od 1.11.2024. K... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem moderního bytu 2+kk (76 m²) s kompletním vybavením
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu plně vybavený byt 2+kk o velikosti 76 m², připravený pro okamžité nastěhování. Každý pokoj má vlastní klimatizaci a topení, takže budete mít pohodlí po celý rok. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči – lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Koupelna s vanou je ideálním místem pro relaxaci. Byt se nachází v klidné lokalitě, pouhých 8 minut od Mladé Boleslavi, a navíc je jen 200 metrů od obchodu a... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu ve Strážnici
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+1 ve Strážnici, Kovářská. Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží bytového domu. Byt je nabízen bez nábytku, s výjimkou kuchyňské linky. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, 2 obytné pokoje, koupelnu vybavenou sprchovým koutem, skříňkou s umyvadlem a toaletou, kuchyň včetně digestoře a indukční desky.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Prodej byty 1+1, 52 m2 -
Kód zakázky: 64310, Touto cestou Vám představujeme slunný byt, který se nachází v 4 np. cihlového domu s výtahem. Byt je v družstevním vlastnictví. Jedná se o prestižní lokalitu na Praze 2, 5 min. pěšky od zastávky metra A, Náměstí míru. Byt je částečně vybaven: postelí, myčkou, ledničkou, pračkou a skř... (více v detailu)
8 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+KK, Zelinova, Zlin
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nový, moderní, částečně zařízený (kuchyň) byt o ploše 75 m2 s dispozicí 3+kk ve 3. patře cihlové novostavby v klidné lokalitě v horní části Jižních svahů ve Zlíně. Bytový dům se nachází hned u horní části Centrálního parku Jižní svahy, v těsné blízkosti je několik dětských hřišť, workoutové hřiště a hřiště s umělou trávou vhodné na fotbal či tenis. Byt je orientován na jihozápad s pěkným výhledem na město přes park a dále na západ na Chřiby. Ideální místo k relaxaci a výhledu nabízí prostorná lodžie (8 m2) s el. zásuvkou přístupná jak z obývacího pokoje tak z ložnice. Z Obývacího pokoje je dále přístupná další menší lodžie (3,5 m2). Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s moderní kuchyní vybavenou indukční deskou, troubou,... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 400
 Kč
Pronájem prostorného bytu 3+1, Tř. Svobody, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází ve 2. patře cihlového bytového domu v atraktivní části města, v blízkosti historického centra, parků, OC Šantovka. S výměrou 140 m2 nabízí bydlení pro 1-5 osob se zájmem o dlouhodobé bydlení. Byt nabízí 3 pokoje, z toho 2 s možností úpravy na neprůchozí pokoje, prostornou halu, 1 užitkovou místnost (v půdorysu označená jako pokoj s výměrou 7m2), spižírnu, wc, koupelnu s rohovou vanou, balkon a kuchyň. Byt lze také využít jako ka... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 000
 Kč
Byt 2+1 Náchod - pronájem
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
, Možnost pronájmu prostorného světlého bytu 2+1 v samotném centru města Náchod. Byt se nachází ve 2. patře domu bez výtahu. Vstup do bytové jednotky vede přes společnou chodbu se sousedním bytem. Společná chodba je z hlavní chodby domu uzamykatelná. Prostor chodby nabízí možnost celoročního uložení obuvi a věcí denní potřeby. Vstup do samotného bytu začíná chodbou, z které je vstup do prostorného pokoje 23m²; druhého pokoje 25m². Z pokojů s orientaci oken JZ je krásný výhled na celé náměstí a Náchodský zámek. Z chodby (11m²) je vstup do kuchyně (4,5m²). Z kuchyně je př... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 (55 m2) Škroupova, Chomutov
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k podnájmu byt o dispozici 2+1, který se nachází v rodinném domě v širším centru města Chomutov, a to v ulici Škroupova. Požadujeme zájemce s trvalým ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 66 m² Sušilova, Vsetín
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem prostorného cihlového bytu 2+kk v centru Vsetína. Byt má výměru 66 m2 a je po kompletní rekonstrukci. Moderní kuchyně včetně spotřebičů (myčka, indukční varná deska, el. trouba, mikrovlnka) je propojena s jídelním koutem (stůl, 4 židle) a zařízeným obývacím pokojem (sedačka, křesla). V ložnici je manželská postel s nočními stolky a velká ša... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 000
 Kč
Byt 3+1, s lodžií, Moravská Třebová
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1,69 m2, s lodžií a sklepem. Lze pronajmout i s garáží. Byt se nachází na klidném místě, ul. Nerudova, v Moravské Třebové, 3.patro. Kompletně zařízený, včetně vybavené kuchyně i... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRONÁJEM bytu 2+kk Rychnov nad Kněžnou Nabízíme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2020. Jedná se o menší byt 2 +kk, který se nachází prakticky v centru Rychnova na adrese: SNP 1353, u Městského úřadu. K bytu náleží sklep, vlastní balkón v mezipatře a místo pro parkování. Byt se nachází ve druhém p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 70 m², Nové Město na Moravě
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k pronájmu světlý a prostorný byt 2+kk, 70 m² v atraktivní lokalitě s dobrou dostupností do centra. Byt se nachází ve 2. NP stylového domu U Pasáčka v Novém Městě na Moravě a je ideální pro rodinu nebo pár hledající komfortní bydlení. Dispozice bytu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem – prostorná místnost s kvalitní novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (trouba, varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, myčka nádobí). Ložnice – klidná a světlá místnost s dostatkem prostoru. Koupelna – luxusní, prostorná, moderní vybavení, rohová masážní vana, umyvadlo, bidet, WC. Byt je prostorný, proto ho lze využívat i jako 3+kk. K bytu náleží společná kolárna a v případě zájmu je možnost pronajmout i sklep. Vybavení bytu: Byt je vybaven novou moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči a disponuje velkým ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 500
 Kč
Prodej byty 3+1, 73 m2 - Pacov, ev.č. 20254
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 20254 Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 3+1, který se nachází v klidné ulici Nádražní ve městě Pacov. Byt se nachází v 3.NP cihlového domu, který prošel rekonstrukcí: zateplení fasády, plastová okna, zateplení střechy a keramická krytina. Po vstupu do bytu vejdeme do prostorné předsíně s velkou vestavnou skříní a v ní umístěn plynový kotel. Z předsíně vstupujeme do kuchně a jednotlivých pokojů, koupelny a toalety. Z kuchyně taktéž vstupujeme do obývacího pokoje. Byt má vlastní ústřední plynové topení a kotel ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk, 74 m - Roztoky u Prahy
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu moderní a prostorný byt 3+kk, o velikosti 74m s dvěma balkony. Byt se nachází v cihlovém domě po rekonstrukci, ve 2. patře bez výtahu, v lukrativní části Roztok u Prahy, v ulici Felklova. Dispozice bytu: vstupní chodba, samostatné WC, koupelna s vanou a pračkou. Ložnice, pokoj a obývací pokoj s kuchyní. Byt je vybavený nábytkem, které nabízí spoustu úložných prostorů. Vybavení které zůstává v bytě: - dětský pokoj: postel, skříně, psací stůl, židle, poli... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem družstevního bytu 3+1, 78 m and 178, balkon, sklep
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 o celkové výměře 78 m and 178, který se nachází ve zrekonstruovaném panelovém domě na adrese Dobevská 878/6, Praha 12 - Kamýk. Byt se skládá ze tří neprůchozích pokojů, balkonu, sklepa a prosklené lodžie. Je ideální pro rodiny nebo skupinu 2-3 osob. Dispozice a vybavení - Obývací pokoj (20 m and 178): Velký a světlý obývací pokoj s výstupem na prosklenou lodžii, která nabízí příjemné posezení a výhled na klidné okolí. - Dvě ložnice (12 m and 178, 12 m and 178): Neprůchozí pokoje s dostatkem prostoru pro spaní či práci. - Kuchyň (10 m and 178): Plně vybavená kuchyňská linka včetně spotřebičů, vhodná pro pohodlné vaření. - Samostatná koupelna s vanou: Pro relaxaci po náročném dni. - Samostatné WC: Oddělené od koupelny pro větší pohodlí. - Šatna: Samostatná vybavená šatna poskytuje dostatek úložného prostoru pro oblečení a další potřeby. - Balkon a sklep: Součástí pronájmu je také praktický balkon a sklepní prostor pro úložení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Pronájem bytu 3KK 88 m2
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím byt k pronájmu ve Skutči. Byt se nachází v ulici Husova pod vlak. nádražím. Jedná se o prostorný podkrovní byt 88 m2 ve 3NP bez výtahu. Byt je vybavený kuchyňskou linkou včetně varné desky, vestavné trouby, je zde příprava na vestavnou myčku a mikrovlnou t... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 500
 Kč
pronájem bytu 2+1
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rádi bychom Vám představili tento byt k pronájmu v Pozořicích. Tento cihlový byt je umístěn ve druhém patře krásného udržovaného družstevního domu a nabízí komfortní bydlení pro jednotlivce či menší rodinu. Byt má výměru 55 m² a nachází se ve velmi dobrém stavu, což poskytuje příjemnou a klidnou atmosféru bydlení. Byt je plně vybaven lednice, myčka, trouba, mikrovlnná trouba, pračka, televize a další vybavení. Jednou z výhod tohoto bytu je balkón, kter... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty