lomový pískovec

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kámen pískovec, neopracovaný přímo z lomu. Např. pro stavbu plotu, zídek... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

Daruji zeminu
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Daruji zeminu z vykopu bez kamenu na dorovnani terenu, pravazne jil. Odhadem dve Avie. Nakladku mohu zajistit.
Plzeňský kraj
1
 Kč
Tvarovky pro pohledové zdivo Liapor R 195
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
22 palet po 60 kusech tvárnic pro pohledové zdivo Liapor R 195. Jedná se o zdivo, které zbylo po konci stavby. Využívá se pro stavbu pohledových vnitřních stěn, plotů, opěrných stěn apo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
52 800
 Kč
Prodám hlínu, zeminu
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám hlínu, zeminu . K finálním úpravám. Písčitá, bez kamení. 200Kč za tunu. Při menším množství minimální cena 2... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Panely PUR venkovní - 2,5m délka
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám venkovní PUR panely (stěna polyuretanová pěna). Panely jsou starší, nepoužité. Rozměr: délka 2,5 m x šíře: 0,5m - 0,61m x síla 4 cm. Barvy: bílá, černá, an... (více v detailu)
Středočeský kraj
260
 Kč
Betonové panely - L a T
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám betonové panely L a T. Panel L: Šířka 1m x Délka 1m x Výška 2m. Cena 9.000Kč/ks, bez DPH. Panel T: Šířka 2,4 m x Výška ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Nabízím stavebni sut - bobrovky, kamen, opuka, piskovec
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdarma nabízím cistou stavebni sut - bobrovka (bobrovky), kamen (kameni), opracovana opuk... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Chata Radinovy
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zahradní chatu 34 m2 s přilehlou zahradou 379 m2 ( okrasné dřeviny), která se nachází v zahrádkářské kolonii Radinovy, obec Vrhaveč. Přístup po nezpevněné komunikaci, velká svažitost terénu. V přízemí stavby je místnost se samostatným vstupem pro odpočinek , ve které je žebříkovité schodiště, umožňující vstup do nízkého podkroví , které slouží jako příležitostná ložnice. Podsklepení je řešeno pod celým půdorysem chaty se samostatným vstupem, WC a umyvadlem se studen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
690 000
 Kč
Prodám kámen vhodný na stavbu nebo dekoraci zahrad
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám velké i malé množství kamene vhodného na stavbu opěrných zdí, teras nebo jako dekoraci na zahradu. Cena dle velikosti 3,50Kč/kg, po domluvě lze zajistit nakládku za 500Kč/15 minut a ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Zemina/hlína
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Za odvoz necháme cca 30m3 čisté zeminy na dorovnání pozemku, obsyp apod. S nakládkou a přebřáním kamenů příp.pomůžeme.
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Venkovní PUR panely, délka 2,5m
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám venkovní PUR panely (polyuretanová pěna). Panely jsou starší, nepoužité. Rozměr: délka 2,5 m x šíře: 0,5m - 0,61m x síla 4 cm. Barvy: bílá, černá, antrac... (více v detailu)
Středočeský kraj
260
 Kč
Tříděná zahradní zemina Třebíč
Před 12 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízim krásnou zahradní zeminu. Vhodná na finální vrstvu na pozemku, zakládání zahrad, trávníků a zeleně, záhony. Je náročné popsat kvalitu zeminy, je opravdu kvalitní. Míchané z 5-10% s písem pro zjemění - viz detail. C... (více v detailu)
Kraj Vysočina
270
 Kč
Vlastní pláž na jih 5.933 m2, lze stavět
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej pozemku - soukromé pláže s vlastní vodní plochou 5.933 m2 Mělické písníky u Pardubic. ... Lze stavět na cca 105 m2 dle platného územního plánu (plocha RNX viz foto územní plán) např. stavbu pro rekreační a sportovní aktivity vč. sociálního a hygienického zařízení vč. jímek na odpadní vody, dále stavby technické infrastruktury (viz citace územní plán textová část) + lze ihned stavět molo na vlastní vodní ploše až do max. 70 m2. ... Přesně na jih orientovaná pláž s výhledem na poloostrov a vzdálené Železné hory. Nádherně čistá voda na koupání, písčité dno (až 5 m hloubka v místě). Vysoce atraktivní rybářský revír s trofejními úlovky. Místo má Genius loci. Přesně jižní orientace, z vlastní pláže je vidět jak východ slunce, tak i krásný západ slunce. ... Schválené vlastní molo do max. 70 m2 libovolného tvaru a délky po vlastním pozemku (vlastní vodní ploše). Rozměry pozemku jsou cca 191 x 31 m, z čehož cca 800 m2 tvoří zpevněná písková pláž na jih a zbytek je velká vlastní vodní plo... (více v detailu)
Pardubický kraj
485
 Kč
Kameny okrasné na zídku,žulové desky tl.20 cm,kámen okrasný
Před 14 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám cca 4 m3 žulových kamenů pravoúhlých tvarů pro stavbu zdí aj. - 7000kč, cca 2m3 kamenů s límcem - 2000kč, velké žulové desky tl. 20 cm, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Cihlové pásky Hubertus Snowdust 33 m2 + 220 ks rohovek
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nařezané ručně vyráběné cihlové obkladové pásky Hubertus Snowdust od Vandersanden. Cena 300 Kč/m2. Rozměr pásku je 210 x 65 x cca 20 mm. K dispozici cca 2000 ks rovných pásků + cca 220 ks rohovek (ty lze případně nařezat na pásky). Jedná se o krásné velice rustikální šedobílé cihly. Je to zbytek ze stavby rodinného domu, jedná se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Makadam, lomový kámen
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám lomový kámen 16/32, 32/63. Doprava vozy tatra, volvo. Max auto naloženo do 13 tun. Cena za tunu 580 Kč PRO PŘESNOU KALKULACI POŠLETE EMAIL S ADRESOU DODÁNÍ. Doprava v okolí Bašky 2000.-Kč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
580
 Kč
kámen
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kámen, viz foto. Kostky ideální na vydláždění cesty, terasy, stavbu zí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Nabízím stavebni sut bobrovky kamen opuka piskovec
Před 19 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zdarma nabízím cistou stavebni sut - bobrovka (bobrovky), kamen (kameni), opracovana opuk... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinný dům, 217 m2 - Provodov, ev.č. 58230
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 58230 Chcete opravdový dům a ne jen papírový domeček? Chcete poctivou práci a ne se bát která stěna začne v zimě vlhnout, tak mam pro vás jednu vyladěnou perlu ke koupi. Jedná se o 2 samostatně stojící stavby + zahradní domek na Provodově. Veškeré použité materiály a vybavení byly pečlivě vybrány s ohledem na kvalitu a funkci. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008, je napojen na všechny sítě s vlastní studnou. Topení je řešeno plynem do podlahového topení, kachlovými kamny na dřevo a solární panely ohřívají vodu na mytí. Dům je kompletně zateplen, střešní krytina je španělská břidlice a veškerá okna jsou vícekomorová. 2 obytné patra domu mají podlahovou plochu 182 m2 se třemi koupelnami a ve dvou z nich jsou použity obklady s kameny Swarovski. Klimatizace je v domě samozřejmostí. V suterénu domu najdeme na 35 m2 stylově vybavenou vinárnu s vlastní kuchyní a sociálním zařízením. Tento prostor je ideálním místem, kde můžete trávit volný čas s přáteli i za nepříznivého... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 230 000
 Kč
Nabízím stavebni sut - bobrovky, kamen, opuka, piskovec
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdarma nabízím cistou stavebni sut - bobrovka (bobrovky), kamen (kameni), opracovana opuk... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Žulové kameny
Před 21 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám žulové kameny různých tvarů a velikostí, cca 50 tun. Kámen je vhodný na stavbu zdí, schodů, chodníků, opěrných zdí ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
20m2 Řezaný obklad - pískovec 20x10cm - nový
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový, kamenný obklad (přírodní kámen - pískovec). Obklad je z přední strany štípaný, ze všech úzkých stran (hran) řezaný s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 102 m², Srubec, ul. Dolní
Před 28 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bezbariérového bytu o dispozici 4+kk s komfortem rodinného domu. Nemovitost disponuje šatnou o velikosti 102 m2. Stará Pohůrka je umístněna ve stávající zástavbě. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, s přímým vstupem na terasu a zahradu, která je ve výhradním užívání. V koupelně je vana i sprchový kout a WC. Byt nabízí i druhé samostatné WC. Jednotka je vybavena plynovým kotlem a rekuperační jednotkou. Na chodbě k bytu náleží skladový prostor. Při stavbě bylo použito na... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 380 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 102 m², Srubec, ul. Dolní
Před 28 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk, s komfortem rodinného domu, ve 2.NP, o velikosti 102 m2, s terasou a šatnou. Rezidence Stará Pohůrka je umístněna ve stávající zástavbě. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, s přímým vstupem na prostornou terasu a s výhradním právem užívání zahrady, v koupelně je vana i sprchový kout a WC a je i druhé samostatné WC. Jednotka je vybavena plynovým kotlem a rekuperační jednotkou. Na chodbě k bytu náleží skladový prostor. Při stavbě bylo použito nadstandar... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 380 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 102 m², Srubec, ul. Dolní
Před 28 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bezbariérového bytu o dispozici 4+kk s komfortem rodinného domu. Nemovitost disponuje šatnou o velikosti 102 m2. Stará Pohůrka je umístněna ve stávající zástavbě. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, s přímým vstupem na terasu a zahradu, která je ve výhradním užívání. V koupelně je vana i sprchový kout a WC. Byt nabízí i druhé samostatné WC. Jednotka je vybavena plynovým kotlem a rekuperační jednotkou. Na chodbě k bytu náleží sklad. Při stavbě bylo použito nadstan... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 380 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 102 m², Srubec, ul. Dolní
Před 28 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk, s komfortem rodinného domu, ve 2.NP, o velikosti 102 m2, s terasou a šatnou. Rezidence Stará Pohůrka je umístněna ve stávající zástavbě. Dominantou bytu je obývací pokoj s prostorem na kuchyňskou linku, s přímým vstupem na prostornou terasu a s výhradním právem užívání zahrady, v koupelně je vana i sprchový kout a WC a je i druhé samostatné WC. Jednotka je vybavena plynovým kotlem a rekuperační jednotkou. Na chodbě k bytu náleží sklad. Při stavbě bylo použito nadstandar... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 380 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty