Prodej bytu 5+1 a větší, 96 m², Horní Slavkov, ul. Poštovní

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
‼️NOVÁ CENA‼️ Exkluzivní bydlení v Horním Slavkově! Hledáte prostorný byt? Jedinečná příležitost získat tento prostorný byt 5+1, který vznikl spojením dvou bytů. Byt se nachází v Horním Slavkově s blízkostí veškeré občanské vybavenosti a krásných Slavkovských lesů. Byt nabízí dvě koupelny a... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 119 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+1, 47 m², Horní Slavkov, ul. Zahradní
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo, které spojuje komfortní bydlení, úžasnou lokalitu a moderní design? Právě jste ho našli! Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt 2+1 o rozloze 47 m², nacházející se v klidné části Horního Slavkova na ulici Zahradní. Tento byt je perfektní volbou pro dvojici, menší rodinu či jednotlivce, kteří si chtějí užívat kvalitního bydlení. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, díky které se nachází ve výborném stavu. Vše bylo pečlivě zmodernizováno, aby splňovalo nároky moderního bydlení a Vy se tak můžete ihned nastěhovat bez j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 101 m², Praha, ul. Mattioliho
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Jste velká rodina a hledáte dostatečně velký byt? Máme pro Vás nabídku pěkného bytu 4+kk o velikosti 101,1 m2. Tento prostorný byt se nachází v klidné části Praha Záběhlice. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby o velikosti 12,9 m2, kde je možnost vybudovat úložné prostory. Dále máte k dispozici velký obývací pokoj propojený s kuchyňskou linkou o velikosti 34,5m2 a dvěma terasami s výhledy do přírody. Určitě oceníte velká okna v obývacím pokoji, které dodají dostatek světla celému prostoru. Dále vcházíme do prostorné ložnice o velikosti 15,4 m2, kd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Velkoosecká
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 67 m² s dvěma balkóny, nacházející se ve 3. patře domu v obci Vinoř. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde se nachází jeden ze dvou balkónů, dvou samostatných pokojů, z nichž u jednoho z nich se nachází vstup na druhý balkón, koupelny, samostatné toalety a technické místnosti. Silnou stránkou tohoto bydlení je jeho umístění, které nab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Příbor, ul. Dukelská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 v klidné části obce Příbor. Tento byt se nachází ve 3NP třípodlažního cihlového domu a nabízí užitnou plochu 58 m². Díky svému umístění v klidné části obce je ideální pro pohodlné bydlení. Byt je po moderní rekonstrukci a tak je připraven k okamžitému nastěhování. Skládá se ze dvou prostorných místností, s velkou kuchyní a pros... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 999 999
 Kč
Prodej bytu 2+1, 74 m², Divišov, ul. Závodní
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Představuji Vám pěkně dispozičně řešený byt 2+1 se zateplenou lodžií a vlastní garáží v Městysu Divišov, který je vzdálen pouhé 3 km od exitu 39 km D1. Prostorný byt o velikosti 74,5 m² se nachází v 1.nadzemním podlaží třípodlažního bytového domu, který byl v nedávné době kompletně zrekonstruován (zateplení, fasáda, plastová okna). Byt je kromě zrekonstruované koupelny, toalety a kuchyně v původním stavu. Na podlaze nalezneme dřevěné zachovalé parkety, v bytě pak vstupní halu, kuchyň, ložnici, WC, koupelnu a obývací pokoj se vstupem na... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 110 m², Opava, ul. Mírová
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v centru obce Opava. Byt se nachází ve starší cihlové zástavbě Disponuje třemi neprůchozími pokoji, které zajišťují soukromí pro jeho obyvatele. K bytu náleží i podíl na zahradě, která poskytuje příjemný prostor k relaxaci. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, tudíž nabízí možnost okamžitého bydlení. Součástí je pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Ostrava - Poruba, ul. Francouzská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej družstevního bytu 2+1 po nákladné rekonstrukci v centru Ostravy - Poruby, který je nabízen včetně zařízení v ceně. V bytě došlo k zásadním úpravám, díky kterým vznikla větší prostorná koupelna se sprch. koutem, větší prostor pro kuch. linku na míru se spotřebiči nebo také šatnu, která je pří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Horní Bříza
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové ploše 69 m². Byt se nachází ve 4. patře revitalizovaného cihlového domu. Dispozice nemovitosti chodba, ložnice (12,56 m²), toaleta, koupelna se sprchovým koutem, obývací pokoj (17,95 m²), kuchyň (9,02 m²), dětský pokoj (16,65 m²). Nemovitost je ve stavu, který je okamžitě připraven k bydlení. Revitalizace cihlo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, OV, 72 m², Chomutov, ul. Jiráskova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 72 m2, který se nachází v klidné a velmi žádané lokalitě. Byt se nachází ve 4. podlaží panelového domu s výtahem. Nemovitost je v původním stavu a tak dává možnost vytvořit si vlastní bydlení podle svých představ. Byt se skládá ze tří pokojů, kuchyně, koupelny, předsíně a dvou lodžií.... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 470 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 91 m², Zlín, ul. Přílucká
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 91 m², nacházející se v klidné části města Zlína - ulice Přílucká. Byt je umístěn ve 4. nadzemním podlaží panelového domu a díky svému umístění nabízí krásný výhled do okolí a dostatek přirozeného světla. Jednotka disponuje prostornou vstupní chodbou na kterou navazuje komora, WC, obývací pokoj a kuchyně s jídelním koutem a disponuje také dvěma balkóny. Byt prošel částečnou rekonstrukcí... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Hradci Králové, ul. Štefánikova
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte byt vhodný pro jednotlivce či pár nebo skvělou investici? Nabízíme k prodeji byt 1+1 o výměře 36 m², který se nachází na 2. podlaží panelového domu na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení na sídlišti s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice bytu zahrnuje prostorný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je před rekonstrukcí, tudíž si ho můžete zařídit dle své fantazie (podlahy, dveře, kuchyňská linka). Pro inspi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 350 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 58,53 m², Olomouc, ul. Okružní
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 58,53 m², situovaný v klidné části obce Neředín. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu s celkovým počtem čtyř nadzemních podlaží. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC a šatnu. Byt je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěh... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 050 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Stod, ul. Krandova
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o ploše 70 m², nacházející se v přízemí klidného bytového domu z roku 2000, ve kterém se nachází pouze 7 byt. jednotek. Byt disponuje třemi samostatnými a neprůchozími místnostmi, je v dobrém stavu s možností okamžitého užívání. Nabízí možnost flexibilního využití místností dle potřeb nového majitele. V případě rekonstrukce máte otevřené možnosti úpravy zhotovení bydlení dle Vašich snů. V prostorné předsíni se nachází vestavné na míru dělané šatní skříně. V okolí domu naleznete veškerou základní občanskou vybavenost a d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 149 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Děčíně, ul. Kamenická
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Máme tu na prodej moc pěkný byt v cihlové zástavbě na ulici Kamenická. Byt je v osobním vlastnictví dispozice 2+1 umístěný ve třetím nadzemním podlaží. Plocha bytu je 58 metrů čtverečních. Na patře jsou dva byty a svým umístěním poskytuje byt dostatek soukromí. Byt je ve velmi zachovalém stavu s částečnými rekonstrukcemi. Okna jsou plastová, nový plynový kotel s rozvodem teplé vody do radiátorů. V obytných místnostech jsou na podlahách dřevěné parkety s koberci, v chodbě a kuchyni PVC. Místnosti j... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 095 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 77 m², Kopřivnice, ul. Pod Morávií
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 nacházející se v Kopřivnici, ul. Pod Morávií. Tento byt s možností převodu do osobního vlastnictví ke konci roku 2025 je umístěný ve druhém podlaží panelového domu po revitalizaci. Podlahová plocha bytu je 73,1 m² a velikost zasklené lodžie je 4,41 m². V roce 2018 proběhla rekonstrukce koupelny a kuchyně. Bytové jádro je zděné a kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s varnou deskou a vestavěnou troubou. K bytu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 399 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m², Meziměstí, ul. 5. května
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k investici světlý byt 1+1 o celkové výměře 41 m², situovaný v centru obce Meziměstí. Byt se nachází v 5. patře panelového domu. Dispozice bytu zahrnuje dvě prostorné obytné místnosti, koupelnu s WC a šatnu. Byt je ve velmi dobrém stavu, vhodný jako investiční příležitost s platícím nájemníkem. Možnost koupě bytu i ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 199 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Louny, ul. 28. října
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem, který je v původním udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Užitná plocha je 56 m². Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu, který celkově zahrnuje tři nadzemní a jedno podzemní podlaží. Di... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Kolíně, ul. Na Magistrále
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chcete se osamostatnit a potřebujete malý byt, nebo bydlíte ve velkém domě, o který už nemáte sílu se starat a tudíž byste potřebovali malý byt? Nabízíme Vám zděný bezbariérový byt o dispozici 1+kk a užitné ploše 32 m2, který se nachází v přízemí a vznikl v roce 1996 z nebytových prostorů v panelovém domě. Teplo a teplá voda jsou řešeny dálkově. V bytě jsou plastová okna a díky revitalizaci domu jsou zde nízké měsíční náklady. Poloha domu (oblíbená lokalita Kolín ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 59,9 m², Brno, ul. Vranovská
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk o užitné ploše 59,9 m² v centru Brna v městské části Zábrdovice. Byt se nachází v novostavbě v 7. podlaží cihlového domu kolaudovaného v březnu 2021. Součástí bytu je prostorná terasa, vestavěné skříně, klimatizace a všechny spotřebiče v kuchyňské lince, které jsou stále v záruce. Bezpečnostní dveře, rozšířené parkovací místo a největší sklep v domě jsou zahrnuty v ceně. Dům je vybaven kamerovým systémem a nabízí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Praha, ul. Kubelíkova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 56 m² situovaný ve 4. patře cihlového domu s výtahem v klidné ulici Kubelíkova na Žižkově. Byt prošel rekonstrukcí v roce 2014 a je ve velmi dobrém udržovaném stavu. Současná dispozice 2+1 umožňuje snadnou úpravu na moderní 2kk. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel, což přináší nízké provozní náklady. Okna jsou situovaná na jih a je z nich krásný výhled na Žižkovskou věž. Do fotografií přikládáme aktuální 3D půdorys i vizualizace možné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Přeštice, ul. Husova
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 v panelovém domě na sídlišti v obci Přeštice. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze 6 a disponuje užitnou plochou 54 m². Jeho dispozice zahrnuje dvě prostorné místnosti a kuchyň. Byt je ideální pro páry či menší rodiny. Tento byt je po kompletní rekonstrukci a umožňuje okamžité nastěhování. K bytu náleží také sklepní kóje v podzemním podlaží, který poskytuje dostatek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 895 200
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Praha - Horní Měcholupy
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu 2+kk o celkové ploše 51 m², který se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s pohodlným bezbariérovým přístupem. Tento byt je v původním stavu, což znamená, že je ideální pro kompletní rekonstrukci a vytvoření domova přesně podle Vašich představ. Přiložené vizualizace jsou pouze ilustrativní. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje, ž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 113 m2 - Brno - Královo Pole, ev.č. 01450
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01450 Dobrý den, nabízíme k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s užitnou plochou 113 m2 po částečné rekonstrukci, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu na ulici Skácelova v Králově Poli. Výjimečně prostorný byt vznikl spojením dvou jednotek a jeho dominantou je obývací pokoj o velikosti menšího bytu s velkými okny a vysokými stropy. Nadstandardně velká ložnice, dětský pokoj, kde budou mít vaše děti své soukromí a dostatek místa, kuchyně s prostorem pro jídelní stůl a oknem, které jistě ocení každá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 200 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 76 m², Jičín, ul. Jungmannova
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 2+1 o užitné ploše 76 m² v centru města Jičín. Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, který nedávno prošel rekonstrukcí, a je tak ve výborném stavu. Byt disponuje třemi prostornými místnostmi, samostatným WC, komorou, zasklenou lodžií, koupelnou, součástí bytu je prostorný sklep. Ideální... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 880 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 85 m², Svitavy, ul. Felberova
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o celkové užitné ploše 85 m², po kompletní rekonstrukci. Nachází se v klidné části Svitavy - Lány. Byt je situován v prvním nadzemním podlaží osmipodlažního domu. Dispozice: dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj se zaskleným balkonem, prostorná kuchyň s vestavěnými spotřebiči, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC. Tato nemo... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty