Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

JCB 3CX rozryvaci trn
JCB 3CX rozryvaci trn
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam rozryvaci trn JCB3CX uchyceni Svařen ze 3Cm silneho plechu 2KS k sobě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Minibagr bagr 1.1T roztažitelné pásy KUBOTA
Minibagr bagr 1.1T roztažitelné pásy KUBOTA
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ihned k odběru poslední kus Prodám spolehlivý minibagr o váze 1.1 T který pohání známý a spolehlivý motor KUBOTA! Velkou výhodou tohoto bagru je roztahovací podvozek mimoosé kopání. Vodní chlazení jak motoru tak i hydrauliky. Hloubka výkopu 179 cm. Hydraulické vývody například pro vrták, hydraulický palec, hydrau... (více v detailu)
Středočeský kraj
199 000
 Kč
Prodám minibagr MPT 82 - po servisni prohlidce, topstav
Prodám minibagr MPT 82 - po servisni prohlidce, topstav
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám minibagr MPT 82 1500 (výrobce MIKROBAGRY.CZ), rv 2021, 313 motohodin, s nadstandartním příslušenstvím: silnější motor 14 HP Kohler Pro, teleskopicky výsuvné rameno (v hodnotě 28 tis), extra profi chladič hydraulického oleje (v hodnotě 12 tis za sezačkou), silnější hydraulická čerpadla 4,9cc místo běžných 3,2 cc, el. startování, rychloupínák (v hodnotě 6 tis), teploměr a měrka oleje, dodatečná hydraulická linka, počitadlo motohodin. Součástí prodeje: lžíce 30,40 cm, hydraulicky naklápěná svahová 80cm, vrták 20cm včetně hydromotoru, rýpací ... (více v detailu)
Liberecký kraj
239 000
 Kč
Rozryvaci trn
Rozryvaci trn
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam rozryvaci trn svaren ze 3 kusu plech2,5 cm celkově dohromady ma ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
PÁSOVÝ MINIBAGR GORILA G26SE I PRO CAB !!MEGA AKCE!!
Před 57 dny - AVIZO_CZ
Pásový minibagr s kabinou, hmotností 2,6 tuny a japonským třívalcovým motorem KUBOTA D1105 o výkonu 19HP je vysoce výkonný stroj, který kombinuje robustní konstrukci, precizní ovládání a vysoký výkon pro širokou škálu stavebních a zemních prací. ! AKCE NA PŘÍSLUŠENSTVÍ ! - lžíce se zuby 20cm, lžíce se zuby 40cm, lžíce 60cm, rychloupínák, hydraulická svahová lžíce 100cm, půdní vrták, rozrývací trn - Příslušenství v hodnotě 94.988,- KČ ZDARMA!! !!AKCE PLATÍ NA POSLEDNÍ KUS KTERÝ JE MOMENTÁLNĚ SKLADEM!! Motor KUBOTA D1105: Spolehlivý tříválcový japonský motor KUBOTA D1105 o výkonu 19HP poskytuje dostatečný výkon pro efektivní provedení různorodých stavebních úkolů. Pásy s možností roztahování: Roztahovací pásy umožňují přizpůsobit šířku pásů podle konkrétních pracovních podmínek, což zvyšuje stabilitu stroje na různých typech terénu. Ovládání s joystiky: Intuitivní ovládání pomocí joysticků zajišťuje precizní manipulaci s nástroji a jednoduché řízení stroje, což zvyšuje efektivitu práce a... (více v detailu)
549 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty