Pronájem, byt 3+kk, 81 m2, Uherské Hradiště, ev.č. 02997

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 02997 Hledáte útulný domov, který nabízí víc než jen čtyři stěny? Představujeme vám byt 3+kk o velikosti 81 m2, kde každý čtvereční metr je zrekonstruován. Začněme obývákem spojeným s kuchyní (21,44 m2), kde můžete ukázat své kuchařské dovednosti na nové, stylové kuchyňské lince, zatímco vaši hosté budou obdivovat prostor z pohodlí gauče (který si budete muset přinést sami – o to víc prostoru na kreativitu). Dvě prostorné ložnice (Pokoj 1 – 21 m2 a Pokoj 2 – 17,3 m2) jsou ideální pro vaše sny – ať už si chcete zařídit ložnici, pracovnu, nebo se schovat před dětmi (případně partnerem). Každý bude mít dostatek místa. A nesmíme zapomeno... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč

Podobné inzeráty

Čelákovice, Prodej bytu 2+1, 53 m2, ev.č. 1795
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 1795 Nabízíme Vám k prodeji útulný byt v klidné části Čelákovic. Byt o dispozici 2+1 a velikosti 55 m2 se nachází v 1. nadzemním patře. K bytu náleží zděný sklep. Chodbou, kde je vestavěná skříň, dojdeme do světlého obývacího pokoje, kuchyně s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Přes obývací pokoj se dostaneme do ložnice s vestavěnou skříní, odkud vstoupíme na zaskl... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 480 000
 Kč
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového bytu 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější.Soccer Reality vám nabízí k pronájmu nový byt 2 + kk/B/S, 36 m2, v Praze 4 - Michle, ulice Vnější. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu s balkónem do klidného vnitrobloku. Dispozice - obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,9 m2), předsíň (3,1 m2), koupelna s WC (3 m2),... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Byt 3+kk, 87m2 + předzahrádka 110 m2, novostavba, Horoměřice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Byt 3+kk, 87m2 + předzahrádka 110 m2, jenž se nachází v přízemí novostavby v Horoměřicích. Byt je ve výborném stavu - Kuchyňská linka na míru vč. vestavěných spotřebičů, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř, k... (více v detailu)
9 990 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 70m2, Praha 5, Košíře, Hillebrantova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o dispozici 3 + 1 se zasklenou lodžií a balkonem situovaný ve 2. patře udržovaného čtyřpatrového cihlového domu s výtahem. Dům se nachází v klidné lokalitě v bezprostřední blízkosti parku Šalamounka, v ulici Hillebrantova. Celková plocha bytu je 70 m2, plus lodžie (4,35 m2), plus balkón (4 m2). K bytu náleží také sklepní kóje (2,7 m2). Dispozici bytu tvoří předsíň (12,5 m2), koupelna (3 m2), WC (1,2 m2), OP (22,2 m2) se vstupem na lodžii (4,4 m2) a balkon (4 m2), kuchyň (6,3 m2), ložnice (15 m2) a pokoj (9 m2). Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Zděné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 360 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 82 m², Praha, ul. Kupeckého
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk (4+kk) o užitné ploše 82 m² (plus 5 m² lodžie a 3 m² sklep - dohromady celková plocha je tedy 90 mm² k dispozici), nacházející se v 7. patře panelového domu v klidné části obce Háje. Byt je ve velmi dobrém stavu, ideální pro rodiny či jako investiční příležitost s možností okamžitého nastěhování. Dispozice zahrnuje čtyři místnosti a kuchyňský kout, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je situován na sídlišti a nabízí veškerý komfort městského bydlení – v blí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem byty 3+kk, 80 m2 - Praha - Smíchov
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 3+kk, 80 m2 - Praha - Smíchov.Pronájem bytu 3+kk, 80 m2, v Praze 5 - Smíchov. Jedná se o pronájem zrekonstruovaného bytu ve třetím nadzemním podlaží bytového domu. Kuchyňský kout vybaven sklokeramickou deskou, k dispozici... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem, byt 4+kk 120 m2, Praha 5 - Smíchov
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
REZIDENCE NITORIA - LUXUSNÍ BYTY K PRONÁJMU Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 4+kk - 120 m2 s parkovacím stáním, který se nachází v Praze 5 v ulici Podbělohorská, těsně pod známou Císařskou vinicí. Je umístěn v kompletně zrekonstruovaném domě ve 2. NP. Dispozičně je velmi dobře řešen - hlavní obytná část s kuchyňskou linkou má 2 velká francouzská okna na balkon s překrásným výhledem do okolí. Uprostřed bytu je hala odkud je vstup do dalších 3 neprůchozích ložnic. Toaleta s bidetem je samostat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 91m2, Praha 4, Újezd, Formanská
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivní nabídka: Luxusní byt 3+kk s balkónem a garážovým stáním v Újezdě u Průhonic, Praha 4. Hledáte svůj vysněný domov v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky? Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit prostorný byt 3+KK o velikosti 91 m², nacházející se v prestižní oblasti Újezd u Průhonic, na adrese Formanská ulice. Popis nemovitosti: Tento elegantní byt se nachází ve 2. patře moderního cihlového domu z roku 2017, který nabízí celkem 17 bytových jednotek. Dům je bez výtahu, což zajišťuje větší soukromí a klid. Byt je navržen s důrazem na pohodlí a styl, a tak se můžete těšit na kvalitní interiérové prvky a moderní design. Dispozice bytu: • Vstupní hala (8,46 m²) vás uvítá svou prostorností, vestavné skříně na míru. • Koupelna (4,04 m²) a samostatné WC (1,27 m²) jsou vybaveny moderní sanitou. • Obývací pokoj (18,59 m²) plynule přechází do kuchyňského koutu a jídelny (12,92 m²), kde vás čeká luxusní kuchyňská linka značky Sykora se všemi potřebnými... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 570 260
 Kč
Pronájem byt 3+kk, 86㎡
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem krásného a prostorného bytu v Bohuslavicích Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 3+kk o velikosti 86 m² s balkonem (1,5 m²) v klidné lokalitě Bohuslavice, na adrese Bohuslavice 328. Byt je po nedávné kompletní rekonstrukci a nachází se ve 3. patře cihlového domu bez výtahu a je částečně vybavený, což z něj činí ideální volbu pro rodinu nebo pár, kteří hledají pohodlné a praktické bydlení. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu s vanou a toaletou. K bytu náleží také prostorný sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 800
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Makovského
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte prostorný a moderní byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra? Pak se nechte okouzlit touto bytovou jednotkou 3+kk+L o celkové ploše 62 m², která prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí vše, co si můžete přát. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2.50 m² a lodžie o celkové ploše 3,18 m². Celý byt je zařízen s důrazem na detail a vyzařuje nadčasovou eleganci. Dominantou interiéru je jasanové dřevo, které se prolíná celým prostorem a vytváří útulnou a harmonickou atmosféru. Vybavení b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 040 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Makovského
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte prostorný a moderní byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra? Pak se nechte okouzlit touto bytovou jednotkou 3+kk+L o celkové ploše 62 m², která prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí vše, co si můžete přát. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2.50 m² a lodžie o celkové ploše 3,18 m². Celý byt je zařízen s důrazem na detail a vyzařuje nadčasovou eleganci. Dominantou interiéru je jasanové dřevo, které se prolíná celým prostorem a vytváří útulnou a harmonickou atmosféru. Vybavení b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 040 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 51 m², Děčín, ul. Teplická
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 3+kk o užitné ploše 51 m², nacházející se v lokalitě Děčín Podmokly. Byt je situován v cihlové budově. Byt je s výbornou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. Bydlení v tomto bytě představuje ideální kombinaci klidu a dostupnosti, což je id... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 88 m², Kytlice
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 88 m² v centru malebné obce Kytlice. Byt se nachází v 1. a 2. nadzemním podlaží cihlového domu a poskytne Vám klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Sestává ze tří místností, moderní kuchyňské linky spojené s obývacím pokojem a dvou ložnic. Dále zde najdete koupelnu se sprchovým... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 85 m2 - Brno - Slatina, ev.č. 01504
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01504 Dobrý den, Hledáte dokonalé bydlení, které splní všechna vaše přání? Toužíte po klidu a komfortu v objetí zeleně, a přitom nechcete dělat kompromisy v dostupnosti veškeré občanské vybavenosti? Pak právě pro vás máme exkluzivní nabídku! Nabízíme k prodeji jedinečný přízemní byt 3+kk s vlastní zahradou, garážovým stáním v lokalitě Brno-Slatina. Co vám tato výjimečná nemovitost nabídne? - prostorný byt 3+kk o celkové ploše 85 m2 s dispozicí ideální pro rodiny s dětmi i páry hledající komfortní bydlení bez kompromisů - obývací pokoj s klimatizací, kuchyňskou linku na míru, zabudovanou americkou lednici a jídelní prostor s výhled... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk s park. stáním, 35 m², Praha, ul. Lipnická
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme Vám tento úchvatný byt 2+kk o velikosti 35 m² s balkonem a garážovým stáním nacházející se v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy na ulici Lipnická. Tento byt není jen obyčejným bydlením, ale investicí do Vaší budoucnosti, která bude růst na hodnotě. Ideální pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu, kteří hledají komfort a moderní styl života v metropoli. Nabízený byt Vás zaujme nejen svou promyšlenou dispozicí, ale i kvalitním vybavením. K bytu náleží sklep, kter... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 388 760
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Týnec nad Labem, ul. Masarykovo nám
Nabízíme k prodeji byt 3+kk Týnci nad Labem. Byt je právě dokončený, o užitné ploše 70 m², umístěný v centru poklidného a přátelského městečka. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu a je po rozsáhlé rekonstrukci, což zaručuje komfort a moderní řešení pro Váš nový domov. Dispozice bytu je navržena tak, aby poskytovala útulné a zároveň praktické bydlení. Velkou výhodou nemovitosti je zahrádka za domem, která nabízí dostatek prostoru pro relaxac... (více v detailu)
4 099 000
 Kč
Pronájem bytu 3+KK, 100 m2, Zelenobranská , Pardubice
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
! Zprostředkujeme pronájem zděného podkrovního bytu 3+KK ( 100 m2), který se nachází se v samotném centru Pardubic, přímo u Pernštýnského náměstí, v ulici Zelenobranská. Byt je nově po rekonstrukci. Pronájem pouze pro solventní pracující a bezproblémové nájemníky, možno ale i pro studenty VŠ (v docházkové vzdálenosti Univerzity Pardubice)! Byt je ve čtvrtém patře s výhledem na Zelenou bránu. Dispozice: kuchyňský prostor je propojen s obývacím pokojem, dále dva samostatné nep... (více v detailu)
Pardubický kraj
22 000
 Kč
Byt 3+kk, 89 m2
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 89 m2 -.Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku prostorného bytu, který se nachází v novostavbě Rezidence Březinky v Novém Městě nad Metují. Byt o dispozici 3+kk o výměře 89,6 m2 s balkónem o výměře 4,9 m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží. K bytu náleží sklepní kóje. Interiér zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou na míru, dvě ložnice, koupelnu a samostatnou toaletu. Dům svým rezidentům poskytuje dostatečné množství parkovacích stání a další žádané prostory pro kola a kočárky ve společných prostorech domu. Vše je esteticky sladěno a odpovíd... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 46 m², Uherské Hradiště - Derflanská
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku 1+kk s podlahovou plochou 46 m², Uherský Hradiště - Derflanská. Byt se nachází ve 3.NP z celkových 5.NP bytového domu s výtahem a je vybavena zařízenou kuchyňskou linkou (lednice s mrazničkou, myčka, trouba, sklo keramická deska, digestoř). Byt bude volný začátk... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m2, Daškova, Modřany, ev.č. 1456
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 1456 Nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk, 41m2 v klidné lokalitě, Daškově ulici, Praha 4 - Modřany. Nachází se v revitalizovaném panelovém domě v 6. patře s nádherným výhledem na Kamycký les a Prahu. Jedná se o dvoupokojový byt s komorou, s nízkými náklady na bydlení včetně zděného jádra a zrekonstuované koupelny se sprchovým koutem. Vybavení bytu čeká na nové majitele a jejich představy a vize. Dispozice zahrnuje obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem 20,26 m2, ložnicí 12,05 m2, koupelnu s WC 4,23 m2, chodbu 3,20 m2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 41 m2, předzahrádka 62 m2, OV,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 41 m2, předzahrádka 62 m2, OV, Praha 5 - Barrandov.Nabízíme na prodej byt 2+kk o velikosti 103 m2 (41 m2 byt, 62 m2 předzahrádka), Praha 5 - Barrandov. Dispozice bytu je prostorná vstupní hala, koupelna s vanou a toaletou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, dále je před terasou prostorná předzahrádka. Byt lze dispozičně upravit (možnost větší 1+kk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 290 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 82 m2 - Brno - Staré Brno, ev.č. N07493
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07493 Nabízíme Vám k pronájmu krásný a prostorný byt 3+kk v prestižní lokalitě Starého Brna na adrese Kopečná 987/11. Tento moderní a stylově zařízený byt o celkové užitné ploše 82 m2 se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Byt disponuje dvěma ložnicemi, prostorným obývacím pokojem, plně vybavenou kuchyní, koupelnou s vanou, dvěma samostatnými toaletami a komorou, která poslouží jako praktické úložné prostory. K bytu patří také terasa, která nabízí výhled do klidného vnitrobloku. K bytu je možné pronajmout i garážové stání. Byt je vybaven veškerým moderním vybavení... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Tábor, ul. Budapešťská
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 43 m² v Táboře. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Kuchyňská linka, koupelna a samostatné WC prošly drobnou renovací. Dům je po revitalizaci. K bytu dále ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 78 m2 - Vyškov - Nosálovice, ev.č. 00171
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00171 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1 a přibližnou výměrou 78 m2 ve městě Vyškov. Byt leží v prvním nadzemním podlaží cihlového bytového domu na velmi klidném místě městské části Vyškova - Nosálovice. Bytový dům je zčásti zateplen (štít, půda a sklepy), jsou zde nové stoupačky a vyměněná okna a vstupní dveře. Samotná jednotka je v původním, leč velmi zachovalém stavu a je možné v ní hned bydlet. Sestává se ze vstupní chodby (5,6 m2), kuchyně (11,6 m2) vybavené linkou a jídelním koutem, obývacího pokoje (20,4 m2), ložnice (16 m2) a další místnosti (11,7 m2), jenž může posloužit coby dětský pokoj. Koupelna (2,6 m2) je vybavena vanou, WC je samostatně. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel, stejně tak jako ohře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 31 m², Praha, ul. Dubrovnická
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Útulný byt 1+1 s balkonem v klidné části Prahy 5 - Košíř. Láká vás bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností MHD? Pak je tento byt s balkonem do vnitrobloku pro vás ten pravý! Nachází se ve 3. patře cihlového domu ve vyhledávané části Prahy 5 – Košíře. Byt o užitné ploše 31 m² je ve velmi dobrém stavu, ideální jak pro jednotlivce, tak pro pár. Dispozičně nabízí dvě místnosti – hlavní obytnou část a samostatno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 899 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty