iGET FIT F2

iGET FIT F2
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodávám fitness náramek iGET FIT F2. Pohodlně se nosí, má velký a 0,96" barevný displej, nízkou hmotnost jen 25 gramů a s krytím IP68 se nebojí prachu ani vody. Hodí se na běh, kolo, chůzi i plavání, při kterých změří všechny důležité parametry jako je váš tep, vzdálenost, spálené kalorie či počet kroků. Ty pak můžete pomocí ... (více v detailu)
Před 11 dny
Moravskoslezský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

iGET FIT F60 Silver
iGET FIT F60 Silver
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nove nevybalene hodinky, nevhodný dar. Popis produktu: Hledáte kulaté sportovní hodinky se stylovým páskem z eko kůže a elegantním designem? Variabilní a elegantně hravé díky různým ciferníkům, které si můžete nahrát do hodinek prostřednictvím aplikace iGET GO, přesně takové jsou iGET FIT F60 Silver. Oproti obyčejným náramkům nabízí kovové stříbrné tělo a dostatečně velký 1,3“ palcový dotykový displej, s rozlišením 240x240 px. Díky tomu hned jasně vidíte n... (více v detailu)
Před 16 dny
Hlavní město Praha
250
 Kč
iGET HOME Wi-Fi NVR N4C4, rozlišení 2K+, 3 MPx
iGET HOME Wi-Fi NVR N4C4, rozlišení 2K+, 3 MPx
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám iGET HOME NVR N4C4 Bezdrátový kamerový Wi-Fi 2K+ (3MPx) systém s nočním viděním, detekcí pohybu a zvuku představuje komplexní zabezpečení vašeho domova, chaty, kanceláře či skladu. Kamery s ochranným krytím IP65 bezpečně odolávají klimatickým vlivům prostředí. Jejich připevnění na stěnu či zeď provedete prostřednictvím pevného držáku, který je součástí balení včetně 300giga hardiskem pro záznam. Hlavní výhody iGET HOME NVR N4C4 Podpora vysokorychlostního disku s ... (více v detailu)
Před 17 dny
Jihomoravský kraj
4 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty