Přímočará pila Black&Decker ks500 400W/230v

Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám plně funkční nevyužitou přímočarou pilu BLACK+DECKER KS500 type 1 Kompaktní přímočará pila 400W Standardní výbava: kompaktní přímočará pila 400W 1 pilový list na řezání dřeva Vlastnosti produktu: Zajišťovací spínač umožňuje pohodlnou nepřetržitou práci Ergonomická konstrukce pro zvýšený komfort práce Nízká úroveň vibrací Vyfukování vzduchu umožňuje udržovat čistou linii řezu Umožň... (více v detailu)
Kraj Vysočina
450
 Kč

Podobné inzeráty

Primocara pila
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Primocara pila Extol. Pouzita. Funkcni.
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Aku přímočará pila a pila ocaska 2 v 1 PARKSIDE PSSSA 20
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Aku přímočará pila a pila ocaska 2 v 1 PARKSIDE PSSSA 20 Li B2, nepoužívané dovezené z německa v orig. krabici Nářadí 2 v 1: přesné vedení řezu a flexibilní dělení Beznástrojová výměna díky výkyvné, samozaklápěcí hlavě pily Bezpečnostní spínač a regulátor otáček pro manuální regulaci otáček Zrychlené řezání díky nastavitelnému kyvadlovému zdvihu Bezkyvadlové nastavení jemného řezu Držadlo s protiskluzovým měkkým povrchem Integrované LED pracovní světlo Rychloupínací sklíčidlo SAW LOCK pro snadnou výměnu pilového listu Pro běžné pilové listy – např. od Parkside, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
Formátovací pila
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám pilu na podélné řezání celo litina silný motor délka řezu 3m.
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Zánovní přímočará pila Metabo STEB 65 Quick
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zánovní (1 x použitou) přímočarou pilu Metabo STEB 65 Quick Záruka 6 měs. Technické parametry: Jmenovitý příkon 450 W Výkon 230 W Hloubka řezání ve dřevě 65 mm Hloubka řezání v NE-kovech 18 mm Hloubk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
899
 Kč
Přímočará pila BLACK & DECKER
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitou přímočarou pilu Black & Decker (BD531) ve velice dobré... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Aku pila a ocaska 2 v 1 PARKSIDE PSSSA 20 Li B2
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Aku přímočará pila a pila ocaska 2 v 1 PARKSIDE PSSSA 20 Li B2, nepoužívané dovezené z německa v orig. krabici Nářadí 2 v 1: přesné vedení řezu a flexibilní dělení Beznástrojová výměna díky výkyvné, samozaklápěcí hlavě pily Bezpečnostní spínač a regulátor otáček pro manuální regulaci otáček Zrychlené řezání díky nastavitelnému kyvadlovému zdvihu Bezkyvadlové nastavení jemného řezu Držadlo s protiskluzovým měkkým povrchem Akumulátor a nabíječka nejsou součástí výro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
Přímočará pila Parkside
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý prodávám přímočaru pilu Aku pila je v dobrém stavů málo používaná Parkside i z baterku ???? Cena 1500... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
přímočará pila
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
prodám přímočarou pilu s laserem 710w plně funkční mohu zaslat
Středočeský kraj
800
 Kč
Přímočará pila s laserem 800W.
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přímočará pila 800W s laserem JIGSAW. Nová, nepoužitá, plně funkční, včetně dorazu a pilových listů. Originál balení. Ideální pro rovné i zakřivené řezy (úhel řezu lze oboustranně nastavit v rozmezí 0°/15°/30°/45°), počet zdvihů regulovatelný od 0 do 3 100 za minutu, nastavitelný 3stupňový kyvný zdvih a možnost vypnutí výkyvu, snadná výměna pilového listu díky rychloupínacímu sklíčidlu SAW LOCK, hloubka řezu 80... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Stolní kotoučová pila /rozbruška na kov
Před 1 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám stolní kotoučovou pilu/rozbrušku na řezání kovu. Pila funguje tak, že z jedné strany je pila na dřevo a když se to cel... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Aku přímočará pila Bosch EasySaw 18V-70
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!PODÍVEJTE SE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY! Zdravím, prodám tuto novou, nepoužitou aku přímočarou pilku Bosch EasySaw 18V-70 v originální krabici. V balení se nachází samotný stroj bez baterie a nabíječky, jeden pilový list, návod a kartonová krabice. Popis: -Pila Bosch EasySaw 18V-70 dosahuje hloubky řezu 70 mm -Disponuje pozvolným rozběhem i možností n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Pásová pila G5012WA
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pila G5012WA je určena pro řezání všech běžných materiálů od hliníku přes neželezné kovy až po ocele vysoké pevnosti. Řezání pod úhlem je prováděno natáčením ramene pily, není nutno natáčet řezaný materiál. Rychloupínací svěrák je vybaven dorazem na dělení materiálu se stejnou délkou. Stroj se automaticky vypne při doříznutí materiálu. Pilu lze nastavit do vertikálního řezání. Litinová konstrukce ramene i základny pily zajišťuje tuhost stroje. Pilu lze použí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 590
 Kč
Kotoučová pila AKU + baterie 2Ah LiOn + nabíječka - nová
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám aku ruční kotoučovou pilu v kufříku bez baterie a nabíječky za 999kč nebo včetně aku baterie a nabíječky za 1499kč. Nová, nepoužitá, originální balení ,záruka. Osobní odběr Ostrava nebo zaslání Zásilkovna. Platí do smazaní inzerátu. Popis: Napájení Li-Ion-Akku 20 V/2 Ah Rychlost volnoběhu : 4000 ot/min Úhel řezu 0 - 45° Hloubka řezu při 90° : až 48mm Hloubka řezu při 45... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
999
 Kč
Hračka Bosch - přímočará pila
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pila má zvukové a světelné efekty napodobující skutečnou pilu. Napá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Vertikální pila HOLZ-HER 1216 s předřezávací pilou
Vertikální pila HOLZ-HER 1216 s předřezávací pilou Id 24/10/8033 Čistá cena 18 900 PLN Typ. 1216 SuperCut Předřezávací pila Super Cut Řezání svisle i vodorovně Délka řezu 5300 mm Výška řezu 2200 mm Centrální displej pro horizontální a vertikální řezání Displej se automaticky přepne na správný rozměr Pneumatické zvedání a spouště... (více v detailu)
107 730
 Kč
Pásová pila na kov
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ferex PP301A,TMJ Jesenice,pásová pila s plynulým nastavením,možn... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Vertikální pila HOLZ-HER 1225 s předřezávací pilou
Vertikální pila HOLZ-HER 1225 s předřezávací pilou Id 24/10/8033 Čistá cena 21 000 PLN SuperCut podříznutí Délka horizontálního řezu 5 300 mm Vertikální délka řezu 2 200 mm Řezání svisle i vodorovně Nastavení z vertikální na horizont... (více v detailu)
119 700
 Kč
Použitá pila BOMAR Transverse 410.260 DGH, r. v. 2005
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme použitou pásovou pilu BOMAR Transverse 410.260 DGH, r. v. 2005. Stroj se sice nyní aktivně nepoužívá, ale dá se ukázat v provozu pod proudem. Je to poloautomatická pásová pila s oboustrannými úhlovými řezy v rozsahu -60° až +60°. Ke stroji je kompletní dokumentace + válečková dráha 5 m + 3 m. Přibližná technická data: N... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Bosch GST150BCE, přímočará pila
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bosch profi přímočará pila s regulací rychlosti a kufrem.
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Stolní kotoučová pila/rozbruška na kov
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám stolní kotoučovou pilu/rozbrušku na řezání kovu. Pila funguje tak, že z jedné strany je pila na dřevo a když se to cel... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pásová pila na kov G5013W/400
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pásová pila G5013W/400 je určena pro řezání všech běžných materiálů od hliníku přes neželezné kovy až po ocele vysoké pevnosti. Řezání pod úhlem je prováděno natáčením ramene pily do požadované polohy (-45° až 60°), není nutno natáčet řezaný materiál. Klesání pily do materiálu zajišťuje hydraulický píst s regulačním ventilem. Rychloupínací svěrák je vybaven dorazem pro opakované dělení materiálu se stejnou délkou. Po ukončení řezu se pohon pilového pásu automaticky vypne. Litinová konstrukce ramene i základny pily... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 990
 Kč
Pila Stihl MS 180
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám benzínovou pilu STIHL MS 180, šlape jako hodinky. V červnu servis, 2 náhradní řetězy a lišta, olej do benzínu a nějaké to nářadí. MS 180: KOMPAKTNÍ ZÁKLADNÍ MODEL PILY O VÝKONU 1,4 KW Výkonná a lehká motorová pila STIHL MS 180 se skvěle hodí na řezání palivového dřeva a k údržbě soukromých pozemků. Díky funkci bočního napínání řetězu a nízké hmotnosti 4,1 kg se s pilou snadno pracu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Okružní pila
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám okružní pilu + 2 kotouče, kužel na štípání dřeva se stolem, hoblovka, řezání dřeva do koše. Plně funkční
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Aku ponorná pila Parkside performance nová Levně
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
přesné řezání do dřeva, plastu nebo lehkých stavebních materiálů jako sádrokarton Zadávací a kontrolní pole: stupeň otáček, eko režim, indikátor zátěže, tepelné kontrolní zařízení, stav akumulátoru aLED smart aplikace Bezkartáčový motor mimořádně vysoká životnost díky nízkému opotřebení Plynule naklonitelný pilový kotouč pro přesné šikmé řezy Plynule nastavitelná hloubka řezu v rozsahu 052 mm Snadná výměna pilového listu díky aretaci vřetena SPINDLE LOCK Protiskluzové držadlo s měkkým p... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 999
 Kč
PRODÁM NOVOU Pásovou pilu na kov GÜDE MBSD 116 DIGITALNÍ
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
PRODÁM NOVOU Pásovou pilu na kov GÜDE MBSD 116 DIGITALNÍ Pásová pila na kov, určená k řezání oceli, neželezných kovových materiálů, slitin apod. Řezání plochých nebo kruhových tyčí, uzavřených profilů, trubek, úhelníků apod. (max. řezný výkon: 115 mm) Úhlové řezy (rozsah: 0 - 45°) pomocí polohovatelného strojního svěráku. VARIO SPEED - plynulé nastavení rychlosti pilového pásu regulátorem (21-44 m/min, vč. zobrazení aktuální hodnoty na LED displeji) Výklopný rám pily (vertikální řezání obrobků na přídavném pracovním stolku). Přesné seřízení přítlaku pilového ramena Funkce automatického vypínání pily po dokončen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty